Ajánlatok

 • Amerikai káposztasaláta

  Amerikai káposztasaláta

  Próbáld ki legújabb salátánkat, melyet apróra vágott fehér- és lilakáposztából, valamint sárgarépából készítünk majonézes szósszal.

 • McDelivery®

  McDelivery®

  Elindult a várva várt McDelivery szolgáltatás, így 5 budapesti éttermünkből már házhoz is rendelhetsz!

 • Újra kuponok a Mekiben, papíron és mobilon!

  Újra kuponok a Mekiben, papíron és mobilon!

  Ha még nem landolt a várva várt kuponív a postaládádban, ne várj tovább, töltsd le alkalmazásunkat, amiben megtalálod az összes papírkupont, sőt még több extra digitális ajánlatot!

 • Új Mangós Super McFreeze®!

  Új Mangós Super McFreeze®!

  A lágy krémfagylalt és a ropogós kekszréteg mellé, most zamatos mangós öntettel hozzuk el nektek a trópusok hangulatát. Kóstold meg a nyár ellenállhatatlan desszertjét, a Mangós Super McFreeze®-t, csak a Mekiben!

 • Marhahúspogácsa. 100% marhahúsból.

  Marhahúspogácsa. 100% marhahúsból.

  Egy jó burgerhez kiváló alapanyagokra van szükség. Jól tudjuk ezt mi is a Mekinél. Éppen ezért a szendvicseinkben megtalálható húspogácsát 100% darált marhahúsból készítjük. Az általunk felhasznált marhahús egy részét hazai gazdaságok biztosítják.

 • Szülinap a Mekiben

  Szülinap a Mekiben

  Ha azt szeretnétek, hogy gyermeketek idei szülinapja más legyen, mint az eddigiek, van egy jó tippünk: bízzátok ránk a vendégsereget és a programokat! Nem ez az első és nem is az utolsó szülinap, amit szervezünk, de biztos, hogy a gyereketeknek a legjobb lesz!

 • McFlurry® KIT KAT®

  McFlurry® KIT KAT®

  Megérkezett az új McFlurry® KIT KAT®! Krémes fagylalt KIT KAT® csokoládé darabokkal és csokis-mogyorós ízű öntettel. Ne várj sokáig, kóstold meg minél hamarabb!

 • Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Gluténmentes Dupla Sajtburger

  Folyamatos konyhatechnológia fejlesztésünknek köszönhetően egyre több McDonald's étteremben elérhető a Gluténmentes Dupla Sajtburger. Kattints a kibővített étteremlistáért! Az újonnan nyílt Jövő Élménye Éttermeinkben már Gluténmentes Sajtos McRoyal®, Gluténmen...

 • Nézz körül a Ronald Házakban!

  Nézz körül a Ronald Házakban!

  A Ronald Házakban a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Te is segíthetsz, mert minden Happy Meal® menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel részükre!

 • McDrive® törzsvásárlói kártya

  McDrive® törzsvásárlói kártya

  Tudtad? A McDrive® Törzsvásárlói Kártya programban résztvevő éttermeinkben 4 db McMenü Plusz vásárlása után a következő kettőt féláron kapod, amennyiben az összes vásárlásod McDrive-on keresztül történik. Ha még nincs ilyen törzsvásárlói kedvezményt biztosító ...