Ajánlatok

 • Töltsd le kuponos alkalmazásunkat!

  Töltsd le kuponos alkalmazásunkat!

  Letöltést és regisztrációt követően mindig a kezed ügyében lehetnek kuponajánlataink iOS és Android telefonokon, sőt termék és éttermi információkkal is segítjük a gyors tájékozódást.

 • Duplázd az élményt!

  Duplázd az élményt!

  Hozd ki a legtöbbet a napodból! Ahhoz, hogy jól érezd magad, gyakran csak egy kis extrára van szükség. Kóstold meg a Bacon Clubhouse Marha vagy Csirke dupla változatát!

 • Ünnep a poharadban!

  Ünnep a poharadban!

  Kerülj velünk ünnepi hangulatba! Kedvenc kávédat kérd az új mézeskalácsízű sziruppal a Mekiben és a McCaféban is! Tudj meg többet a McCafé-ról!

 • Nézz körül a Ronald Házakban!

  Nézz körül a Ronald Házakban!

  A Ronald Házakban a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Te is segíthetsz, mert minden Happy Meal® menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel részükre!

 • Grand Big Mac®

  Grand Big Mac®

  Idén 30 éves a Meki Magyarországon! Mivel ennyi együtt töltött év nagy idő, mi szeretnénk még többet adni nektek. Valami grandiózusat! Ünnepeld velünk a Meki 30. születésnapját! A Grand Big Mac most egy Big Mac áráért lehet a tiéd!

 • Meki®. Minőség. Neked.

  Meki®. Minőség. Neked.

  Hiszünk abban, hogy termékeink határoznak meg bennünket, ezért étel- és italkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás részét képezzék.

 • Mekisnek lenni jó!

  Mekisnek lenni jó!

  Legyél Te is Mekis! Biztos fizetés, remek hangulat és felejthetetlen élmények várnak rád éttermeinkben az ország számos pontján. Jó csapatot, színvonalas munkakörülményeket, valamint szakmai fejlődést és előrelépési lehetőséget biztosítunk munkatársainknak. Je...

 • Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Folyamatos konyhatechnológia fejlesztésünknek köszönhetően már 39 McDonald's éttermünkben elérhető a Gluténmentes Dupla Sajtburger. Kattints a kibővített étteremlistáért! Az újonnan nyílt Jövő Élménye Éttermeinkben már Gluténmentes Sajtos McRoyal®, Gluténmente...