Happy Meal®

Megnézem a menüt

Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2017. szeptember 4-től a készletek erejéig érvényes a részt vevő McDonald’s éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben!

Pikachu

A kedvenc Pokémonod mindenhova elkísér, hogy a világító orcájával mutassa neked az utat! Nincs más dolgod, mint elfordítani Pikachu hátán a kapcsolót.

Yungoose

Egy Pokémon, aki nem riad meg semmitől! Görgesd végig az asztalon a rettenthetetlen Yungoose-t, aki az állkapcsát csattogtatva indul veled újabb kalandokra!

Hello Kitty teáskanna

Hívd el a barátaidat egy közös teázásra, és kápráztasd el őket a gyönyörű Hello Kitty teáskannáddal! Igazi különlegesség, amivel bárkit lenyűgözhetsz!

My Melody csésze

Szeretnéd, ha különleges élmény lenne minden egyes teaparty? Ezzel a csészével rengeteg móka vár rád, amiről a tetején lévő pörgethető Hello Kitty figura gondoskodik.

Litten

Nyomd meg Litten hátát, és lőj tűzcsóvát a Pokémon szájából! Így mindenki tudni fogja, hogy hamarosan te is betoppansz a társaddal.

Rowlet

Húzd fel Rowletet, hogy körbetipegjen! Készülj fel, mert ha egyszer beindul, nehéz lesz utolérned, mivel pont olyan nyughatatlan, mint te!

Purin teáscsésze

Játssz Hello Kittyvel teázás közben! Ha pedig épp útnak indulnátok, zárd le a csészédet a fedővel, nehogy kilötyögjön a kedvenc teád!

Badtz Maru tejescsésze

Badtz Maru és Hello Kitty közös teázásra hív. A csészédet ráadásul le is tudod fedni, nehogy kiboruljon, miközben a Hello Kitty figurát nyomkodva kukucskálósat játszol.

Lunala

Kíváncsi vagy, hol várnak a legközelebbi kalandok? Fordítsd el Lunala hátán a kapcsolót, hogy a mellkasából áradó fény utat mutasson neked!

Grubbin

Húzd hátra Grubbint, hogy utána szélsebesen végigszáguldjon az asztalodon! Ha egy olyan barátra van szükséged, aki mindenhova követ, megtaláltad!

Hello Kitty tálca

Ha a csészéket már összekészítetted, és a teát is megfőzted, pakolj mindent a kinyitható tálcádra, és hívd át a barátaidat egy délutáni összejövetelre!

Keroppi teáscsésze

Egy igazán különleges csésze fedővel. Nyomd meg a figurát a tetején, hogy Hello Kitty úgy csináljon, mintha úszna! Így teázás közben sem kell hanyagolnod a szórakozást.

Solgoleo

Solgoleo sosem futamodik meg, legyen szó bármekkora kihívásról. Amikor összekészíted a Pokélabdáidat, ne feledkezz meg a leghűségesebb társadról!

Popplio

Popplio képes magát vízzel megszívni, hogy utána ellenfelére spiccelje azt. Használd okosan a képességét, és rejtőzz te is a vízfüggöny mögé!

Hello Kitty csésze

Egy csésze, amiből nem lötyög ki a tea, mivel egy fedőt is kapsz hozzá. Ráadásul Tuxedo Sammel a tetején még játszani is tudsz!

Chococat facsaró

A Chococat csésze most egy különleges narancsfacsaróval érkezik, hogy a tea mellett finom, frissen facsart narancslevet is ihass belőle.

Happy Meal® digitális könyvek

A Happy Meal® menükhöz interaktív digitális könyvek is elérhetőek a kicsik legnagyobb örömére.

Töltsd le az applikációt okostelefonodra vagy táblagépedre!


App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb

A Happy Meal® letölthető könyvei segítségével a gyerekek a képek felnagyításával, hangfájlok lejátszásával, animációkkal és más interaktív elemekkel egy új, izgalmas világot fedezhetnek fel.

Happy Studio®

Ismerd meg a Happy Studio® mobilalkalmazást, benne számos szórakoztató és készségfejlesztő játékkal gyermekeknek. Fedezzétek fel együtt a csodák világát! A Happy Meal® dobozokból ismert, vidám karakterek és mókás küldetések várnak rátok!

Töltsd le most ingyenesen!


App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb

Irány a Happystudio.com

Minden Happy Meal® menüvel

Te is segíthetsz, mert mostantól minden menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel a Ronald Házaknak, ahol a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Támogasd Te is a Ronald Házakat!

Tudj meg többet a Ronald Házról

​A Happy Meal® története

​A Happy Meal sikertörténete egy Dick Brams nevű férfival kezdődött 1977-ben, aki a McDonald's regionális reklámigazgatója volt Amerikában.

Elolvasom a történetet

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Youtube

További oldalaink


myMeki® kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb