Mekilexikon

Magyarország kérdez. Mi pedig válaszolunk - mindenre, amit a vendégeink tudni szeretnének az ételeinkről.

  • Hogyan lehetnek a McDonald’s termékei részei egy változatos, kiegyensúlyozott étrendnek?

    Kínálatunk kialakításánál törekszünk arra, hogy minél többféle vásárlói igényt ki tudjunk elégíteni, és mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő termékeket. Hogy ez kinek melyik terméket jelenti, az persze sok tényezőtől függ, többek között a nem, a kor, az életmód, fizikai aktivitás szintje, esetleg speciális diétás igények, vagy egészségi állapot. Ezért is fontos, hogy a vásárlás során mindenki maga döntse el, mikor, melyik termékünket választja a kínálatból. Széles menüválasztékkal rendelkezünk, azért, hogy minél több igényt tudjunk kielégíteni. Egy példa a változatosságra: reggelire ehetsz McMuffint, hozzá ihatsz egy finom McCafé-s kávét, ebédre halas szendvicset, vagy Csirkés Cézár szendvicset, ha desszertet is fogyasztanál, akkor répavirágtól a fagylaltig bármivel megkoronázhatod a nap legfontosabb étkezését. Vacsorára pedig mehet egy könnyű Ínyenc Snack salátát öntettel.

  • Sajnálattal tapasztaltam, hogy megszűnt reggelire a tojásrántotta. Pedig nagyon jó volt főleg baconnel. Visszahoznátok?

    Kínálatunkat igyekszünk mindig megújítani és kevésbé népszerű termékeink helyére újakat berakni. A reggeli ajánlatunk frissítésekor is erre törekedtünk, ezért került be a sajtburger, amit sokan kértek tőlünk.