Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2020. március 20-tól a készletek erejéig érvényes a résztvevő McDonald's éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben! Egy Happy Meal® menühöz 1 darab játék jár!

Guy Diamond

Guy Diamond egy lábon egyensúlyozva ropja a táncot! Ha táncra kerül a sor, mozgatható kezével megragadja bokáját, és előre-hátra mozgatva azt elkezdi a híres „Paper Clip” táncot.

Tiny Diamond

Táncra fel! Tiny Diamond mozgatható karjait őrült módon tudja fel-le rázni. Hogy hogy hívják ezt a táncot? Ez bizony az „Everybody Jump” mozdulatsor!

Giga

Hoppá, Giga sem mindennapi táncos! Ahogy meghall egy popslágert, kezeivel hullámzó mozdulatokat tesz, amit ő csak egyszerűen „Nae-Nae” táncmozdulatnak hív.

Cooper

Ha táncról van szó, Coopert sem kell félteni. Mozgatható nyakával és lábával a „Jive Head Waggle” táncot mutatja be neked, ha úgy tartja kedve.

Felhő

Felhőnek nemcsak a dumája jó, a táncparketten is feltalálja magát. Forgatható kezeivel a „Toe Stand” tánc mestere, amit leginkább popslágerekre szeret bemutatni.

Barb királynő

Már ami a zenei stílust illeti, Barb királynő Pipacs ellentétje. Ő bizony egy igazi rocker, aki előre-hátra mozgatható fejével a „Head Banger” táncot kedveli.

Hikori

Hikori személyében újabb country kedvelőt tisztelhetünk. Karjait egyszerre mozgatva előre-hátra egy igazi „hoe-down” táncot jár el.

Delta Dawn

Delta Dawn a country zenéért rajong. Ahogy kifülel egy country számot, elülső lábait felváltva le-fel mozgatva a „Texas Two-Step” táncot szokása eljárni.

Trollex király

Táncoslábú Trollex király is itt van! Tulajdonsága, hogy lábait egyik oldalról a másikra mozgatja. Ezzel pedig a „Robot Swivel” táncot járja el!

Party Pipacs

Ő a mese egyik főszereplője. Sajátos tulajdonsága az előre-hátra mozgatható karjai, melyekkel bármikor képes eltáncolni a „Clang the Cow Bell” táncot egy jó funky nótára.

Party Ágas

Ágas Pipacs egyik cimborája. Ő is bitang jó táncos. Ha éppen funky zene szól, elcsúsztatható karjaival általában az „Electric Slide” mozdulatsort szokta bemutatni.

Picúr

Picúr egy kedves troll, aki szintén prímán táncol. Helyezd le egy stabil asztalra, tartsd meg a lábát, és hintáztasd felsőtestét! Ugye milyen hajlékony? Ez az úgy nevezett „Hair Whip” tánc, mely Picúr régi kedvence.