











Kóstold meg bundázott vagy akár könnyed, omlósra sült csirkehússal is!
A szendvics minden összetevőjében újabb meglepetésre bukkanhatunk: a mákszemekkel és szezámmaggal szórt zsemlében először a méz és a mustár bársonyos összhangjával találkozunk, majd a friss rukkolás saláta és az illatos paradicsom kerül reflektorfénybe. A jellegzetes ízű Masdaam sajtszelet lágyan olvad rá a fő összetevőre, amiből rögtön kétfélét is kínálunk: egy íróba áztatott, ropogós bundába bújtatott csirkemellfilé-szeletet, illetve egy lágyan sózott, pácolt, omlósra sült csirkehúst – természetesen mindkettő Maestro minőségű, 100% hazai forrásból származik!


Maestro minőségű összetevők ellenállhatatlan ízkombinációkkal vegyítve.
Egy különleges wrapbe csavartuk mindazt, amit a Maestro termékekben szeretünk: a jellegzetes ízű Masdaam sajtszelet párosul az illatos zöldségek kombinációjával és a lédús paradicsommal. Az összeállítás a bársonyos mézes-mustáros szósztól lesz egyedi, az egészet pedig egy bazsalikomos-aszalt paradicsomos tortillába bújtattuk. És a java még hátra van! A wrapet kétféle verzióban is kérheted: egy íróba áztatott, fűszeres panírba rejtett csirkemellel, vagy egy könnyed, enyhén sózott, omlós hússzelettel.


A tépett libahús új köntösben, tortillába tekerve tér vissza kínálatunkba, hogy rabul ejtse az ízlelőbimbóidat!
Vannak olyan napok, amikor kalandosabb kedvvel ébredsz. Amikor a jól bevált csirke- vagy sertéshús helyett valami újat próbálnál ki. Ezekre az alkalmakra gondolva alkottuk meg a Pulled Petrát, amiben az ízletes, szaftos tépett libahús friss zöldségek társaságában tekeredik a könnyed tortillába, az összeállítás pedig a fokhagymás aioli szósztól lesz teljes.

Tépett libahús
A jellegzetes, ízletes libahúst különleges módon készítjük, hogy a lehető legtovább megőrizze szaftosságát. A libahús fogyasztásához régebben egy ünnepi alkalomra vártunk, azonban most a hétköznapjaid része lehet! Ráadásul könnyed összetevőkkel párosítottuk egy wrapbe tekerve, hogy még jobban kiérezhesd az ízeit!

Az ínycsiklandó összhang megalkotója, aki képes a klasszikusokba is modernséget csempészni. A finom harmónia szakértője, mérnöki precizitással határozza meg a hozzávalók tökéletes arányát: ez teszi őt igazán különlegessé.
Maestro Brie Ben.
A szaftos, dupla marhahúspogácsa, a krémes, lágy brie sajt, a friss salátakeverék és az ellenállhatatlan sajtos zsemle találkozása téged is elkápráztat majd.

Brie Sajt
Az emberek többségének a sajt a burger egyik legfontosabb része! A legtöbbünknek sajt nélkül nincs szendvics. Ezért fektettünk ilyen nagy hangsúlyt erre a különleges, francia eredetű hozzávalóra a Maestro Brie Ben esetében. A krémes, lágy brie sajt ínycsiklandó ízével garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd minden sajtimádónak.

Marhahúspogácsa
A szaftos húspogácsánk azért ilyen ellenállhatatlanul ízletes, mert 100% marhahúsból készül, adalékanyag- és tartósítószermentesen. A marha első negyedéből származó prémium húsrészeit daráljuk le, majd sütőlapon a már készre sütött húspogácsát egy csipetnyi sóval és borssal ízesítjük.