Nyitva tartás

FONTOS: éttermeink eltérő nyitva tartással üzemelnek. A pontos nyitva tartásról és az éttermenként elérhető szolgáltatásokról a www.mcdonalds.hu/ettermeink menüpont alatt adunk tájékoztatást! Összes étterem nyitva tartás oldal: https://www.mcdonalds.hu/ettermeink/aktualis-nyitvatartas

Azon éttermeink, amelyek nyitva tartanak, igazodnak a március 27-én kihirdetett kormányrendelethez, miszerint március 28-tól a vendéglátó üzletben az ott foglalkoztatottak kivételével tilos tartózkodni. A vendéglátó üzletben az élelmiszer elvitelre történő megrendelése és átvétele, valamint a vételár megfizetése céljából és időtartamára korlátozódóan megengedett a tartózkodás.

Az új jogszabálynak megfelelően március 28-tól éttermeinket az alábbiak szerint tartjuk nyitva:

VENDÉGTÉR: Egyes McDrive éttermeink a vendégtereiket zárva tartják, és csak az autóval, motorral, vagy biciklivel érkező vendégeket szolgálják ki a drive ablakoknál. Azon éttermek esetében, ahol a vendégteret továbbra is nyitva tartjuk, vendégeink kizárólag elvitelre tudnak vásárolni a pultnál, illetve a kioszknál. A vásárlást követően vendégeinknek a vendégteret azonnal el kell hagyniuk! A mosdók ebben az időszakban nem lesznek használhatók, a kézfertőtlenítő azonban továbbra is elérhető lesz.

McDRIVE és HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: Fontos, hogy biztonsági okokból a drive ablakoknál kizárólag az autóval, motorral, vagy biciklivel érkező vendégeinket tudjuk kiszolgálni. Gyalogos vendégeinket arra kérjük, hogy elvitelre történő értékesítést is folytató éttermeinket, vagy házhoz szállítás szolgáltatásunkat vegyék igénybe. Házhoz szállítás szolgáltatásunkat a Netpincérrel együttműködésben folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy minél több vendégünk tudjon otthona kényelméből rendelni. A kiszállítási területekről itt lehet tájékozódni: https://www.mcdonalds.hu/mcdelivery

1,5 MÉTERES TÁVOLSÁG SZABÁLY: Vendégeinket arra kérjük, hogy mostantól minden esetben, amikor éttermünkben elvitelre vásárolnak egymástól legalább 1,5 méteres távolságot tartsanak. Ezeket a távolságokat matricákkal fogjuk jelölni a könnyebb betarthatóság érdekében.

KEDVES VENDÉGEINK!

A vendégeink és munkatársaink egészsége és biztonsága egyik elsődleges prioritásunk.

Éttermeinkben folyamatosan a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági rendszert és higiénés gyakorlatokat alkalmazzuk. Ezek szigorú betartásáról, a kézzel érintett felületek, tálcák, étkezőasztalok és székek rendszeres fertőtlenítéséről, a személyi higiénével kapcsolatos gyakorlatok következetes alkalmazásáról éttermi vezetőink gondoskodnak.

A jelenlegi helyzetben mindent megteszünk, hogy felelős intézkedésekkel, üzemeltetéssel és tájékoztatással segítsük a fertőzés megelőzését. Mindenben követjük az egészségügyi szervek és a hatóságok aktuális útmutatását.

Részletes tájékoztatást ezekről az alábbiakban olvashattok.

Köszönjük bizalmatokat!

Éttermi higiéné

Az éttermeinkben alkalmazott szigorú élelmiszerbiztonsági rendszer és higiénés gyakorlatok betartásáról, a kézzel érintett felületek rendszeres fertőtlenítéséről, a személyi higiénével kapcsolatos gyakorlatok következetes alkalmazásáról éttermi vezetőink gondoskodnak.

  • Dolgozóink rendszeresen, de legalább 30 percenként alapos kézmosást és fertőtlenítést végeznek.
  • A kilincseket, a rendelésfelvevő kioszkok érintőképernyőjét, bankkártya terminálokat és egyéb, érintett felületeket rendszeresen fertőtlenítjük.
  • Az éttermek vendégterében vendégeink részére kézfertőtlenítő eszközöket helyeztünk ki.
  • Az önkiszolgáló pultokat átmenetileg megszüntettük, az itt lévő alapanyagokat, eszközöket a kasszás kollégák szolgálják ki vendégeink számára.
  • A vendégekkel kapcsolatba kerülő kasszások és a drive ablakokban dolgozó munkatársak szájmaszkot viselnek.
  • A Drive kiszolgálást végző csapat minden tagja gumikesztyűt visel, amelyet rendszeresen, illetve minden készpénzes, vagy egyéb, nem érintésmentes fizetést követően fertőtlenítenek.
  • A rendelést a kollégák úgy adják át a vendégeknek, hogy a kezek ne érintkezhessenek.
  • Vendégeinket kérjük, hogy készpénz helyett részesítsék előnyben a bankkártyás fizetést.
  • Éttermeinkben nem állhatnak munkába azok a dolgozók, akik a közelmúltban repülővel utaztak, vagy olyan országban jártak, ahol a hatóság szerint a fokozott kockázat valószínűsíthető.