Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2021. január 1-től a készletek erejéig érvényes a résztvevő McDonald’s éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról a vásárlást megelőzően az éttermekben lehet érdeklődni. Egy Happy Meal menühöz 1 darab játék jár.

Twister

Itt a Twister mini verziója, amit ujjainkkal kell játszani! A játékosoknak a pörgetés eredményeként kapott színre kell helyezni ujjaik valamelyikét. Az nyer, aki utoljára emeli fel az adott helyzetből az ujját.

Operáció

Játék az anatómiával! A játékosoknak meg kell rázni egy kicsit a bábut, hogy az egyes részek kiessenek a helyükről. Ezután a játékosoknak felváltva kell megtalálni a testrészek megfelelő pozícióját. Az nyer, aki a leggyorsabban találja meg az összes elem helyét.

Connect 4

A Connect 4 egy klasszikus, mégis abbahagyhatatlan társasjáték. A játékosoknak a talpára kell állítaniuk a kedves, mosolygó karaktert, és piros, valamint sárga zsetonokat kell az oszlopokba ejteniük. Az nyer, akinek először gyűlik ki 4 zseton függőlegesen, vízszintesen vagy átlósan.

Monopoly

Itt a jól ismert Monopoly, a szabályok hasonlóak, mint az eredetiben. A játékosoknak dobniuk kell a kockával, és körbe menni a mini táblán. A nyertes az, akinek a legtöbb tulajdona van.

Ki nevet a végén?

A játékosoknak csak le kell szerelniük a társasjáték egyes részeit a báburól, a már játszhatnak is a jól ismert „Ki nevet a végén?”-nel. Az nyer, aki előszőr szerzi meg a 3 bábut.

Torpedó

A játékhoz fel kell nyitni a karakter elülső és hátsó részét. Így alakítható ki a játékfelület. Ezután tollal lehet jelölni a tippeket. Az győz, aki "elsüllyeszti" ellenfele hajóit azáltal, hogy jól tippeli meg azok koordinátáit.

Éhes vízilovak

Itt vannak az éhes vízilovak! A lényege, hogy a játékosok lefelé fordítják a karaktert, és a vízilovon található gombok lenyomásával golyókat kell összegyűjteni. Az nyer, aki a legtöbb golyót bezsebeli.

Az élet játéka

A játékosoknak arccal lefele kell elhelyezniük a bábut, majd megpörgetni a hátulján lévő forgantyút, hogy kiderüljön, mennyit léphet előre. Az nyer, aki előszőr teljesíti a pályát.