Eddigi legütősebb burgerünk, mely mesterien ötvözi a rusztikus ízek legjavát a minőségi burgerek tradíciójával.

A fényes hamburgerzsemlébe ropogós hagymakarikák és frissen sült röszti kerül, amit egy szaftos marhahúspogácsa és a ráboruló ízletes bacon szeletek koronáznak meg. Az ízkavalkádot a sült hagyma és a pikáns borsos szósz teszi még teljesebbé.

Rösztipogácsa

Az itthon tócsniként is ismert röszti reszelt burgonyából és hagymából készül. A kerek lepényt növényi olajban aranysárgára sütjük, így kerül burgerünkbe.

Hagymakarikák

A panírozott, vöröshagyma-darabokból formázott hagymakarikákat növényi olajban ropogósra sütjük, hogy édeskés ízükkel gazdagítsák a Brutal Brutus burger karakteres ízvilágát.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

Egy igazi mestermű a könnyebb ízek kedvelőinek.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle ölelésében omlós csirkemellfilé pompázik, melyet lágy eleganciával borít be az érlelt ementáli sajt. Összhangjukat még teljesebbé az ízletes bacon, frissebbé és szaftosabbá pedig az amerikai káposztasaláta varázsolja.

Amerikai káposztasaláta

Az Amerikában coleslaw néven ismert káposztasaláta a grillezett húsok, steakek remek kísérője. A burgerünkbe kerülő salátát apróra vágott fehér- és lilakáposztából, valamint sárgarépából készítjük majonéz alapú szósszal.

Csirkemellfilé

100% hazai forrásból származó csirkemell. A kiváló minőségű mellfilét szeleteljük, lágyan sózzuk, pácoljuk, majd omlósra sütjük.

Remekművet alkottunk, mely igazán gazdagon bánik az ízekkel.

A mákos-szezámmagos hamburgerzsemle két szaftos marhahúspogácsát ölel át, melyekre finoman olvad rá a karakteres ízű raclette sajt.

Mindezt még teljesebbé teszi az ízletes bacon, amit a friss batávia saláta, a paradicsom és a lilahagyma, valamint a pikáns citromos szósz vibráló kombinációja ellenpontoz.

Raclette sajt

A Generous Jackben használt karakteres raclette sajt Svájcból származik, ahol egy kis üzemben készül hagyományos kézi gyártással a környező családi farmokról beszerzett alpesi tejből. A friss sajtot fadeszkákon érlelik, így alakul ki a jellegzetes, természetes kérge.

Marhahúspogácsa

Húspogácsáink 100% darált marhahúsból készülnek, nem adunk hozzá semmi mást. Az állat első negyedéből származó értékes tőkehúst ledaráljuk, formázzuk, hogy sütés közben a finom szaftok benne maradjanak. A húspogácsákat sütés után sózzuk és borsozzuk.

Nézd meg videónkat!

Válogatott alapanyagok, szakértelem és szenvedély. Ez teszi a Maestro burgereket igazán különlegessé.

A hazánkban is egyre népszerűbb, ízében inkább a sütőtökre emlékeztető édesburgonya - másik nevén batáta - a Maestro szendvicsek méltó kísérője. A gondosan válogatott gerezdeket növényi olajban készre sütjük és tálaljuk.
A panírozott, vöröshagyma-darabokból formázott hagymakarikákat növényi olajban ropogósra sütjük és tálaljuk. Akár magában, akár egy burger mellé kísérőnek, igazi téli finomság.

A termékek a McReggeli®-t árusító éttermeinkben 10:30 után kaphatók. A Brutal Brutus szendvics nem elérhető a Kecskemét Malom és Pécs Árkád éttermeinkben! A Hagymakarikák nem kaphatók Kecskemét Malom éttermünkben. Az Édesburgonya nem kapható a Tatabánya Vértes Center és Kecskemét Malom éttermeinkben. A Juicy Jane szendvicsben található amerikai káposztasaláta összetevőinek származási helye: EU