Brutal BrutusBrave Berta
Brutal Brutus
Brutal Brutus

Eddigi legütősebb burgerünk most megújulva tért vissza hozzánk. Maestro szendvicshez méltóan mesterien ötvözi a rusztikus ízek legjavát a minőségi burgerek tradíciójával. A fényes hamburgerzsemlébe ropogós hagymakarikák és frissen sült röszti kerül, amit egy szaftos marhahúspogácsa és a ráboruló ízletes bacon szeletek koronáznak meg. Az ízkavalkádot a sült hagyma és a pikáns borsos szósz teszi még teljesebbé.

Hash Browns

Rösztipogácsák

Az itthon tócsniként is ismert röszti reszelt burgonyából és hagymából készül. A kerek lepényt növényi olajban aranysárgára sütjük, így kerül a burgerünkbe.

Onion Rings

Hagymakarikák

A panírozott, vöröshagyma-darabokból formázott hagymakarikákat növényi olajban ropogósra sütjük, hogy édeskés karakterükkel gazdagítsák Brutal Brutus rusztikus ízvilágát.

Maestro promo video thumbnail

Nézd meg a videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Brave Berta
Brave Berta Termékleírás

Egy igazi mestermű a rusztikus ízek rajongóinak. Harapj bele bátran az ízletes csirkemellfilé és a ropogós bacon fejedelmi kettősébe, melyet az ínycsiklandó sült hagymakarikák, a friss jégsaláta, a finom megolvadt sajt és a pikáns borsos szósz tesz még ellenállhatatlanabbá egy ropogós tortilla lapba tekerve.

Csirkemellfilé

Csirkemellfilé

100% hazai forrásból származó csirkemell. A kiváló minőségű mellfilét szeleteljük, lágyan sózzuk, pácoljuk, majd omlósra sütjük.

Onion Rings

Hagymakarikák

A panírozott, vöröshagyma-darabokból formázott hagymakarikákat növényi olajban ropogósra sütjük, hogy édeskés karakterükkel gazdagítsák Brave Berta rusztikus ízvilágát.

Maestro promo video thumbnail

Nézd meg a videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Wrap Wanda
Wrap Wanda

A napsütötte szárított paradicsom, az omlós csirke, a fokhagymás szósz és az olasz sajtforgács könnyed harmóniája bazsalikomos-aszalt paradicsomos tortillában.

Smokey Sally
Smokey Sally Termékleírás

Egy valódi művész, igazi vonzerővel.

A füstös ízek virtuóza, amely karakteressége ellenére mégis könnyed és légies, a friss paradicsomnak és az omlós csirkemellnek köszönhetően. Titokzatos és izgalmas ízvilága magával ragadja az érzékeidet: minden egyes sejtelmesen füstös falat kalandra csábít.

Generous Jack
Generous-jack Termékleírás

Remekművet alkottunk, mely igazán gazdagon bánik az ízekkel.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle két szaftos marhahúspogácsát ölel át, melyekre finoman olvad rá a karakteres ízű ementáli sajt.

Mindezt még teljesebbé teszi az ízletes bacon, amit a friss batávia saláta, a paradicsom és a lilahagyma, valamint a pikáns citromos szósz vibráló kombinációja ellenpontoz.

A promóció 2021.12.02-től visszavonásig tart. A McReggeli®-t árusító éttermekben 10:30 után kapható. A McReggeli®-t árusító éttermek listája megtalálható a www.mcdonalds.hu/ettermeink oldalon.