Egy vagány városi burger, mely ötvözi a minőségi hamburgerek tradícióját a modern konyha trendy alapanyagaival.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemlébe két szaftos marhahúspogácsa kerül, melyek között lágyan olvad a Pannónia sajt. A gazdag ízkavalkádot az édeskés grillezett kápia paprika, a saláta és a lilahagyma harmóniája, valamint a medvehagymás szósz teszi még teljesebbé.

Grillezett kápia paprika

A kápia paprika a nemzetközi konyha izgalmas alapanyaga, amiből készült ételek a világ számos pontján divatos fogásnak számítanak. A vastag húsú kápia paprikát szeletekre vágjuk és grillen megsütjük, hogy édeskés íze meghatározó karaktert adjon burgerünknek.

Medvehagymás szósz

A városi piacok tavaszi slágere a friss medvehagyma, mely lágy, fokhagymára emlékeztető ízével a modern konyhák trendy alapanyagává vált. Majonézes szószba keverve kerül burgerünkbe, friss aromájával igazi élménnyé varázsolva szendvicsünket.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Remekművet alkottunk, mely igazán gazdagon bánik az ízekkel.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle két szaftos marhahúspogácsát ölel át, melyekre finoman olvad rá a karakteres ízű raclette sajt.

Mindezt még teljesebbé teszi az ízletes bacon, amit a friss batávia saláta, a paradicsom és a lilahagyma, valamint a pikáns citromos szósz vibráló kombinációja ellenpontoz.

Raclette sajt

A Generous Jackben használt karakteres raclette sajt Svájcból származik, ahol egy kis üzemben készül hagyományos kézi gyártással a környező családi farmokról beszerzett alpesi tejből. A friss sajtot fadeszkákon érlelik, így alakul ki a jellegzetes, természetes kérge.

Marhahúspogácsa

100% marhahúsból készülő húspogácsáinkhoz az állat első negyedéből származó értékes tőkehúst ellenőrzött forrásból szerezzük be. A ledarált húshoz a sütés végén egy csipetnyi sót és borsot adunk.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Egy igazi mestermű a könnyebb ízek kedvelőinek.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle ölelésében omlós csirkemellfilé pompázik, melyet lágy eleganciával borít be az érlelt ementáli sajt. Összhangjukat még teljesebbé az ízletes bacon, frissebbé pedig a batávia saláta és a lilahagyma, valamint a pikáns fűszerezésű mustárszósz varázsolja.

Csirkemellfilé

100% hazai forrásból származó csirkemell. A kiváló minőségű mellfilét szeleteljük, lágyan sózzuk, pácoljuk, majd omlósra sütjük.

Ementáli sajt

Az ementáli sajt eredeti receptje a svájci Emmental tartományból származik, ahol a 19. században készítették először. Gyártása azóta széles körben elterjedt, a Generous Jackline-ben található ementáli sajt például német származású.  A népszerű sajtféle legjellegzetesebb tulajdonságát a belsejében található kisebb-nagyobb, egyenletes eloszlású lyukak adják.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

A termékek McReggeli®-t árusító éttermeinkben 10:30 után kaphatóak.