Az erő a bringásokkal van

2012. február 26., vasárnap

A napsütéses, tavaszias napon több, mint ezer "bringamániás" érkezett a X. kerületi barlangrendszer bejáratához, hogy a mélybe ereszkedjen és az évben talán először hódoljon szenvedélyének. A délelőtt folyamán nagy sikerrel zajlottak le a kisgyermekek számára szervezett futamok, melyeket a délután folyamán a családi és a kiélezettebb felnőtt futamok követtek.
A sztárfutam sem maradhatott el, hiszen az X-faktoros Apollo23 fiúk, Baricz Gergő, az egykori kiscsillag, Varga Viktor, valamint Lórán Barna - alias Trabarna - is a drótszamár nyergébe ült, hogy összemérjék tehetségüket a sajtó képviselőivel.

A barátságos futamon Apollo23 Tomi teljesített a legjobban, aki elmondta: "Nagyon élvezetes futam volt, és kihívást jelentett az extrém helyszín. A többiek is jól teljesítettek, hiszen mindenki kitett magáért és Varga Viktort csak hajszállal előztem meg. Persze Apollo23 Tibi és Apollo23 René még hallgatni fogja a sikeremet egy ideig, hiszen René is csak harmadikként futott be."


Természetesen, azért nem csak a győztesek érezték jól magukat és a többiek sem szontyolodtak el, hiszen az egyedi élmény és a hangulat mindenkinek emlékezetes vasárnapot teremtett Kőbánya mélyén.

A rendezvény igazi családi farsangi bringás esemény volt, a versenyben indulók ötletes jelmezei mellett a Csillagok Háborúja filmek szereplői is tiszteletüket tették, hiszen a helyszín biztosításáról Darth Vader és a birodalmi rohamosztagosok gondoskodtak.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb