A McCafé története

Időnként mindannyiunknak szüksége van egy kis kikapcsolódásra, amikor egy finom kávé mellett a barátainkkal, kollégáinkkal, vagy szerelmünkkel megbeszélhetjük az élet nagy vagy éppen apró dolgait.

Az első McCafé-t azzal a céllal alapítottuk meg 1993-ban Melbourne-ben, Ausztráliában, hogy a kávézás örömét és a legfinomabb Arabica kávét az éttermeinkbe járó vendégekkel is megismertessük.

Azóta már Japántól Kanadáig a világ 32 országában több mint 1300 McCafé-ban kínáljuk minőségi kávéinkat, és hódítjuk meg egyre több rajongó szívét különleges alkotásainkkal. Magyarországra 2003 júniusában érkeztünk meg, amikor első McCafé kávézónkat megnyitottuk a budapesti Régiposta utcában.

A McCafé az elsők között vezette be a Fenntartható kávé forgalmazását, ezért Rainforest Alliance minősítésű, fenntartható termelésű, visszakövethető és szigorúan ellenőrzött minőségű kávét kínál valamennyi hazai kávézójában. A McCafé a kávé szerelmeseit hivatott elbűvölni hamisítatlan kávéházi hangulatával, a frissen őrölt, 100% Arabica babkávéból készülő klasszikus és ínyencségnek számító forró italokkal és más finomságokkal.

A McDonald’snak köszönhetően a tudatos vásárlók ma már Magyarországon is fogyaszthatnak Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkező kávét, így nemcsak azt a döntést hozhatják meg, hogy milyen árú és minőségű kávét fogyasztanak, hanem választásukkal kifejezhetik azt is, hogy természeti és társadalmi környezetükről felelősen gondolkodnak, és ugyanezt várják el a termelő és forgalmazó vállalatoktól is. Így a fogyasztónkként te is hozzájárulhatsz a fenntartható fejlődést biztosító termesztési gyakorlatok elterjedéséhez.

Ismerd meg a McCafé-s termékeket!

További történetek

  • A McDonald's története

    Az 1950-es évek elején egy voltunk az Egyesült Államokban születő gyorskiszolgáló éttermek közül. Azóta alapjaiban értelmeztük újra a vendéglátást, és ma mi vagyunk Európa legnagyobb étteremlánca.

  • Ray Kroc

    Étteremhálózatunk alapítója, mindössze három évtized alatt az Egyesült Államok egyik legnagyobb üzleti legendájává vált. Újraértelmezte és megreformálta a vendéglátóipart, véghezvitte azokat a célokat, ami senki másnak nem sikerült a gyorséttermek vezetői közül.

  • A McReggeli® története

    Mi történik a Big Mac® és a sült krumpli előtt? A legfontosabb étkezés, vagyis a McReggeli®, mellyel mindenkinek jobban indul a napja. Jöhet egy Tojásos McMuffin® narancs dzsússzal?

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb