Happy Meal®

Megnézem a menüt

Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2017. június 30-tól a készletek erejéig érvényes a részt vevő McDonald’s éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben!

Rakétás Minyon

Told előre az asztalon az apró Minyont, és iszkoljatok el minél hamarabb a csintalanul elkötött rakétával!

Banánültető Minyon

Tárazd be a banánágyút, és nyomd le a banán végét a kilövéshez! Óvatosan, nehogy a többi Minyont is eltaláljátok!

Súlyzós Minyon

Nyomd le a Minyon hátán lévő kart, hogy vicsorogva megemelje a nehéz súlyokat. Vigyázz, egy igazi rosszcsonttal van dolgod!

Táncos Baltazár Bratt

Táncos Baltazár Brattnek nem véletlenül lett Rongyláb a beceneve. Mozgasd meg a hátán lévő kart, és már mehet is a tánc!

Rákharapásos Minyon

Aú! Szegény Minyon ujjára rácsimpaszkodott egy fránya rák! Nyomd meg a hátizsákját, és még a sapkája is lerepül meglepődésében!

Zenehallgatós Minyon

A Minyonok mindig is imádtak bulizni, a zene pedig kifejezetten a gyengéjük. Nyomd meg a kis barátod fejét, aki egyből elkezd csápolni!

Bolondos Minyon

Egy Minyon, aki soha nem képes leállni. Nyomd meg a hátán lévő gombot, és a kis komisz egyből akcióba lendül a láncait pörgetve!

Nyelvharapós Minyon

Ami egy Minyon szívén, az a száján. Nyomd meg a kis barátod hasán lévő gombot, és máris kiölti rád a nyelvét!

Víziciklis Minyon

A Minyonok előszeretettel próbálnak ki bármit. Guruljatok együtt az óriás víziciklivel, aminek ütközés után kinyílik a csapóajtaja!

Gru

Gru igazi géniusz, aki őrületes járgányokat rak össze. Nyomd meg a tengeralattjáró hátulján lévő gombot, és lődd ki a vízimotort!

Happy Meal® digitális könyvek

A Happy Meal® menükhöz interaktív digitális könyvek is elérhetőek a kicsik legnagyobb örömére.

Töltsd le az applikációt okostelefonodra vagy táblagépedre!


App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb

A Happy Meal® letölthető könyvei segítségével a gyerekek a képek felnagyításával, hangfájlok lejátszásával, animációkkal és más interaktív elemekkel egy új, izgalmas világot fedezhetnek fel.

Happy Studio®

Ismerd meg a Happy Studio® mobilalkalmazást, benne számos szórakoztató és készségfejlesztő játékkal gyermekeknek. Fedezzétek fel együtt a csodák világát! A Happy Meal® dobozokból ismert, vidám karakterek és mókás küldetések várnak rátok!

Töltsd le most ingyenesen!


App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb

Irány a Happystudio.com

Minden Happy Meal® menüvel

Te is segíthetsz, mert mostantól minden menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel a Ronald Házaknak, ahol a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Támogasd Te is a Ronald Házakat!

Tudj meg többet a Ronald Házról

​A Happy Meal® története

​A Happy Meal sikertörténete egy Dick Brams nevű férfival kezdődött 1977-ben, aki a McDonald's regionális reklámigazgatója volt Amerikában.

Elolvasom a történetet

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Youtube

További oldalaink


myMeki® kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb