Ajánlatok

 • Már Chicken Big Mac® és Big Mac® Bacon is kapható a Mekiben!

  Már Chicken Big Mac® és Big Mac® Bacon is kapható a Mekiben!

  El tudod képzelni a Big Mac®-et 100% hazai csirkéből készülő húspogácsával? Mostantól igen, mert megérkezett kétemeletes ikonunk ropogós bundába zárt csirkehússal, vagyis az új Chicken Big Mac®! És egy kis extra baconnel? Igen, hiszen az ikonikus marhahúsos ve...

 • Brutálisan jó híreink vannak!

  Brutálisan jó híreink vannak!

  Az egyik legütősebb burgerünk, Brutal Brutus, visszatért hozzánk! A 100% marhahúspogácsából készült, megújult régi ismerős mellett pedig egy bátraknak való, csirkés újdonság, Brave Berta wrap is vár rád a Mekiben! Ez a két Maestro finomság ropogós baconszelete...

 • Oszd meg az élményt izgalmas szószokkal!

  Oszd meg az élményt izgalmas szószokkal!

  Legújabb szószaink csak arra várnak, hogy megkóstold őket! A tüzes chili-paprikás, az édes mézes-mustáros és a pikáns curry szósz is kitűnően passzol a 100% hazai csirkéből készült Chicken McNuggets-hez, így érdemes mindegyiket kipróbálnod.

 • Új karamellás sajttorta ízű Super McFreeze!

  Új karamellás sajttorta ízű Super McFreeze!

  Hívogató rétegek, csábító textúrák, igazi cukrászdai hangulat. Próbáld ki a legújabb Super McFreeze-t ínycsiklandó karamellás és sajttorta ízű öntettel, krémes fagyalttal és ropogós kekszdarabokkal.

 • McFlurry® Pöttyös® újra a Mekiben

  McFlurry® Pöttyös® újra a Mekiben

  Kóstold meg a McFlurry® Pöttyös®-t és fedezd fel a krémes fagyi, az ellenállhatatlan túró és a finom csoki találkozását. Válaszd akár ropogós pörkölt mogyoróval vagy epres öntettel, az ízélmény garantált.

 • Házhozszállítás

  Házhozszállítás

  Rendeld házhoz kedvenceidet a Foodpandán vagy a Wolt-on keresztül! Kattints és ellenőrizd, hogy a te címeden elérhető-e a szolgáltatás!

 • Megérkezett az Extra Cheesy Sajtburger!

  Megérkezett az Extra Cheesy Sajtburger!

  Megérkezett az Extra Cheesy Sajtburger! Sajtmámor a köbön TRIPLA adag sajttal, ráadásul plusz baconnel és plusz jalapeñoval is kérheted. Próbáld ki McMoment® menüben vagy 1+1 ajánlatban!

 • Marhahúspogácsa. 100% marhahúsból.

  Marhahúspogácsa. 100% marhahúsból.

  Egy jó burgerhez kiváló alapanyagokra van szükség. Jól tudjuk ezt mi is a Mekinél. Éppen ezért a szendvicseinkben megtalálható húspogácsát 100% darált marhahúsból készítjük. Az általunk felhasznált marhahús egy részét hazai gazdaságok biztosítják.

 • Szülinap a Mekiben

  Szülinap a Mekiben

  Ha azt szeretnétek, hogy gyermeketek idei szülinapja más legyen, mint az eddigiek, van egy jó tippünk: bízzátok ránk a vendégsereget és a programokat! Nem ez az első és nem is az utolsó szülinap, amit szervezünk, de biztos, hogy a gyereketeknek a legjobb lesz!

 • Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Folyamatos konyhatechnológia fejlesztésünknek köszönhetően egyre több McDonald's étteremben elérhető a Gluténmentes Dupla Sajtburger. Kattints a kibővített étteremlistáért! Az újonnan nyílt Jövő Élménye Éttermeinkben már Gluténmentes Sajtos McRoyal®, Gluténmen...

 • Nézz körül a Ronald Házakban!

  Nézz körül a Ronald Házakban!

  A Ronald Házakban a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Te is segíthetsz, mert minden Happy Meal® menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel részükre!