​A Happy Meal® története

​A Happy Meal sikertörténete egy Dick Brams nevű férfival kezdődött 1977-ben, aki a McDonald's regionális reklámigazgatója volt Amerikában.

A Happy Meal sikertörténete egy Dick Brams nevű férfival kezdődött 1977-ben, aki a McDonald's regionális reklámigazgatója volt. Mivel a cirkusz világa Ronald McDonald, a bohóc révén amúgy sem állt messze a McDonald'stól, így Brams a hamburgert, hasábburgonyát és az üdítőt cirkuszkocsi formájú dobozokba csomagolta, melyekből egy egész vonatnyit lehetett összegyűjteni. Az ötlet azonnal pozitív fogadtatásra lelt a gyerekek körében, és el is terjedt az egész McDonald's hálózatban. Azóta sokkal változatosabbá vált a Happy Meal Menü összetétele, figyelembe véve a gyerekek étkezési szokásait és tápanyagszükségletét.

Tekintsd meg a Happy Meal® menüt

További történetek

  • A McReggeli története

    ​Mi történik a BigMac és a sültkrumpli előtt? A legfontosabb étkezés, vagyis a McReggeli, mellyel mindenkinek jobban indul a napja. Jöhet egy tojásrántotta narancs dzsúzzal?

  • A Big Mac® Története

    ​A világ legnépszerűbb hamburgere és ami mögötte van. Ismerd meg a Big Mac™ eredettörténetét, alkotóját, és a Big Mac™ Indexet, mely 1986 óta a világgazdaság egyik legfontosabb mutatójává vált.

  • ​A Filet-O-Fish® története

    ​Bemutatjuk a halas szendvicsek ikonját, melynek megszületése előre meg volt írva a nagykönyvben. Az alapanyagául szolgáló hal kiválasztása felért egy tehetségkutató versennyel.

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Youtube

További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb