Olvasni jó!

A Happy Meal® menühöz könyv is választható játék helyett

Egyedülálló könyvsorozat

Ismerjétek meg Cressida Cowell A Lombházi ikrek kalandjai a vadonban című egyedülálló, 12 részes könyvsorozatát, ami kizárólag a McDonald’s éttermeiben kapható! A kéthavonta bővülő sorozat új könyveit a magyarországi Mekikben a Happy Meal® menüben szerezhetitek meg gyermeketeknek.

Happy Meal Readers program

A McDonald’s elkötelezett támogatója a családi pillanatok és közös családi élmények megteremtésének. Globális cégként arra vállalkoztunk, hogy felkeltsük a gyermekek érdeklődését az olvasás iránt. 2001 óta több mint 400 millió könyvet osztottunk szét a Happy Meal® menükben világszerte, a Happy Meal Readers program keretein belül. Hisszük, hogy az olvasás szórakoztatóvá tételével gyermekeinkkel egy életre megszerettethetjük a könyveket. Látogassatok el a hozzátok legközelebbi Mekibe és szerezzétek be a könyvsorozat köteteit!

Megnézem a könyveket

Még több élmény vár rátok a Happy Meal App® applikációban!

Töltsétek le a Happy Meal App® mobilalkalmazást, hogy a digitális, interaktív könyvek segítségével a Lombházi ikrek kalandjai a vadonban mesésen életre keljenek! Sőt, keressétek meg minden könyv hátulján a Happy Meal dobozos jelzést, olvassátok be a Happy Meal App® szkennerével, hogy gyermekeitekkel további szórakoztató ajándékokra leljetek!