Egy igazi különlegesség, mely szenvedéllyel ötvözi a grill partyk füstös ízeit a minőségi burgerek tradíciójával.

A fényes hamburgerzsemlébe két szaftos marhahúspogácsa kerül, melyek közt lágyan olvadó, érlelt ementáli sajt pompázik. A burger igazi karakterét az ízletes bacon és a füstös BBQ szósz adja, melyet még izgalmasabbá tesz a sült hagyma és a lilahagyma édes civódása.

Pikáns BBQ szósz

Paradicsom alapú grillszószunk pikáns jellegét a különféle ecetek harmóniájának köszönheti, amit a chili és a füstös íz tesz igazán emlékezetessé.

Bacon

Az Olaszországból származó, minőségi húsos császárból készülő hosszú szalonnaszeletek grillrácson sülnek készre, hogy a hikori-fa füstjének ízével jellegzetes karaktert adjanak burgerünknek.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Egy igazi mestermű a könnyebb ízek kedvelőinek.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle ölelésében omlós csirkemellfilé pompázik, melyet lágy eleganciával borít be az érlelt ementáli sajt. Összhangjukat még teljesebbé az ízletes bacon, frissebbé és szaftosabbá pedig az amerikai káposztasaláta varázsolja.

Amerikai káposztasaláta

Az Amerikában coleslaw néven ismert káposztasaláta a grillezett húsok, steakek remek kísérője. A burgerünkbe kerülő salátát apróra vágott fehér- és lilakáposztából, valamint sárgarépából készítjük finoman fűszerezett majonéz alapú szósszal.

Csirkemellfilé

100% hazai forrásból származó csirkemell. A kiváló minőségű mellfilét szeleteljük, lágyan sózzuk, pácoljuk, majd omlósra sütjük.

Remekművet alkottunk, mely igazán gazdagon bánik az ízekkel.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle két szaftos marhahúspogácsát ölel át, melyekre finoman olvad rá a karakteres ízű raclette sajt.

Mindezt még teljesebbé teszi az ízletes bacon, amit a friss batávia saláta, a paradicsom és a lilahagyma, valamint a pikáns citromos szósz vibráló kombinációja ellenpontoz.

Raclette sajt

A Generous Jackben használt karakteres raclette sajt Svájcból származik, ahol egy kis üzemben készül hagyományos kézi gyártással a környező családi farmokról beszerzett alpesi tejből. A friss sajtot fadeszkákon érlelik, így alakul ki a jellegzetes, természetes kérge.

Marhahúspogácsa

Húspogácsáink 100% darált marhahúsból készülnek, nem adunk hozzá semmi mást. Az állat első negyedéből származó értékes tőkehúst ledaráljuk, formázzuk, hogy sütés közben a finom szaftok benne maradjanak. A húspogácsákat sütés után sózzuk és borsozzuk.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

A hazánkban is egyre népszerűbb, ízében inkább a sütőtökre emlékeztető édesburgonya - másik nevén batáta - a Maestro szendvicsek méltó kísérője. A gondosan válogatott gerezdeket növényi olajban készre sütjük és tálaljuk.
A lágysajtok családjába tartozó camembert jellegzetessége a felületén kialakuló, összefüggő fehérpenész. Intenzív ízét és krémes állagát az érlelés során éri el. A hazai beszállítónktól származó, különleges formájú, búzapelyhes panírral bundázott sajtkarikákat növényi olajban sütjük készre.

A termékek a McReggeli®-t árusító éttermeinkben 10:30 után kaphatóak. Az Édesburgonya és Camembert sajtkarikák Tatabánya Vértes Center és Kecskemét Malom éttermeinkben nem elérhetőek.