Olvasni jó!

A Happy Meal® menühöz könyv is választható játék helyett

FELNŐTTEKNEK SZÓLÓ TARTALOM

Egyedülálló könyvsorozat

Cressida Cowell A Lombházi ikrek kalandjai a vadonban című egyedülálló, 12 részes könyvsorozata kizárólag a McDonald’s éttermeiben kapható. A kéthavonta bővülő sorozat új könyveit választható ajándékként adjuk a magyarországi McDonald’s éttermekben a Happy Meal® menühöz.

Happy Meal Readers program

A McDonald’s elkötelezett támogatója a családi pillanatok és közös családi élmények megteremtésének. Globális cégként arra vállalkoztunk, hogy felkeltsük a gyermekek érdeklődését az olvasás iránt. 2001 óta több mint 400 millió könyvet osztottunk szét a Happy Meal® menükben világszerte, a Happy Meal Readers program keretein belül. Hisszük, hogy az olvasás szórakoztatóvá tételével gyermekeinkkel egy életre megszerettethetjük a könyveket. Látogassatok el a hozzátok legközelebbi Mekibe és szerezzétek be gyermekeiteknek a könyvsorozat köteteit!

Megnézem a könyveket

Még több élmény vár gyermekeidre a Happy Meal App® applikációban!

Töltsd le a Happy Meal App® mobilalkalmazást, hogy a digitális, interaktív könyvek segítségével a Lombházi ikrek kalandjai a vadonban mesésen életre keljenek gyermekeidnek! Sőt, keresd meg minden könyv hátulján a Happy Meal dobozos jelzést, olvasd be a Happy Meal App® szkennerével, hogy gyermekeiddel további szórakoztató ajándékokra leljetek!