Happy Meal® játékok

Az ajánlat 2019. április 12-től a készletek erejéig érvényes a résztvevő McDonald's éttermekben. Az aktuálisan elérhető játékokról érdeklődj az éttermekben!

TELESZKÓPOS

Hozd közelebb a dolgokat! Tartsd közel a szemedhez a lencsét, és a teleszkópos funkciót használva nagyítsd fel a világot!

PROPELLERES

Pörgesd be Snoopyt! Az indításhoz először helyezd a kioldózsinórt a megfelelő nyílásba, majd tedd rá Snoopyt a kilövő tetejére, és ahogy csak tudod, húzd ki a zsinórt! Ezek után megfigyelheted, miként működik a fizikában az erő és a meghajtás.

PÖRGŐ

Forogj Snoopyval! Az Orion űrhajó beindításához először húzogasd meg párszor gyorsan a játék gumigolyós alját az asztal felületén kicsit megdöntve, úgy, hogy a gumigolyó oldala érintkezzen az asztal lapjával. Ha már jó alaposan felpörgött a golyó, gyorsan tedd le az űrhajót az asztalra a gumigolyó kidudorodó végénél, ezután pedig megfigyelheted, hogyan működik a centrifugális erő.

TÁNCOLÓ

Táncoltasd meg Snoopyt! Húzd fel a játék oldalán található tekerőt, és nézd meg, miként járja Snoopy hátrafelé a Moonwalk-táncot!

HOLDVETÍTŐS

Holdnézésre fel! Kapcsold be a LED-világítást, majd forgasd a Snoopy házának oldalán található tárcsát, és figyeld meg, miként változtatja formáját a Hold!

MARSJÁRÓ

Gyorsulj Snoopy-val! Húzd hátra a járgányt, majd engedd el, és nézd meg, miként száguld Snoopy a marsjáróval!

REPÜLŐGÉP

Snoppy, mint repülőgép-pilóta? Igen! A repülő megépítéséhez először rögzítsd a szárnyakat, majd ha kész, dobd el, amilyen messzire csak tudod, és figyeld meg, miként segíti az aerodinamika Snoopy repülését!

ŰRSIKLÓ

Snoopy most egy űrsiklót vezet. Az elindításához húzd hátra a járművet, majd engedd el! Ezután figyeld meg, hogyan gyorsul be az űrsikló. Ne lepődj meg, ha miután Snoopy megáll, a kapszulában ülő Woodstock kilő!

EJTŐERNYŐS

Kíváncsi vagy, mire megy Snoopy a levegőben? Dobd el kapszulát, melyben Snoopy ül, és kövesd figyelemmel miként segíti az ejtőernyő a földet érését! Kiváló alkalom, hogy megfigyeld a gravitáció és a légellenállás működését.

CSILLAGNÉZŐ

Vetíts csillagokat a falra! Helyezd be a két lencse egyikét, majd kapcsold be a LED-világítást, és vetíts különböző csillagképeket a falra!