Az éltető napsütés és a mediterrán konyha által ihletett burgerünk, mely egyszerre elegáns és merészen szenvedélyes.

A fényes hamburgerzsemlébe két szaftos marhahúspogácsa kerül, melyeket kemény fával füstölt, karakteres ízű mozzarella borít be. A különleges ízélményt az olajban pácolt szárított paradicsom és a bazsalikomos szósz teszi igazán izgalmassá.

Szárított paradicsom

Az olasz forrásból származó, napraforgóolajban pácolt, napon szárított paradicsom az itáliai nyár esszenciája, igazi ínyenc csemege, mely intenzív paradicsomízzel gazdagítja burgerünket.

Bazsalikom

A mediterrán konyha jellegzetes zöldfűszere, melynek neve a görög basileus, vagyis király szóból származik. Majonézes szószba keverve kerül burgerünkbe, friss aromájával igazi élménnyé varázsolva szendvicsünket.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Remekművet alkottunk, mely igazán gazdagon bánik az ízekkel.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle két szaftos marhahúspogácsát ölel át, melyekre finoman olvad rá a karakteres ízű Maredsous® sajt.

Mindezt még teljesebbé teszi az ízletes bacon, amit a friss batávia saláta, a paradicsom és a lilahagyma, valamint a pikáns citromos szósz vibráló kombinációja ellenpontoz.

Maredsous® sajt

A Generous Jackben használt karakteres Maredsous® sajt az 1872-ben alapított, belga Maredsous Apátságból származik, ahol szerzetesek a mai napig a hagyományos receptúra szerint készítik és érlelik a kolostor pincéjében állandó 12 fokos hőmérsékleten, 95% páratartalom mellett.

Marhahúspogácsa

100% marhahúsból készülő húspogácsáinkhoz az állat első negyedéből származó értékes tőkehúst ellenőrzött forrásból szerezzük be. A ledarált húshoz a sütés végén egy csipetnyi sót és borsot adunk.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Egy igazi mestermű a könnyebb ízek kedvelőinek.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle ölelésében omlós csirkemellfilé pompázik, melyet lágy eleganciával borít be az érlelt ementáli sajt. Összhangjukat még teljesebbé az ízletes bacon, frissebbé pedig a batávia saláta és a lilahagyma, valamint a pikáns fűszerezésű mustárszósz varázsolja.

Csirkemellfilé

100% hazai forrásból származó csirkemell. A kiváló minőségű mellfilét szeleteljük, lágyan sózzuk, pácoljuk, majd omlósra sütjük.

Ementáli sajt

Az ementáli sajt eredeti receptje a svájci Emmental tartományból származik, ahol a 19. században készítették először. Gyártása azóta széles körben elterjedt, a Generous Jackline-ben található ementáli sajt például német származású.  A népszerű sajtféle legjellegzetesebb tulajdonságát a belsejében található kisebb-nagyobb, egyenletes eloszlású lyukak adják.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Borsos burgonya

A Maestro szendvicsek méltó kísérője. Gondosan válogatott burgonyából vágott gerezdek enyhén borsozva, növényi olajban készre sütve.

A termékek McReggeli®-t árusító éttermeinkben 10:30 után kaphatóak. A Borsos burgonya nem elérhető a Tatabánya Vértes Center és a Kecskemét Malom éttermeinkben.