Maestro Smokey Sophie
Maestro Fox Félix
Maestro Fox FélixMaestro Smokey Sophie
Fox Félix
Fox Félix

Visszatért Fox Félix, egy igazi Maestro mestermű azoknak, akik az intenzív élményeket keresik. Újra találkozhatsz a szaftos marhahúspogácsa és a ropogós panírba zárt, rókagombával fűszerezett ömlesztett sajtpogácsa ellenállhatatlan párosával, melyet a friss paradicsom, a madársaláta és a fokhagymás aioli szósz tesz még izgalmasabbá.

Rókagombás sajtpogácsa

Rókagombás sajtpogácsa

A rókagombát a legízletesebb gombák között tartják számon, kissé csípős, enyhén borsos íze miatt. Hogy igazán pikáns és különleges legyen a lágyan olvadó, ömlesztett sajtból készült ízletes sajtpogácsánk, rókagombával fűszerezzük, majd a panírozott sajtpogácsát növényi olajban ropogósra sütjük.

Marhahúspogácsa

Marhahúspogácsa

A szaftos húspogácsánk azért ilyen ellenállhatatlanul ízletes, mert 100% marhahúsból készül, adalékanyag és tartósítószermentesen. A marha első negyedéből származó prémium húsrészeit daráljuk le, majd sütőlapon a már készre sütött húspogácsát egy csipetnyi sóval és borssal ízesítjük.

Fox felix promo video thumbnail

Nézd meg a videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Smokey Sophie
Smokey Sophie

Nagyszerű újdonsággal készültünk a füstös ízvilág és a könnyed wrapek kedvelőinek. Megérkezett Smokey Sophie, egy igazi Maestro, aki a füstölt mozzarella, a ropogós bacon, az omlós csirkemell, a friss paradicsom és a füstös szósz mennyei kombinációja egy tortillába zárva.

Füstölt mozzarella

Füstölt mozzarella

A bükkfával füstölt mozzarella sajt finoman olvad, enyhén sós és friss tejes ízvilágú. Mennyeien füstös íze teszi igazán emlékezetessé a Maestro wrapben.

Csirkemellfilé

Csirkemellfilé

100% hazai forrásból származó csirkemell. A kiváló minőségű mellfilét szeleteljük, lágyan sózzuk, pácoljuk, majd omlósra sütjük.

Smokey sophie promo video thumbnail

Nézd meg a videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Bbq Bob
Bbq Bob

Egy igazi különlegesség, mely szenvedéllyel ötvözi a grill partyk füstös ízeit a minőségi burgerek tradíciójával. A mákos-szezámmagos hamburgerzsemlébe két szaftos marhahúspogácsa kerül, melyek közt lágyan olvadó, érlelt ementáli sajt pompázik. A burger igazi karakterét az ízletes bacon és a füstös BBQ szósz adja, melyet még izgalmasabbá tesz a sült hagyma és a lilahagyma édes civódása.

Wrap Wanda
Wrap Wanda

A napsütötte szárított paradicsom, az omlós csirke, a fokhagymás szósz és az olasz sajtforgács könnyed harmóniája bazsalikomos-aszalt paradicsomos tortillában.

Smokey Sally
Smokey Sally Termékleírás

A füstös ízek virtuóza, amely karakteressége ellenére mégis könnyed és légies, a friss paradicsomnak és az omlós csirkemellnek köszönhetően. Titokzatos és izgalmas ízvilága magával ragadja az érzékeidet: minden egyes sejtelmesen füstös falat kalandra csábít.

A promóció 2022.03.17-től visszavonásig tart. A McReggeli®-t árusító éttermekben 10:30 után kapható. A McReggeli®-t árusító éttermek listája megtalálható a www.mcdonalds.hu/ettermeink oldalon.