Happy Meal® játékok

FELNŐTTEKNEK SZÓLÓ TARTALOM

Az ajánlat 2021. március 19-től a készletek erejéig érvényes a McDonald's éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődni lehet az éttermekben a vásárlást megelőzően. Egy Happy Meal® menühöz 1 darab játék jár.

Puff Asszony Hajóvezető Iskolája

Puff asszonyság az egyik legjobb hajós kapitány Bikinifenéken, nem csoda, hogy a város összes halembere hozzá jár csónakázási órákra. Bárcsak Spongyabob ne lenne olyan rossz sofőr!

Spongyabob és a medúzamezők

Spongyabob a természetben élvezi kedvenc hobbiját, a medúzavadászatot. Vajon hányat fog elkapni?

Patrik sziklája

A Spongyabobbal való egésznapos medúzavadászat után, Patrik élvezi a hűvös árnyékot és a homokkanapéja kényelmét kedvenc sziklája alatt.

Tunyacsáp és Moai-fej háza

A született művész, Tunyacsáp, az eddigi legjobb arcképét festette meg, ami hamarosan felkerül a falon lévő többi alkotás közé.

Szandi és tengeri dombja

Szandi a fenti otthonának egy darabját hozta a tenger alá, Bikinifenékre. Oxigénnel teli kupolájában nagy faház áll és sűrűn nő a fű.

Rák úr és otthona

Rák úr arcán óriási mosoly van, hisz most is arra gondol, hány ügyfél volt aznap a Rozsdás Rákollóban. Itt az ideje, hogy egy ilyen nap után hazamenjen horgonylakásába, és lepihenjen.

Csigusz és az Ananászház

Amíg Spongyabob szorgosan dolgozik addig kedvence, Csigusz, az Ananászházban pihen.

Spongyabob és a Rozsdás Rákolló

Spongyabobnak a valaha volt egyik legjobb napja van főzés közben a munkahelyén, a Rozsdás Rákollóban!

Erőberő és a Shady Shoals

Miután annyi éven át védelmezte Bikinifenék lakóit, Erőberő jól megérdemelt pihenését folytatja a Bikinifenék halászainak nyugdíjas otthonában.

Plakton és a Veszélyes Vödör

Plakton robotfeleségével, Karen-nel, a Veszélyes Vödörben a következő ördögi tervén töri a fejét, hogy hogyan szerzik meg a híres herkentyűburger titkos képletét.