Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2019. május 17-től a készletek erejéig érvényes a résztvevő McDonald's éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben!

Mázli teaboltja

Mázli az egyik leglezserebb karakter Undifalvában. Azon felül, hogy soha nem stresszel, nyugodt viselkedésével barátait is jókedvre deríti. Mázli egy teabolt tulajdonosa, ahol számos kellemes gyógynövényteát és főzetet vásárolhatsz, ha egy hosszú nap után végre kifújnád magad.

Babó művészboltja

Babó egy művészlélek, akinek mindene a kreativitás. Számára a világ egy nagy festővászon, amit kötelességének érez színekkel megtölteni. Ha úgy érzed, te is művészlélek vagy, próbáld ki Babó művészboltját!

Kötény péksége

Kötény a sütés bajnoka, aki bármikor meg tud lepni valami finomsággal. Ugorj be Kötény pékségébe, és kóstold meg a frissen sült kenyerét, egyenesen a sütőből!

Moxi újságosa

Moxi egy újságíró-blogger, aki mindig vadássza az izgalmas sztorikat. Emellett egy saját újságosbódéja is van, amellyel segít Undifalva lakóinak, hogy ne maradjanak le a legfrissebb Undi-hírekről.

Oxi party boltja

Oxi a legnagyobb partiarc, aki mindig talál okot az ünneplésre. Imádja a bulikat, ezért úgy döntött, hogy megnyitja saját boltját, ahol partikellékeket árul. Portékái között megtalálható a konfettiágyútól a tarka-barka tűzijátékokig minden.

Undikutyi állatkereskedése

Undikutyi egy kedves keverék kutyus, aki a helyi állatkereskedést vezeti. Amellett, hogy Oxi legjobb barátja, a bulik legfőbb kezdeményezőjeként is ismerik. Nem csoda hát, hogy ilyen nagy pajtások.

Laposfej bankja

Laposfej imádja a számokat. Boldogsággal tölti el, ha trükkös matematikai problémákon törheti a fejét. Nem csoda tehát, hogy Undifalva hivatalos bankjának vezetői székében ül, ahonnan nyomon követheti az Undik pénzügyeit.

Ice-Bat’s Ice Rink

Cidri akkor a legboldogabb, ha minden fagyba borul! Minden, amihez hozzáér, azonnal megfagy, így nem csoda, hogy a helyi jégpályát vezeti. Ha épp nem dolgozik, akkor jégbarlangjában pihen, vagy a barátaival hógolyózik.

Zaba könyvtára

Zaba a csapat agya. No nem azért, mert annyira okos! Viszont, miután három aggyal tud gondolkozni egyszerre, talán nem meglepő, hogy néha neki vannak a legjobb ötletei.

Nemtomka vasútállomása

Nemtomka szerint az élet túlságosan is bonyolult. Laposfej és Babó állandóan kérdésekkel nyaggatják, de Nemtomkának fogalma sincs róla, ők ketten miért hiszik azt, hogy ő mindenre tudja a választ. Talán azt képzelik, hogy Nemtomka piros orra a bölcsességének a jele. Pedig ez nem igaz! Mennyi az idő? Nemtomkának dunsztja sincs. Hogyan juthatsz el A-ból B-be? Ne is kérdezd! Nemtomkának erről sincs fogalma.