Ajánlatok

 • Sajtos McRoyal® Deluxe és Sajtos McRoyal® Bacon a Mekiben!

  Sajtos McRoyal® Deluxe és Sajtos McRoyal® Bacon a Mekiben!

  Próbáld ki a jelenlegi legnagyobb húspogácsánkkal készülő Sajtos McRoyal®-t újratöltve! Válaszd a limitált ideig elérhető Sajtos McRoyal® Deluxe-ot salátával és paradicsommal vagy a Sajtos McRoyal® Bacont hosszú bacon szeletekkel!

 • Megérkezett az Extra Cheesy Sajtburger!

  Megérkezett az Extra Cheesy Sajtburger!

  Megérkezett az Extra Cheesy Sajtburger! Sajtmámor a köbön TRIPLA adag sajttal, ráadásul plusz baconnel és plusz jalapeñoval is kérheted. Próbáld ki McMoment® menüben vagy 1+1 ajánlatban!

 • McDelivery®

  McDelivery®

  Házhoz visszük kedvenc ételeidet, hogy már otthon is Mekizhess! Kattints és ellenőrizd, hogy a te címeden elérhető-e a szolgáltatás!

 • Super McFreeze® Brownie kockákkal és málnás öntettel!

  Super McFreeze® Brownie kockákkal és málnás öntettel!

  A krémes fagylaltra mini brownie kockákat szórtunk és az élményt egy ínycsiklandó málnás öntettel tettük ellenállhatatlanná. Kóstold meg az újragondolt Super McFreeze®-t, csak a Mekiben! A málnás öntetet a Super McFreeze® kekszes változatával vagy McFreeze®-be...

 • Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Folyamatos konyhatechnológia fejlesztésünknek köszönhetően egyre több McDonald's étteremben elérhető a Gluténmentes Dupla Sajtburger. Kattints a kibővített étteremlistáért! Az újonnan nyílt Jövő Élménye Éttermeinkben már Gluténmentes Sajtos McRoyal®, Gluténmen...

 • Szülinap a Mekiben

  Szülinap a Mekiben

  Ha azt szeretnétek, hogy gyermeketek idei szülinapja más legyen, mint az eddigiek, van egy jó tippünk: bízzátok ránk a vendégsereget és a programokat! Nem ez az első és nem is az utolsó szülinap, amit szervezünk, de biztos, hogy a gyereketeknek a legjobb lesz!

 • Marhahúspogácsa. 100% marhahúsból.

  Marhahúspogácsa. 100% marhahúsból.

  Egy jó burgerhez kiváló alapanyagokra van szükség. Jól tudjuk ezt mi is a Mekinél. Éppen ezért a szendvicseinkben megtalálható húspogácsát 100% darált marhahúsból készítjük. Az általunk felhasznált marhahús egy részét hazai gazdaságok biztosítják.

 • Nézz körül a Ronald Házakban!

  Nézz körül a Ronald Házakban!

  A Ronald Házakban a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Te is segíthetsz, mert minden Happy Meal® menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel részükre!