Gyakran ismételt
kérdések

Összesen 13 kérdés

Hány gyermek vehet részt a partin? Mennyi a minimum és maximum létszám, és életkor?
A résztvevők száma attól függ, mely étteremben és annak milyen szülinapos helyiségében tartjátok a bulit. A foglaláskor a kiválasztott étterem adatlapján ezek az információk elérhetők. 4 évesnél fiatalabb gyermek születésnapi partijának szervezését nem vállaljuk.
kevesebb
Felnőttek részt vehetnek?
A helyiség kapacitásától függően. Például egy születésnapi buszban helyhiány miatt több szülő nem tud részt venni. Azonban a parti egész ideje alatt legalább 1 felnőtt jelenléte kötelező. A felügyelő szülő felelőssége a többi részt vevő gyermek felügyelete is, és szükség esetén szüleik megvárása a parti után. A hostess csak a gyermekek szórakoztatásáért felelős.
kevesebb
Mennyivel előbb kell érkezni?
Érdemes a kezdési időpont előtt 10 perccel érkezni, és a résztvevőket is erre bíztatni.
Milyen költségek vannak? Mikor kell fizetni?
A hostess munkájáért, terembérletért, a kinyomtatható szülinapi meghívókért és a szülinapos ajándékáért nem számítunk fel költséget. Neked csak a partin felmerülő fogyasztás költségeit, illetve a választható születésnapi torta árát kell kifizetni. A fizetés a szülinapi parti végén történik.
kevesebb
Ha a szülők fogyasztani szeretnének, mikor tehetitek meg?
A rendezvény ideje alatt bármikor, azonban fontos, hogy 1 felnőtt folyamatos jelenléte a partin kötelező. A szülő rendelését magának bonyolítja és fizeti ki. (Ha 1 felügyelő van csak jelen, és szeretne fogyasztani, érdemes vásárolni a parti előtt, hogy a rendezvény ideje alatt jelen tudjon lenni)
kevesebb
Hogyan épül fel a parti, mennyi idő, mit fognak a résztvevők csinálni?
A rendezvény maximum 2 órás időtartamú lehet. A hostess közös játékokkal készül a gyerekek szórakoztatására. A játék után a hostess gondoskodik a szülinapi étkezésről: a Happy Meal menüről - mely a meghívottak számára is rejt meglepetést -, illetve a szülinapi tortáról.
kevesebb
Lehet-e behozni ételt, italt, tortát, marcipánfigurát?
Élelmiszerbiztonsági előírások miatt a rendezvényre máshol készített ételt, italt behozni (fogyasztani) tilos.
kevesebb
Ételérzékenységgel rendelkező gyermek esetén tudunk-e biztosítani számára megfelelő ételt, illetve hozhatnak-e be ilyet?
Kérjük, hogy a résztvevő gyermekek esetleges ételallergiájáról időben tájékoztass minket, hogy egyeztetni tudjuk milyen ételeket tudunk biztosítani számára.
kevesebb
Hogyan és meddig tudom lemondani?
A rendezvényt lemondani telefonon és online is lehetséges. A foglalásodat megerősítő emailben találod az adott étterem elérhetőségét, illetve az emailben található "Lemondom a foglalásom" link megkattintásával is törölni tudjuk a tervezett szülinapi partit. Kérjük, legalább 2 nappal a rendezvény előtt jelezzétek, ha mégsem tudtok megjelenni!
kevesebb
Kap-e ajándékot az ünnepelt?
Igen, a szülinapos számára ajándék könyvvel kedveskedünk, melyet az online foglalás során választhat ki a szülő.
kevesebb
Milyen ajándékokból lehet választani?
Az étteremben aktuálisan elérhető ajándéklista az online foglalás során a 4. lépésnél, a Rendezvény adatainál tekinthető meg.
kevesebb
Kapok szülinapi meghívót?
Igen. Az online foglalást megerősítő emailben, egy szülinapi meghívót is csatolunk, melyet a szülők ki tudnak nyomtatni,és odaadni a meghívottaknak.
kevesebb
Milyen tortából lehet választani?
A választható torták listája és árai az online foglalás során a 4. lépésnél, a Rendezvény adatainál található.
kevesebb

Nem találtad meg a kérdésedre a választ?

Megírom a kérdésem