Ajánlatok

 • Maestro burgers

  Maestro burgers

  Maestro Burgers - szakértelem és szenvedély. Próbáld ki a válogatott alapanyagokból készült Maestro burgereket!

 • Újra Adománygyűjtő Hét november 17. és 23. között!

  Újra Adománygyűjtő Hét november 17. és 23. között!

  November 17-től egy trendi, limitált kiadású Meki-s melegítő párna megvásárlásával most Te is segíthetsz, hogy a beteg gyermekek családjuk körében gyógyulhassanak. Melegítő párnánként 140 Ft-ot a McDonald’s a Ronald Házak és Szobák javára ajánl fel.  A melegít...

 • Szülinap a Mekiben

  Szülinap a Mekiben

  Ha azt szeretnétek, hogy gyermeketek idei szülinapja más legyen, mint az eddigiek, van egy jó tippünk: bízzátok ránk a vendégsereget és a programokat! Nem ez az első és nem is az utolsó szülinap, amit szervezünk, de biztos, hogy a gyereketeknek a legjobb lesz!

 • 50 éves a Big Mac®

  50 éves a Big Mac®

  A MacCoin-ok öt egyedi, a Big Mac® egy-egy évtizedét szimbolizáló dizájnnal készülnek. Ezek mindegyike az adott korszak képzőművészetéből, zenéjéből és pop kultúrájából merít elemeket.

 • Töltsd le a McDonald's kupon alkalmazást!

  Töltsd le a McDonald's kupon alkalmazást!

  Mobilalkalmazásunkkal letöltést és regisztrációt követően mindig a kezed ügyében lehetnek kedvező kuponajánlataink, sőt mostantól termék és éttermi információkkal is segítjük a gyors tájékozódást.

 • Nézz körül a Ronald Házakban!

  Nézz körül a Ronald Házakban!

  A Ronald Házakban a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Te is segíthetsz, mert minden Happy Meal® menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel részükre!

 • Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Folyamatos konyhatechnológia fejlesztésünknek köszönhetően már 41 McDonald's éttermünkben elérhető a Gluténmentes Dupla Sajtburger. Kattints a kibővített étteremlistáért! Az újonnan nyílt Jövő Élménye Éttermeinkben már Gluténmentes Sajtos McRoyal®, Gluténmente...

 • McDrive® törzsvásárlói kártya

  McDrive® törzsvásárlói kártya

  Tudtad? A McDrive® Törzsvásárlói Kártya programban résztvevő éttermeinkben 4 db McMenü Plusz vásárlása után a következő kettőt féláron kapod, amennyiben az összes vásárlásod McDrive-on keresztül történik. Ha még nincs ilyen törzsvásárlói kedvezményt biztosító ...

 • Meki®. Minőség. Neked.

  Meki®. Minőség. Neked.

  Hiszünk abban, hogy termékeink határoznak meg bennünket, ezért étel- és italkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás részét képezzék.