Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2019. szeptember 20-tól a készletek erejéig érvényes a résztvevő McDonald's éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben! Egy Happy Meal® menühöz 1 darab játék jár!

A lelkes tréfamester

Pinkie Pie pék, cukrász, gyerekcsősz és jós egyben. Ilyen sok teendő mellett neki is kijár a lazítás, fésüld hát meg kedvenc pónid sörényét a talpára rápattintható szivárványfésűvel!

A szorgos-dolgos

Látogasd meg Applejacket az almákkal teli kertjében! Tedd ki Applejacket a napra és csodáld meg a világító, almás szépségjegyét! Ha pedig már ott jársz, ki is fésülheted a póni csodás sörényét a talpára rápattintható szivárványfésűvel!

Űrdongó, a hajós csapásmérő

Tedd sokoldalúbbá Űrdongót a karjára szerelt rakétavetőkkel, vagy lepd meg az ellenfeleket vízen!

Megatron, a helikopteres izomkolosszus

Emeld fel a levegőbe Megatront a hátára szerelt propellerrel, vagy segítsd őt a légtérben cirkáló helikopterrel!

A félénk pegazus

A kedves, de félénk Fluttershy barátokat keres. Ha te is inkább csendes vagy, jól megértitek majd egymást, miközben a csodaszép pónisörényét fésülöd a talpára rápattintható szivárványfésűvel.

A divatos unikornis

Rarity a megtestesült póniideál, nem csoda, hogy divattervezőként dolgozik. Ha pedig kócos lesz a sörénye, csak fésüld meg a talpára rápattintható szivárványfésűvel!

Portyázó, a repülő felderítő

Kapcsold turbó fokozatra Portyázót a lábára szerelt extra hajtóművekkel, vagy adj neki légi támogatást a vadászgéppel!

Üstökös, az útgyalus légzsonglőr

Növeld meg a levegő urának csapáserejét a rászerelt géppel, vagy egyengesd földi útját az útgyaluval, hiszen ott nehezebben boldogul.

A szivárványpegazus

Rainbow Dash a leggyorsabb pegazus mind közül. Erről most te is meggyőződhetsz, amikor megrepteted, és közben megcsillan szárnyán a szikrázó napfény. Ha pedig kócos lesz a sörénye, csak fésüld meg a talpára rápattintható szivárványfésűvel!

Az okos alikornis

Twilight Sparkle egy pegazus és egy unikornis keveréke, vagyis egy alikornis. Nézz át félszemmel a szárnyain, miközben a könyveit bújja, és a világ hirtelen megsokszorozódik előtted. Ha pedig kócos lesz a sörénye, csak fésüld meg a talpára rápattintható szivárványfésűvel!

A vadászrepülős főnök

Használd ki az Optimus Fővezér hátára szerelt szárnyakat, vagy támogasd őt a levegőből, egy vadászrepülővel!

Mogorva

Védd meg Mogorvát a teherautó pajzzsal, vagy álcázd őt annak segítségével!