Ajánlatok

 • Izgalmas családi nyeremények a Happy Meal® menüvel

  Izgalmas családi nyeremények a Happy Meal® menüvel

  Kedves Szülők! Családi nyeremények 2022.07.18-08.21. között a Happy Meal®-lel. Hetente 20db Minyonok törölközőt és 50db 4fős cirkuszbelépőt sorsolunk ki a Fővárosi Nagycirkusz előadására. A játék végén 25db főnyereményt sorsolunk ki, amelynek tartalma 4fős moz...

 • Új reggeli finomság

  Új reggeli finomság

  A reggeli szerelmesei végre fellélegezhetnek: itt az új BLT McMuffin®, friss hazai tojással, ropogós baconnel, friss salátával és paradicsommal, hogy könnyebben induljon a nap!

 • Pinky: egy igazán vagány sertésburger

  Pinky: egy igazán vagány sertésburger

  Ha egy friss és vagány szendvicsre vágysz, a Pinky Burgert neked találtuk ki! Sertésburgerünk szaftos húspogácsa, friss jégsaláta, ízletes paradicsom remek kombója, lila hagymával és aioli szósszal megspékelve. Sőt, extra baconnel is kérheted!

 • McFlurry® Pöttyös® újra a Mekiben

  McFlurry® Pöttyös® újra a Mekiben

  Kóstold meg a McFlurry® Pöttyös®-t és fedezd fel a krémes fagyi, az ellenállhatatlan túró és a finom csoki találkozását. Válaszd akár ropogós pörkölt mogyoróval vagy epres öntettel, az ízélmény garantált.

 • Marhahúspogácsa. 100% marhahúsból.

  Marhahúspogácsa. 100% marhahúsból.

  Egy jó burgerhez kiváló alapanyagokra van szükség. Jól tudjuk ezt mi is a Mekinél. Éppen ezért a szendvicseinkben megtalálható húspogácsát 100% darált marhahúsból készítjük. Az általunk felhasznált marhahús egy részét hazai gazdaságok biztosítják.

 • Szülinap a Mekiben

  Szülinap a Mekiben

  Ha azt szeretnétek, hogy gyermeketek idei szülinapja más legyen, mint az eddigiek, van egy jó tippünk: bízzátok ránk a vendégsereget és a programokat! Nem ez az első és nem is az utolsó szülinap, amit szervezünk, de biztos, hogy a gyereketeknek a legjobb lesz!

 • Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Folyamatos konyhatechnológia fejlesztésünknek köszönhetően egyre több McDonald's étteremben elérhető a Gluténmentes Dupla Sajtburger. Kattints a kibővített étteremlistáért! Az újonnan nyílt Jövő Élménye Éttermeinkben már Gluténmentes Sajtos McRoyal®, Gluténmen...

 • Nézz körül a Ronald Házakban!

  Nézz körül a Ronald Házakban!

  A Ronald Házakban a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Te is segíthetsz, mert minden Happy Meal® menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel részükre!