Ajánlatok

 • Megérkezett a Super McFreeze®!

  Megérkezett a Super McFreeze®!

  Bársonyos fagylalt ropogós kekszréteggel, fenséges gyümölcsös öntettel és krémes tejszínhabbal. Kóstold meg a desszertek királynőjét, az új Super McFreeze®-t, csak a Mekiben!

 • Újra kuponok papíron és mobilon!

  Újra kuponok papíron és mobilon!

  Újra kuponok a Mekiben, papíron és mobilon! Ha még nem landolt a várva várt kuponív a postaládádban, ne várj tovább, töltsd le alkalmazásunkat, amiben megtalálod az összes papírkupont, sőt még több extra digitális ajánlatot!

 • Új Spicy McChicken® és Chicken McNuggets®!

  Új Spicy McChicken® és Chicken McNuggets®!

  Ha csíped a csípőset, akkor Neked készült az új McChicken® borsos zsemlében és chilis salsa szósszal. Hogy teljes legyen az örömöd, újra kapható a Spicy McNuggets®, melynek bundáját chili paprikával és egy kis fokhagymával bolondítottuk meg. Vigyázat, a 100% h...

 • Chicken McNuggets® McMoment® menüben!

  Chicken McNuggets® McMoment® menüben!

  Egy McMoment® menühöz nem kell különös apropó. Mi most mégis tudunk egyet! A 4 db-os Chicken McNuggets® limitált ideig McMoment® menüben is kapható, kis krumplival és kis üdítővel, kedvező áron.

 • Maestro burgers

  Maestro burgers

  Maestro Burgers - szakértelem és szenvedély. Próbáld ki a válogatott alapanyagokból készült Maestro burgereket!

 • McFlurry® KIT KAT®

  McFlurry® KIT KAT®

  Megérkezett az új McFlurry® KIT KAT®! Krémes fagylalt KIT KAT® csokoládé darabokkal és csokis-mogyorós ízű öntettel. Ne várj sokáig, kóstold meg minél hamarabb!

 • Szülinap a Mekiben

  Szülinap a Mekiben

  Ha azt szeretnétek, hogy gyermeketek idei szülinapja más legyen, mint az eddigiek, van egy jó tippünk: bízzátok ránk a vendégsereget és a programokat! Nem ez az első és nem is az utolsó szülinap, amit szervezünk, de biztos, hogy a gyereketeknek a legjobb lesz!

 • Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Folyamatos konyhatechnológia fejlesztésünknek köszönhetően már 41 McDonald's éttermünkben elérhető a Gluténmentes Dupla Sajtburger. Kattints a kibővített étteremlistáért! Az újonnan nyílt Jövő Élménye Éttermeinkben már Gluténmentes Sajtos McRoyal®, Gluténmente...

 • Töltsd le a McDonald's kupon alkalmazást!

  Töltsd le a McDonald's kupon alkalmazást!

  Mobilalkalmazásunkkal letöltést és regisztrációt követően mindig a kezed ügyében lehetnek kedvező kuponajánlataink, sőt mostantól termék és éttermi információkkal is segítjük a gyors tájékozódást.

 • McDrive® törzsvásárlói kártya

  McDrive® törzsvásárlói kártya

  Tudtad? A McDrive® Törzsvásárlói Kártya programban résztvevő éttermeinkben 4 db McMenü Plusz vásárlása után a következő kettőt féláron kapod, amennyiben az összes vásárlásod McDrive-on keresztül történik. Ha még nincs ilyen törzsvásárlói kedvezményt biztosító ...

 • Nézz körül a Ronald Házakban!

  Nézz körül a Ronald Házakban!

  A Ronald Házakban a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Te is segíthetsz, mert minden Happy Meal® menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel részükre!

 • Meki®. Minőség. Neked.

  Meki®. Minőség. Neked.

  Hiszünk abban, hogy termékeink határoznak meg bennünket, ezért étel- és italkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás részét képezzék.