Happy Meal®

Megnézem a menüt

Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2017. március 31-től a készletek erejéig érvényes a részt vevő McDonald’s éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben!

Világossárga gombaház Törpojácával és Törplánnyal

A leghiúbb törp épp rád vár, hogy Törplány kíséretében meglátogasd. Irány hát Törpojáca háza, de ne lepődj meg, ha mindenhol tükrök várnak majd!

Világoskék gombaház Törpillával és Világító Nyusszanccsal

A gyönyörű Törpilla és a ragyogó Világító Nyusszancs épp a ház körül serénykedik. Ugorj be hozzájuk, és tudakold meg, hogy épp mire készülnek Aprajafalva lakói!

Piros gombaház Törpapával és Virágos törppel

Kopogtass be Aprajafalva bölcs vezetőjéhez, és vendégeskedj nála Virágos törppel együtt! Ne feledd, ha tanácsra lenne szükséged, Törpapára mindig számíthatsz!

Világoslila gombaház Törpapával és Nyilas törppel

Törpapa és Nyilas törp már felkészült a legújabb kalandokra. Találkozzatok a törpháznál, és induljatok együtt egy minden eddiginél izgalmasabb felfedezőútra!

Narancssárga gombaház Karate törppel és Törplilyvel

A harcias Karate törp és a bájos Törplily készen áll a fogadásodra. Less be a törplakba, ahol megannyi apró csoda vár majd rád!

Sárga gombaház Ügyifogyival és Méregzsák Szitakötővel

Nem kell sokáig keresned Ügyifogyit és Méregzsákot, ugyanis tárt ajtókkal várnak rád a törpház előtt. Less be a hozzájuk, és találjátok ki közösen, hogy merre folytatjátok utatok!

Világoszöld gombaház Törpillával és Törpingálóval

A bájos Törpilla és tehetséges Törpingáló téged is vár a gombaházban. Látogass el hozzájuk, és készülj fel a közös kalandokra, amik Aprajafalván várnak rád!

Piros gombaház Okoskával és Katicabogárral

Okoska és a pöttöm Katicabogár csak rád vár! Ha náluk vendégeskedsz, nagy valószínűséggel egy csomó érdekességet megtudsz majd Aprajafalváról.

Lila gombaház Péktörppel és Willow törppel

A falu szélén vár rád Péktörp és Willow törp, amit egyből megtalálsz, ha követed a friss kenyér illatát. Aprajafalva kedvenc pékje mindig szívesen fogadja a látogatókat.

Narancssárga gombaház Töperőssel és Bucky Nyusszanccsal

Törperős már elkezdett bemelegíteni, és Bucky nyuszi is készen áll a fogadásodra. Térj be hozzájuk a törpházba, és már indulhat is a közös móka!

Happy Meal® digitális könyvek

A Happy Meal® menükhöz interaktív digitális könyvek is elérhetőek a kicsik legnagyobb örömére.

Töltsd le az applikációt okostelefonodra vagy táblagépedre!


App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb

A Happy Meal® letölthető könyvei segítségével a gyerekek a képek felnagyításával, hangfájlok lejátszásával, animációkkal és más interaktív elemekkel egy új, izgalmas világot fedezhetnek fel.

Happy Stúdió

Fedezd fel a csodák világát a Happy Stúdió oldalon! Szórakoztató játékok,vidám karakterek, mókás küldetések várnak rád.

Irány a Happystudio.com

Minden Happy Meal® menüvel

Te is segíthetsz, mert mostantól minden menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel a Ronald Házaknak, ahol a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Támogasd Te is a Ronald Házakat!

Tudj meg többet a Ronald Házról

​A Happy Meal® története

​A Happy Meal sikertörténete egy Dick Brams nevű férfival kezdődött 1977-ben, aki a McDonald's regionális reklámigazgatója volt Amerikában.

Elolvasom a történetet

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Youtube

További oldalaink


myMeki® kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb