Egy igazi luxus burger, mely merészen ötvözi a markáns ízű szarvasgombát a minőségi burgerek tradíciójával.

A fényes hamburgerzsemlébe két szaftos marhahúspogácsa kerül, amire finoman olvad rá egy szelet raclette sajt. Erre kerül rá a friss rukkola, a pirított csiperke és a lilahagyma, majd mindezt megkoronázza a karakteres szarvasgombás szósz.

Szarvasgombás szósz

A Truffle Teodor különlegességét a magyar forrásból származó, luxus alapanyagnak számító szarvasgomba adja. Az erdőkben, a föld alatt termő szarvasgomba igen markáns ízű gombafajta, ami kis mennyiségben, egy majonézes szószba keverve is karakteres ízt ad burgerünknek.

Csiperke gomba

Az egyik legkedveltebb, finom illatú, hazai gombafajta, ami visszafogottságával elegánsan ellenpontozza a szarvasgomba merész karakterét.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Remekművet alkottunk, mely igazán gazdagon bánik az ízekkel.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle két szaftos marhahúspogácsát ölel át, melyekre finoman olvad rá a karakteres ízű Maredsous® sajt.

Mindezt még teljesebbé teszi az ízletes bacon, amit a friss batávia saláta, a paradicsom és a lilahagyma, valamint a pikáns citromos szósz vibráló kombinációja ellenpontoz.

Maredsous® sajt

A Generous Jackben használt karakteres Maredsous® sajt az 1872-ben alapított, belga Maredsous Apátságból származik, ahol szerzetesek a mai napig a hagyományos receptúra szerint készítik és érlelik a kolostor pincéjében állandó 12 fokos hőmérsékleten, 95% páratartalom mellett.

Marhahúspogácsa

100% marhahúsból készülő húspogácsáinkhoz az állat első negyedéből származó értékes tőkehúst ellenőrzött forrásból szerezzük be. A ledarált húshoz a sütés végén egy csipetnyi sót és borsot adunk.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Egy igazi mestermű a könnyebb ízek kedvelőinek.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle ölelésében omlós csirkemellfilé pompázik, melyet lágy eleganciával borít be az érlelt ementáli sajt. Összhangjukat még teljesebbé az ízletes bacon, frissebbé pedig a batávia saláta és a lilahagyma, valamint a pikáns fűszerezésű mustárszósz varázsolja.

Csirkemellfilé

100% hazai forrásból származó csirkemell. A kiváló minőségű mellfilét szeleteljük, lágyan sózzuk, pácoljuk, majd omlósra sütjük.

Ementáli sajt

Az ementáli sajt eredeti receptje a svájci Emmental tartományból származik, ahol a 19. században készítették először. Gyártása azóta széles körben elterjedt, a Generous Jackline-ben található ementáli sajt például német származású.  A népszerű sajtféle legjellegzetesebb tulajdonságát a belsejében található kisebb-nagyobb, egyenletes eloszlású lyukak adják.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

A Maestro szendvicsek méltó kísérője. Gondosan válogatott burgonyából készülő, különleges “V” formájú, héjas burgonyagerezdek növényi olajban készre sütve.

A termékek a McReggeli®-t árusító éttermeinkben 10:30 után kaphatók. A Maestro burgonya nem elérhető a Tatabánya Vértes Center és a Kecskemét Malom éttermeinkben. A Truffle Teodor nem kapható a Tatabánya Vértes Center és Pécs Árkád éttermeinkben!