Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2020. január 3-tól a készletek erejéig érvényes a résztvevő McDonald's éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben! Egy Happy Meal® menühöz 1 darab játék jár!

BAJ VAN

A „BAJ VAN” társasjátékban a játékosok azon versenyeznek, hogy ki tud elsőként körbe érni a 3 bábujával. A bábuk mozgását a játék közepén található dobókocka határozza meg.

FALÁNK VÍZILOVAK

A FALÁNK VÍZILOVAK társasjátékkal 2 játékos tud játszani egyszerre. A játék lényege, hogy minden játékos annyi golyót gyűjtsön a vízilóval, amennyit csak lehetséges.

EGÉRFOGÓ

Az EGÉRFOGÓ egy többszemélyes játék, ahol a játékosoknak felváltva kell egy egeret kivenni a csapdából úgy, hogy elkerüljék, hogy a csapda rájuk essen.

PICTUREKA

A PICTUREKA egy többszemélyes játék. Lényege, hogy a játékosoknak a piros lencse segítségével kell minél gyorsabban megtalálniuk a kártyákon lévő szimbólumokat a táblán. Az a játékos nyer, aki a legtöbb szimbólumot találja meg a játék végéig.

BOP IT!

A BOP IT! egy memóriajáték, melyben a játékosoknak mozdulatsorokat kell megjegyezniük. Minden alkalommal, amikor egy játékosra kerül a sor, meg kell ismételnie az előző játékos mozdulatait, mely mozdulatokat a dobókocka határozza meg.

TORPEDÓ

A TORPEDÓ egy háborús tematikájú társasjáték 2 játékos részére, melynek lényege, hogy ki kell találni az ellenfelél különböző hajóinak koordinátáit. A játékosoknak felváltva kell megtippelniük a négyzetrácsos táblára elhelyezett hajók pozícióját.

AMŐBA

Az AMŐBA 4 egy kétszemélyes logikai játék, melyben a játékosoknak úgy kell rakosgatni az elemeket, hogy vízszintesen vagy függőlegesen 4 azonos színű legyen egymás mellett. Akinek hamarabb sikerül elérni ezt, az a győztes.

KI KICSODA?

A KI KICSODA? egy kétszemélyes társasjáték. A játékosoknak eldöntendő kérdéseket kell feltenniük az ellenfél kártyájának meghatározása érdekében.