Megújult saláták a Mekiben!
megújult saláták a mekiben!

cézár saláta és ropogós, bundázott csirkés saláta

Igazi klasszikusok, ahogy mi szeretjük. Az édes frisée, római, lollo rosso és endivia salátából, valamint céklacsíkokból álló megújult salátamixünket koktélparadicsommal tesszük még izgalmasabbá. Erre egy szelet sült csirkemellfilé kerül, csíkokra vágva. A végén olasz keménysajt forgáccsal szórjuk meg. Fogyaszthatod croutonnal vagy vásárolhatsz hozzá cézár vagy más, tetszőleges öntetet.

Kóstold meg akár ropogós, bundázott csirkemellel is!

shaker saláta sült csirkemellfilével

Felráztuk nektek egy régi nagy kedvencünket, ami most megújulva tért vissza a Mekibe.

Új salátamixünkbe koktélparadicsomot szórunk. Erre fél szelet sült csirkemellfilé kerül kockákra vágva, majd mindezt olasz keménysajt forgáccsal gazdagítjuk. Válassz hozzá extrában bármilyen salátaöntetet, rázd össze croutonnal vagy anélkül. Olyan praktikus, hogy bárhová könnyedén magaddal viheted.

kertész saláta

Bármely szendvicsünk mellé kiváló kísérő, melyben az édes frisée, római, lollo rosso és endivia saláta és a céklacsíkok mellé koktélparadicsom és kígyóuborka kerül. Fogyaszd kedvenc salátaönteteddel, ezt extraként választhatod a sali mellé.

mekis saláták szatmári feri tolmácsolásában

Szatmári Feri felkérésünkre elkészített két megújult Mekis salátát új salátamixünkkel. Segítségére volt Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezetője, akivel főzés közben jót beszélgettek az itthon népszerű salátafajtákról.
Nézd meg videónkat!

A Cézár saláta, a Ropogós, bundázott csirkés saláta és a Shaker saláta a McReggeli®-t árusító éttermekben csak 10:30 után kapható!