Családoknak

A családok már az 1954-es alapításunk óta az egyik legkedvesebb és legfontosabb vendégeink.
Mindig készülünk nekik valami meglepetéssel, legyen az a Happy Meal menü vagy
egy szülinapi buli a McDonald’s-ban.

Szülinap

Ha azt szeretnétek, hogy gyermeketek idei szülinapja más legyen, mint az eddigiek, bízzátok ránk a vendégsereget és a programokat!

Részletek

Happy Meal

Ha családok térnek be az éttermünkbe, azt szeretnénk, hogy a gyerekek tényleg gyereknek érezhessék magukat. Ezért nekik a kedvenceikből álló menüt állítottunk össze, amellyel mindig egy meglepetés ajándék is jár.

Tovább a Happy Meal-re

Alapítvány

Együtt a gyógyulás is könnyebb! A Ronald Házakat fenntartó Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány célja a legnehezebb időszakban is együtt tartani a családokat. A kórházak közelében épült Ronald Házak lehetővé teszik, hogy a hosszan elnyúló kezelések idején a szülők a beteg gyermekük közelében maradhassanak, ezzel is segítve gyógyulásukat.

Tovább a Ronaldház.hu-ra

Körülnézek a Ronald Házban

Olvasás program

Az olvasást népszerűsítő programunkkal a közös felfedezés, a közös történetalkotás és mesélés örömét szeretnénk nyújtani szülők és gyermekek számára. 2014-ben a Dóri és Marci nyomoz című, 6-10 éves korosztálynak szóló magyar mesekönyv, 2016-ban pedig Csukás István védnökségével zajló meseolvasás és kreatív foglalkozás gazdagította a hazai programot. Az olvasás melletti elköteleződés következő lépcsőfokaként 2019-től pedig a Happy Meal menüben már könyv is választható játék helyett.

További részletek

Bringamánia

34 bringás rendezvény, 73 000 résztvevő, több mint 1,5 millió megtett kilométer és 38 000 Facebook rajongó: ez a mérlege a 2010-ben indult McDonald’s BringaMániának, melyet ma már az ország egyik legnagyobb biciklis programjaként tartanak számon. A 2016 őszén bemutatott McDonald’s BringaMánia applikációval szeretnénk egyszerűbbé tenni a városi bringások számára a közlekedést. Az ingyenesen letölthető alkalmazással bárki megtervezheti a neki legideálisabb útvonalat a fővárosban– legyen kezdő, haladó vagy profi biciklis.

Olvass részletesebben a közösségi szerepvállalásunkról »

Töltsd le a Bringamánia alkalmazást!

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb