Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2019. augusztus 9-től a készletek erejéig érvényes a résztvevő McDonald's éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben! Egy Happy Meal® menühöz 1 darab játék jár!

Bagoly

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! A bölcs bagoly például egy igazi mindentudó: mindenre van egy jó megoldása! Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Flamingó

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! A kecses flamingó izgalmas, egzotikus tájakra kalauzol el téged. Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Zsiráf

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! Ha bírod a magasságot, akkor az égig érő zsiráffal jól ki fogtok jönni! Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Aranyhal

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! A szerencsét hozó aranyhal segítségedre lehet, ha folyton elkerül a szerencse! Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Husky

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! A hűséges husky mindig ott lesz melletted, ha egy jó barátra van szükséged! Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Koala

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! A lustálkodó koala például a délutáni szieszták nagymestere. Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Kacsacsőrű emlős

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! A kacsacsőrű emlős a vizek koronázatlan királya, aki akár napokat is képes átpancsolni! Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Mosómedve

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! A mosómedve egy kedves kis bajkeverő, aki rosszcsont módjára mindig rossz fát tesz a tűzre! Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Pingvin

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! A táncos pingvin a táncparketten képes mindenkit elkápráztatni. Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Unikornis

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! A jószívű unikornis egy segítőkész alkat, aki mindig segít a bajba jutottakon. Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Tigris

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! Tigris egy igazi játékos alkat, aki bármilyen mókában benne van. Szerezd be és bizonyosodj meg róla!

Narvál

Ismerd meg a Teeny Ty figurákat! Narvál egy nyugodt, kedves vízi élőlény, aki komótosan úszkál és figyeli a körülötte lévő dolgokat. Szerezd be és bizonyosodj meg róla!