Újra Adománygyűjtő Hét november 17. és 23. között!

November 17-től egy trendi, limitált kiadású Meki-s melegítő párna megvásárlásával most Te is segíthetsz, hogy a beteg gyermekek családjuk körében gyógyulhassanak. Melegítő párnánként 140 Ft-ot a McDonald’s a Ronald Házak és Szobák javára ajánl fel.  A melegítő párnák darabonként 400 Ft-ért, november 17-től, a készlet erejéig kaphatók.

A  november 17-23. között vásárolt sült krumplik* árából a McDonald’s 40 Ft-ot a Ronald Házak és Szobák javára ajánl fel, így ezek megvásárlásával is az adománygyűjtéshez járulsz hozzá.

Tudtad, hogy a Mekinél egész évben segítjük a Ronald Házakban lakó családokat?

  • minden megvásárolt Happy Meal menü árából 5 forintot az Alapítvány számára ajánl fel a McDonald’s.
  • sok kollégánk önkéntesként segíti a Házak munkáját.
  • az éttermekben gyűjtött perselyadományoknak köszönhetően évente közel 900 édesanya maradhat gyermeke mellett akkor is, amikor otthonuktól több száz kilométerre van a kórházi kezelés.

A gyűjtéshez csatlakoztak a Ronald Házak kis lakóinak kedvencei is, akik közül hárman az Adománygyűjtő Hét nyitónapján, a McHappy Day-en vendégeink lesznek a Nyugati Mekiben. Ismerd meg őket és a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkáját!

Kíváncsi vagyok

* Kivéve a Párszázas vagy az 1+1 ajánlat részeként vásárolt sült krumpli és a McDonald’s® applikáció aktuális ajánlataiban szereplő sült krumplik.