Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2018. november 9-től a készletek erejéig érvényes a résztvevő McDonald's éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben!

RESHIRAM

Reshiram egy kettős, sárkány-tűz típusú legendás Pokémon, akit a zsebszörnyek ötödik generációjából ismerhetsz. Nézd meg közelebbről is, hogy milyen fenségesen csapkod a szárnyaival fel és le, mielőtt a magasba emelkedik!

ZEKROM

Zekrom egy kettős, sárkány-elektromos típusú legendás Pokémon a zsebszörnyek ötödik generációjából. Próbáld ki, milyen félelmetesen tudja mozgatni a karjait és a szárnyait!

THUNDURUS

Thundurus egy kettős, elektromos-repülő típusú legendás Pokémon, aki először az ötödik generációban bukkant fel. Csak mozgasd meg, és azonnal mennydörgő hangot hallat magából!

TORNADUS

Tornadus egy repülő típusú legendás Pokémon az ötödik generációból. Próbáld ki, hogy milyen messzire tudsz ellőni Tornadus tornádó diszkoszával!

LATIAS

Latias egy kettős, sárkány-pszichó típusú legendás Pokémon a harmadik generációból. Gurítsd el egy sima felületen, és meglátod milyen messzire képes elgurulni bármiféle erőfeszítés nélkül!

LATIOS

Latios egy kettős, sárkány-pszichó típusú legendás Pokémon, akivel először a harmadik generációban találkozhattál. Teszteld le, hogy milyen messzire tudod elgurítani! Nincs is másra szükséged hozzá, csak egy sima felületre!

DIALGA

Dialga egy kettős, acél-sárkány típusú legendás Pokémon a zsebszörnyek negyedik generációjából. Ha megnyomod a farkát, azon nyomban leszegi a fejét harcra készülődve!

PALKIA

Palkia egy kettős, víz-sárkány típusú legendás Pokémon, akit a zsebszörnyek negyedik generációjából ismerhetsz. Nyomd meg a gombot a hátán, és rögvest csapkodni kezd a szárnyaival, hogy mielőbb akcióba lendülhessen!