Happy Meal®

Megnézem a menüt

Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2017. június 14-től a készletek erejéig érvényes a részt vevő McDonald’s éttermekben. Az aktuálisan elérhető könyvekről érdeklődj az éttermekben!
Dóri és Marci Nyomoz

DÓRI ÉS MARCI NYOMOZ

Te döntsd el, hogy merre menjenek! c. interaktív mesekönyv

A könyvet az ismert MI MICSODA sorozat kiadója, a Tessloff- Babilon kiadó kizárólag a McDonald’s számára készítette, a könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható.

A könyv a 6-10 éves gyermekek szármára készült, nemtől függetlenül. A kisebb gyermekek szülő segítségével, a nagyobbak önállóan is tudják használni.

A történet arról szól, hogy Dóri és Marci az iskolából hazaérve nem találják otthon a nagyszüleiket, és a keresésükre indulnak. A gyerekek nyomoznak a nagyszülők után az utcán, az állatkertben, az építkezésen, összesen 20 különböző, izgalmas helyszínen.

A könyv különlegességét az adja, hogy egy interaktív labirintustörténet, amelyben a gyermek döntheti el az egyes fejezetek végén, hogy merre folytatja a nyomozást.

A történet 3 különböző módon fejeződhet be, így többször újraolvasható, hosszú távon is érdekes olvasmány a gyermekek számára.

Dóri és Marci Nyomoz Matricák

A könyvbe összesen 25 darab matrica ragasztható, ezeket a könyvvel együtt megkapják a vendégek.

A könyv a matricák nélkül is teljes egész, azokkal azonban színesebbé tehető, illetve a 25 matrica között 3 „nyomravezető matricát” is elrejtettünk, amelynek segítségével a gyermek könnyebben jut el a történet végére.

Happy Meal® digitális könyvek

A Happy Meal® menükhöz interaktív digitális könyvek is elérhetőek a kicsik legnagyobb örömére.

Töltsd le az applikációt okostelefonodra vagy táblagépedre!


App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb

A Happy Meal® letölthető könyvei segítségével a gyerekek a képek felnagyításával, hangfájlok lejátszásával, animációkkal és más interaktív elemekkel egy új, izgalmas világot fedezhetnek fel.

Happy Studio®

Ismerd meg a Happy Studio® mobilalkalmazást, benne számos szórakoztató és készségfejlesztő játékkal gyermekeknek. Fedezzétek fel együtt a csodák világát! A Happy Meal® dobozokból ismert, vidám karakterek és mókás küldetések várnak rátok!

Töltsd le most ingyenesen!


App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb

Irány a Happystudio.com

Minden Happy Meal® menüvel

Te is segíthetsz, mert mostantól minden menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel a Ronald Házaknak, ahol a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Támogasd Te is a Ronald Házakat!

Tudj meg többet a Ronald Házról

​A Happy Meal® története

​A Happy Meal sikertörténete egy Dick Brams nevű férfival kezdődött 1977-ben, aki a McDonald's regionális reklámigazgatója volt Amerikában.

Elolvasom a történetet

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Youtube

További oldalaink


myMeki® kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb