Sea SerenaMaestro title
Sea SebastianShrimp
Sea SebastianSea SerenaShrimpMaestro title

Az időszakos termék 2022.05.31-től visszavonásig, illetve a készletek erejéig érhető el. A McReggelit® árusító éttermekben 10:30 után kapható. A garnélarákot tartalmazó termékek nem elérhetőek a Kecskemét Malom étteremben.

Sea Sebastian
Sea Sebastian

Egy vándor, aki a tengeren kutat a legfinomabb falatok után.

Neki köszönhető a garnélánk, ami tökéletesen egészül ki azokkal az ínycsiklandó összetevőkkel, amiket Sebastian a világkörüli útjain szerzett be: a marhahúspogácsával, illetve a salsa mixszel és a guacamole szósszal.

Shrimp

Frissen sült garnélarák

Mindannyian tudjuk, hogy a garnéla csak frissen sütve az igazi. Sea Sebastian világában bátran elmerülhetsz, mert az ízletes rákocskákat mi közvetlenül a rendelésed után sütjük ki, így téve még tengerpartibbá az élményt.

Beef

Marhahúspogácsa

100% marhahúsból készülő húspogácsáinkhoz az állat első negyedéből származó értékes tőkehúst ellenőrzött forrásból szerezzük be. A ledarált húshoz a sütés végén egy csipetnyi sót és borsot adunk.

Sea Sebastian promo video thumbnail

Nézd meg a videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Sea Serena
Sea Serena

Ha valami könnyed tengerparti élményre vágysz, Sea Serena a jó választás.

Egy elbűvölő wrap, ami a friss garnéla mellett a salsa mixet és a guacamole szószt is bátran használja azért, hogy tényleg mindenkit elvarázsoljon.

Shrimp

Frissen sült garnélarák

Mindannyian tudjuk, hogy a garnéla csak frissen sütve az igazi. Sea Serena világában bátran elmerülhetsz, mert az ízletes rákocskákat mi közvetlenül a rendelésed után sütjük ki, így téve még tengerpartibbá az élményt.

Guacamole

Guacamole

Az aztékok avokádóból készülő kincse, ami Mexikóból hódította meg a világot, most neked is elhozza az egzotikus ízélményt.

Bbq Bob
Bbq Bob

Egy igazi különlegesség, mely szenvedéllyel ötvözi a grill partyk füstös ízeit a minőségi burgerek tradíciójával. A mákos-szezámmagos hamburgerzsemlébe két szaftos marhahúspogácsa kerül, melyek közt lágyan olvadó, érlelt ementáli sajt pompázik. A burger igazi karakterét az ízletes bacon és a füstös BBQ szósz adja, melyet még izgalmasabbá tesz a sült hagyma és a lilahagyma édes civódása.

Wrap Wanda
Wrap Wanda

A napsütötte szárított paradicsom, az omlós csirke, a fokhagymás szósz és az olasz sajtforgács könnyed harmóniája bazsalikomos-aszalt paradicsomos tortillában.

Smokey Sally
Smokey Sally Termékleírás

A füstös ízek virtuóza, amely karakteressége ellenére mégis könnyed és légies, a friss paradicsomnak és az omlós csirkemellnek köszönhetően. Titokzatos és izgalmas ízvilága magával ragadja az érzékeidet: minden egyes sejtelmesen füstös falat kalandra csábít.