Happy Meal®

Megnézem a menüt

Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2017. január 13-tól a készletek erejéig érvényes a részt vevő McDonald’s éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben!

Ice King

A Jég Királyságának túlkoros uralkodója. Sokszor elfelejt dolgokat és hajlamos mindent úgy félreérteni, hogy a legkisebb problémát is hatalmas tragédiaként éli meg A koronájában van minden ereje és szuperképességei, enélkül képtelen lenne uralkodni.

Bee Princess

OOO földjén rengeteg hercegnő él, de nem mindegyikőjükre tekint így a nép. Ilyen Bee Princess is, aki egész életében azért küzd, hogy egyszer végre komolyan vegyék és rá is felnézzenek. A mosolygós méhecske amúgy emberméretűre nőtt, ami már önmagában is tekintélyt parancsol.

Jake

Finn legjobb barátja és fogadott testvére, aki minden kalandjára elkíséri a fiút. Rengetegszer kerültek már együtt veszélybe, de Jake titokzatos alakváltó-képessége eddig mindig a segítségükre volt. Ez a különleges kutya ugyanis szinte bármilyen formára tudja alakítani a testrészeit egy pillanat alatt.

Eljegyzési gyűrű hercegnő

Egy eljegyzési gyűrűnek is lehet mágikus ereje! Éppen ezért sokan próbálták meg a kis teremtmény fejéről ellopni, ez idáig sikertelenül! Vajon mikre lehet képes az a mágikusan csillogó drágakő a gyűrű tetején?

Finn

Csecsemő korában egy sötét őserdő közepén akadtak rá nevelőszülei, Joshua és Margaret. Ő az egyedüli emberi lény a birodalomban, amiért sokan furán néznek rá. Jake szerint például Finn egy káposzta édesgyermeke.

Billy

OOO földjéről származik, ahol az élet a mindennapos csatákról szólt. Billy megtanulta megvédeni magát, és egy nagyszerű harcos hírében áll, ám Finnel való találkozása óta nem hisz az erőszak erejében és az erejét a gonosz elleni küzdelemre használja.

Tree Trunks

Egy ormányos malac, aki mindenbe hajlamos beleütni az orrát. Habár mindenkivel kedvesen viselkedik és sokat mosolyog, vigyázni kell a kérdéseivel. Apropó mosoly... Egyszer beleharapott egy mágikus almába és azóta egyfolytában jókedve van.

Scientist Princess Bubblegum

A Cukor Királyság uralkodója, aki a birodalom igazgatására és a tudományok kutatására tette fel az egész életét. Habár még csak 19 éves, már most rengeteg találmánnyal és teremtménnyel örvendeztette meg alattvalóit.

Ricardio

A Jég királyának szíve. Igen, kezekkel és lábakkal, távol a gazdájától. Ő az, aki a fanyar uralkodó hajdani jó tulajdonságait hordozta és most saját életet él. Bubblegum Princess egyik hódolója a sok közül. Az ő esetében viszont az érzések úgy néz ki, nem maradnak sokáig viszonzatlanul.

Marceline

Marceline elmúlt 1003 éves, félig démon, félig ember. Ja és vámpír, majdnem elfelejtettük. De ami sokkal fontosabb, hogy ő egy végtelenül barátságos csupaszív teremtmény, aki előszeretettel önti dalba az érzéseit.

Lady rainicorn

Egy szivárványtestbe bújt unikornishölgy, aki gyakran elkíséri Finnt és Jaket a kalandjaikra. Bár nagyon szeret csacsogni, szinte csak koreaiul tud, ami sokszor leküzdhetetlen akadályok elé állítja.

Happy Ice King

A Jég Királyságának túlkoros uralkodója. Sokszor elfelejt dolgokat és hajlamos mindent úgy félreérteni, hogy a legkisebb problémát is hatalmas tragédiaként éli meg. A koronájában van minden ereje és szuperképességei, enélkül képtelen lenne uralkodni.

Lumpy Space Princess

A lila felhőcske alakú teremtmény sokáig az erdőben, farkasok között élt. Az ártalmatlan kinézet ellenére veszélyes vele újat húzni, hiszen éles fogaival könnyen meg tudja védeni magát. Igazi lázadó típus, aki most visszavágyik az otthonába és újra meg szeretné keresni a szüleit.

Magic Man

Magic Man egy marslakó, akit 200 éve a Földre száműztek az otthonából. Könnyű megismerni a jellegzetes zöld színű bőréről és a piros hátizsákról, amivel szinte elválaszthatatlanok. Ez az egyetlen útravaló, amit a hosszú utazásra magával tudott hozni. Vajon mi lehet benne?

Wildberry Princess

A Bogyó Királyság mindig mosolygós uralkodója. Olyan, mint egy két lábon járó piros cukiság-bomba. Nagyon nehéz felbosszantani, de nem lennénk annak a helyében, akinek mégis sikerül!

The Lich

Hozzá hasonló teremtménnyel ritkán találkozni. Egyszerre benne van a leggonoszabb ördög és a legjóságosabb tündér személyisége, ezért kiszámíthatatlan a viselkedése. Egy szupererővel is rendelkezik: könnyedén tud ugrálni a különböző dimenziók közt.

Suspicious Jake

Finn legjobb barátja és fogadott testvére, aki minden kalandjára elkíséri a fiút. Rengetegszer kerültek már együtt veszélybe, de Jake titokzatos alakváltó-képessége eddig mindig a segítségükre volt. Ez a különleges kutya ugyanis szinte bármilyen formára tudja alakítani a testrészeit egy pillanat alatt.

Mr. Cupcake

Marceline elmúlt 1003 éves, félig démon, félig ember. Ja és vámpír, majdnem elfelejtettük... De ami sokkal fontosabb, hogy ő egy végtelenül barátságos csupaszív teremtmény, aki előszeretettel önti dalba az érzéseit.

Banana Guard

A banánpajzs csak egy álca, ő igazából egy cukorember! A rágógumi vár védelméért felelős sereg egyik tagja, akit soha nem látsz egyedül, hiszen mindig párokban járkálva őrzik az uralkodót.

Singing Marceline

Marceline elmúlt 1003 éves, félig démon, félig ember. Ja és vámpír, majdnem elfelejtettük... De ami sokkal fontosabb, hogy ő egy végtelenül barátságos csupaszív teremtmény, aki előszeretettel önti dalba az érzéseit.

Earl of Lemongrad

Princess Bubblegum egyik félresikerült teremtménye. A sok kísérletezés mind hiába volt, és ez a kis citromember végül egy fanyarú, akaratos, túlbuzgó uralkodó lett, akit azonban nemrég menesztettek Citromföld trónjáról.

Choose Goose

Ha egy teljesen haszontalan, de különlegesen ritka használati tárgyra vágysz, ez a beszélő liba tuti meg tudja neked szerezni. Az üzleti érzéke az egész birodalomban híres. De vigyázz, ha hagyod magad, egy perc alatt lukat beszél a hasadba a kifogyhatatlan rímeivel.

Peppermint Butler

Íme egy beszélő mentacukorka, aki minden apró fogását ismeri a fekete mágiának. A trükkjei rendszeresen életveszélyesek, de azért akad, hogy a szuper erejét hasznos dolgokra is felhasználja.

Snail

Egy apró csiga, aki a legváratlanabb szituációkban tűnik fel, hogy integetve üdvözöljön szinte bárkit, aki épp jelen van. Nem tudjuk miért, de bátran állíthatjuk, hogy a legbarátságosabb csiga a világon!

Cinnamon Bun

Ugyanúgy indult a sztorija, mint az összes többi fahéjas sütinek a Cukor Királyságban: Sokat ügyetlenkedett, összevissza fecsegett a társaival, mindig csak hülyéskedtek. Aztán egyik nap megsütötték és egyik pillanatról a másikra egy érett, intelligens süti lett belőle.

Princess Bubblegum

Még csak 19 éves, de a Cukor Királyság uralkodójaként felelős döntéseket kell hoznia alattvalói sorsáról. Ha kételkednél benne, hogy képes rá, csak nézd meg a legújabb találmányait, és győződj meg róla a saját szemeddel, hogy mennyi ész szorult ebbe az aprócska lénybe!

Hot Dog princess

Ne lepődj meg, ha egy sétáló, ugató hot doggal találkozol. Ő csak a Hot Dog Hercegnő, aki a koronája nélkül egy lépést sem hajlandó megtenni. Egyszer megpróbálta megpuszilni Finn-t, de szegényt visszautasították mondván: Olyan szaga van, mint egy fazék víznek, amiben napok óta hot dogokat főznek.

BMO

Elképzelted már, hogy milyen lenne, ha egy tablet életre kelne? BMO egy két lábon járó gép, ami mindig ott van a közeledben. Ha kell, szórakoztat; ha kell, toastot süt neked; ha kell, felébreszt reggel és még sorolhatnánk.

Gunter

A Jég Királyság uralkodójának személyi titkára, aki nagyon büszke a pozíciójára, hiszen a többi pingvin mind rabszolga. Gunter egyik fő feladata, hogy jó tanácsokkal lássa el királyát videojátékozás közben.

Flame Princess

Ő a Tűz Királyságának uralkodója. Édesapja 14 éven keresztül egy hűvös kamrában tartotta, hiszen meg kellett tanulnia bánnia a lobbanékony személyiségével, ami egyszer akár az egész birodalom vesztét is okozhatja.

Sleep suit Finn

Csecsemő korában egy sötét őserdő közepén akadtak rá nevelőszülei, Joshua és Margaret. A hideg éjszakákon jól jött az a hálózsák, ami azóta az egyik kedvenc tárgya lett. Ő az egyedüli emberi lény a birodalomban, amiért sokan furán néznek rá. Jake szerint például Finn egy káposzta édesgyermeke.

Neptr

Egy pitedobáló robot, amit Finn keltett életre. Vagyis csak félig...egy viharos délután Finn megelégelte, hogy a robot nem működik és kihajította az esőbe, ahol egy villámcsapás lehelt lelket Neptr-be.

Happy Meal® digitális könyvek

A Happy Meal® menükhöz interaktív digitális könyvek is elérhetőek a kicsik legnagyobb örömére.

Töltsd le az applikációt okostelefonodra vagy táblagépedre!


App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb

A Happy Meal® letölthető könyvei segítségével a gyerekek a képek felnagyításával, hangfájlok lejátszásával, animációkkal és más interaktív elemekkel egy új, izgalmas világot fedezhetnek fel.

Happy Stúdió

Fedezd fel a csodák világát a Happy Stúdió oldalon! Szórakoztató játékok,vidám karakterek, mókás küldetések várnak rád.

Irány a Happystudio.com

Minden Happy Meal® menüvel

Te is segíthetsz, mert mostantól minden menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel a Ronald Házaknak, ahol a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Támogasd Te is a Ronald Házakat!

Tudj meg többet a Ronald Házról

​A Happy Meal® története

​A Happy Meal sikertörténete egy Dick Brams nevű férfival kezdődött 1977-ben, aki a McDonald's regionális reklámigazgatója volt Amerikában.

Elolvasom a történetet

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Youtube

További oldalaink