Ajánlatok

 • Új pikáns ízvilágú szendvics a Mekiben!

  Új pikáns ízvilágú szendvics a Mekiben!

  Bemutatjuk a McDonald's legújabb csípős, fűszeres csirkeszendvicsét, a Spicy McChickent! Próbáld ki te is a 100% hazai csirkéből készült burgert borsos sajttal és pikáns szósszal!

 • Új karamellás sajttorta ízű Super McFreeze!

  Új karamellás sajttorta ízű Super McFreeze!

  Hívogató rétegek, csábító textúrák, igazi cukrászdai hangulat. Próbáld ki a legújabb Super McFreeze-t ínycsiklandó karamellás és sajttorta ízű öntettel, krémes fagyalttal és ropogós kekszdarabokkal.

 • Próbáld ki a vadonatúj Country Burgert!

  Próbáld ki a vadonatúj Country Burgert!

  Kóstold meg a Meki élmény legújabb szereplőjét, a Country Burgert, és élvezd a ropogós röszti és a krémes szósz összhangját! Maxold ki az élményt, és kérd menüben sültkrumplival és kedvenc üdítőddel!

 • Házhozszállítás

  Házhozszállítás

  Rendeld házhoz kedvenceidet a NetPincéren vagy a Wolt-on keresztül! Kattints és ellenőrizd, hogy a te címeden elérhető-e a szolgáltatás!

 • Új McFreeze® Choco Crunchy

  Új McFreeze® Choco Crunchy

  Engedj a csábításnak és próbáld ki újdonságunkat, a McFreeze® Choco Crunchy-t csokoládé ízű öntettel és ropogós ostyadarabokkal!

 • BTS Menü csak a McDonald's-ban!

  BTS Menü csak a McDonald's-ban!

  Alig várjuk a népszerű K-pop banda kedvenc menüjét, amiben 9 darab McNuggets, nagy adag sültkrumpli, nagy üdítő és két népszerű szósz található, egy édes chili szósz és csípős ízvilágú cajun szósz!

 • Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Folyamatos konyhatechnológia fejlesztésünknek köszönhetően egyre több McDonald's étteremben elérhető a Gluténmentes Dupla Sajtburger. Kattints a kibővített étteremlistáért! Az újonnan nyílt Jövő Élménye Éttermeinkben már Gluténmentes Sajtos McRoyal®, Gluténmen...

 • Megérkezett az Extra Cheesy Sajtburger!

  Megérkezett az Extra Cheesy Sajtburger!

  Megérkezett az Extra Cheesy Sajtburger! Sajtmámor a köbön TRIPLA adag sajttal, ráadásul plusz baconnel és plusz jalapeñoval is kérheted. Próbáld ki McMoment® menüben vagy 1+1 ajánlatban!

 • Új McFlurry® KITKAT® Ruby

  Új McFlurry® KITKAT® Ruby

  Ha egy nem mindennapi finomságra vágysz, kóstold meg a kivételes ízvilágú McFlurry® KITKAT® Rubyt! Krémes fagylaltunk rózsaszín rubin csokoládéba mártott ropogós ostyadarabokkal megbolondítva és erdei gyümölcs ízű öntettel megkoronázva a különlegességek kedvel...

 • Szülinap a Mekiben

  Szülinap a Mekiben

  Ha azt szeretnétek, hogy gyermeketek idei szülinapja más legyen, mint az eddigiek, van egy jó tippünk: bízzátok ránk a vendégsereget és a programokat! Nem ez az első és nem is az utolsó szülinap, amit szervezünk, de biztos, hogy a gyereketeknek a legjobb lesz!

 • Marhahúspogácsa. 100% marhahúsból.

  Marhahúspogácsa. 100% marhahúsból.

  Egy jó burgerhez kiváló alapanyagokra van szükség. Jól tudjuk ezt mi is a Mekinél. Éppen ezért a szendvicseinkben megtalálható húspogácsát 100% darált marhahúsból készítjük. Az általunk felhasznált marhahús egy részét hazai gazdaságok biztosítják.

 • Nézz körül a Ronald Házakban!

  Nézz körül a Ronald Házakban!

  A Ronald Házakban a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Te is segíthetsz, mert minden Happy Meal® menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel részükre!