AdventiMeglepetések

naponta a McDonald’s appban!

Játssz a McDonald’s alkalmazással és nyerhetsz az 1000 db
Big Mac® kuponból és az 50 db vagány kiegészítőkből álló
Meki ajándékcsomagból vagy akár 1000 hűségpontot!

Az akció időtartama: 2021.12.01-23.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

  • Töltsd le és regisztrálj a McDonald’s alkalmazásba, ha elmúltál 16 éves fogadd el a Játékszabályzat és Adatkezelési tájékoztatót és a MyMeki® Hűségprogram felhasználási feltételeit! Itt kétféle játék típussal várunk december 1-23. között: ügyességi játékokkal és karácsonyi kvízekkel.
  • Játssz az ügyességi játékokkal, és nyerj akár naponta Big Mac® kupont! Tényleg ügyesnek kell lenned, ugyanis csak azok nyerhetnek, akik elérik az adott napi játék szintminimumát. Érdemes minél többször játszanod, hogy eltaláld a gépi sorsolás útján, véletlenszerűen meghatározott nyerő időpontokat! Egy nap maximum egy kupont nyerhetsz. Egyes játékokkal többször is találkozhatsz december 23-ig.
  • Csapj le a heti nyereményekre! Hetente különböző összetételű Mekis ajándékcsomagot sorsolunk ki azok között, akik az adott héten elég ügyesen játszottak és elérték a játékok szintminimumait. Minél többször éred el 1-1 játék szintminimumát, annál több eséllyel indulsz a heti sorsoláson, de az esélyek számától függetlenül hetente legfeljebb csak egy heti nyereményt zsebelhetsz be.
  • Játssz a karácsonyi kvízzel akár 1000 MyMeki® hűségpontért! Ha a nyereményjáték teljes időtartama alatt legalább háromszor helyesen válaszolsz a kvízre, akkor Te is indulhatsz a sorsoláson, amelyen 100 hűséges mekiző nyerhet fejenként 1000 MyMeki® hűségpontot! Ezzel is érdemes többször megpróbálkoznod, mert minél több helyes választ szerzel, annál nagyobb az esélyed, hogy kisorsolunk.
Mobil app előnézeti kép

A kép csak illusztráció. A McDonald's alkalmazásba kizárólag 16 éven felüliek regisztrálhatnak.

A kuponok csak regisztrációt követően válthatók be.

Nyereményjátékunkban az 1000 db ajándék Big Mac® nyerő időpontokhoz kötött. A nyerő időpontokat napi játékaink között nem azonos mértékben osztottuk fel, és nem minden játék tartalmaz nyerő időpontot. További információkhoz olvasd el részletes tájékoztatóinkat:

1000 db Big Mac® kupon

A játék időtartama (2021. december 1-23 alatt) összesen 1000 db ajándék Big Mac® megnyerésének lehetőségét biztosítjuk kupon formájában.

A kuponok a játékokon belül játék szintminimumhoz és nyerő időpontokhoz kötöttek. A nyerő időpontokat a nyereményjáték indulása előtt, véletlenszerű gépi sorsolás útján határozzuk meg, naponta és játékonként nem azonos mennyiségben osztjuk fel. Az a játékos nyer, akinek szintminimum teljesítésének beérkezési időpontja éppen eltalál egy nyerő időpontot vagy az adott nyerő időpontot követően elsőként érkezik be.

A kupon nyertest a játékon belül értesítjük a nyerés pillanatában, majd 2 munkanapon belül e-mailben is értesítjük a nyertest.

A kupon 1 db Big Mac® szendvics beváltására jogosít kizárólag kasszánál történő vásárlás során, kollégáinknál személyesen (digitális rendelésfelvevő oszlopnál – kioszkon – nem váltható be) bármelyik magyarországi McDonald’s étteremben, nyitvatartási időben 2022. január 15-ig. Legalább egy, a Big Mac® szendvicsen kívüli termék megvásárlása feltétele a kupon beváltásának. Egy vásárlási tranzakció során kizárólag egy kupon beváltására van lehetőség. A kupon egyszeri beváltásra szól és más kedvezménnyel vagy promócióval nem összevonható, készpénzre nem váltható.

Heti nyeremények – 50 db Mekis ajándékcsomag

Heti ajándékcsomagok tartalma

1. hét (2021.12.01-07.) – Sorsolás: december 8.

Menő mekis matricák

Matricák

Karácsonyi zokni

Karácsonyi zokni

Karácsonyfadísz

Karácsonyfadísz

2. hét (2021.12.08-14.) – Sorsolás: december 15.

Hócsúszka

Hócsúszka

Jegyzetfüzet

Jegyzetfüzet

3. hét (2021.12.15-22.) – Sorsolás: december 23.

Csúnya pulcsi

Csúnya pulcsi

Téli sapi

Téli sapi

Kezeslábas

Kezeslábas

Jegyzetfüzet

Jegyzetfüzet

A képek illusztrációk. Az ajándékcsomagok tartalmára vonatkozó változtatás jogát fenntartjuk.

Nyereményjátékunkban az 1. heti ajándékcsomagból összesen harmincat, a 2. heti ajándékcsomagból tizenötöt, míg a 3. heti ajándékcsomagból ötöt sorsolunk ki. A sorsolások nem nyilvánosak.

Azok a játékosok, akik 2021.12.01-07. között játszanak az 1. heti ajándékcsomag, akik 2021.12.08-14. között játszanak a 2. heti ajándékcsomag, míg akik 2021.12.15-22. között játszanak a 3. heti ajándékcsomag megnyerésére esélyesek, amennyiben legalább egy játék szintminimumát teljesítették az adott időszakban.

A játékos minden sikeres játék szintminimum teljesítéssel nyerési esélyt szerez a heti nyeremény sorsolásra is, ugyanakkor az adott heti nyereményjáték sorsoláson egy játékos, nyerési esélyeinek számától függetlenül, maximum egy heti nyereményt nyerhet meg.

A heti nyerteseket a sorsolásokat követően 2 munkanapon belül e-mailben értesítjük és 5 munkanap áll rendelkezésükre, hogy válasz e-mailben visszajelezzenek, ezt követően tartaléknyertes lép a helyükbe. A nyereményt Magyarország területén belüli házhozszállítás útján kapja meg a nyertes legkésőbb a nyerés tényétől (értesítő e-mail elküldésétől) számított 30 naptári napon belül, előre egyeztetett időpontban.

100x1000 MyMeki® hűségpont

Hűségpont nyeréshez a játékosnak a karácsonyi kvízekkel kell játszania.

Az 1000 hűségpontért karácsonyi kvízt minimum három alkalommal sikeresen teljesítő játékosok indulhatnak. Amennyiben egy játékos háromnál többször válaszol helyesen a kvízjátékban, minden további sikeres kvízválasszal növeli nyerési esélyeit.

A játék végét követően, december 28-án 100 db nyertest sorsolunk, és minden nyertesnek 1000 MyMeki® hűségpontot írunk jóvá a MyMeki® fiókjában. A sorsolás nem nyilvános.

A nyerteseket a sorsolást követő 2 munkanapon belül e-mailben értesítjük. Amennyiben a nyertessel a kapcsolatfelvétel meghiúsul, vagy a nyertes nem felel meg a feltételeknek, úgy helyére tartaléknyertes lép.

A hűségpontok beváltásának menete a https://www.mcdonalds.hu/mymeki-husegprogram weboldalon érhető el.

A Hűségpontok más kedvezménnyel vagy promócióval nem összevonhatóak, készpénzre nem válthatóak

Játékok és kvízek

A nyereményjáték időtartama alatt minden nap egy szórakoztató tartalmat teszünk közzé a McDonald’s appban. Egyes játékokat többször is közzétesszünk.

Minden olyan játéknak, amivel Big Mac® kupont vagy heti nyereményt lehet nyerni, van szintminimuma, amit a játékosnak el kell érnie ahhoz, hogy indulhasson a kuponért és a heti nyereményért.

A játékok nevei és szintminimumai:

  • Mikulás kirakó/Angyalkás kirakó; Szintminimum: egy kép sikeres kirakása
  • TeliZsák; Szintminimum: 10 alkalommal kell ajándékot elkapni, mielőtt elfogy a játékban a 3 élet
  • Memóriajáték; Szintminimum: párok kirakása

A karácsonyi kvízeknek nincs szintminimumuk és nem lehet velük Big Mac® kupont vagy heti nyereményt nyerni, viszont hűségpontot igen, mert minden játékos, aki a nyereményjáték időtartama alatt 3 helyes kvízkérdésre adott választ gyűjt, indul a nyereményjáték végét követő Hűségpont sorsoláson.

Az esetleges visszaélések elkerülése érdekében előre nem adunk információt a különböző szórakoztató tartalmak közzétételének napjáról, sem arról, hogy melyik játék, hány darab nyerő időpontot tartalmaz.

Az a játékos, aki Big Mac® kupont vagy heti nyereményt nyer az hűségpontot is nyerhet és fordítva.

A hűségpont sorsoláson való indulásnak nem feltétele játék teljesítése, mint ahogy a kupon vagy heti nyeremény sorsoláson való indulásnak sem feltétele kvíz teljesítése.

Emeld új szintre a mekizés élményét, és töltsd le most!

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb

Ha kedveled a McDonald’s alkalmazást, oszd meg a barátaiddal is!