Kerékpárosok lepték el Szombathely belvárosát

2012. szeptember 28., péntek

Az Európai Mobilitási Hét leghangsúlyosabb napján már kora délelőtt elkezdődtek a családi és bringás programok. A kicsiket BringaPárbaj, KRESZ játék, ügyességi pályák és különböző versenyek várták a Fő téren felállított BringaMánia Parkban. A nap folyamán a szombathelyiek belekóstolhattak a bringázás extrémebb műfajaiba is, ugyanis a profik látványos bemutatókkal szórakoztatták a közönséget.

Tizenegy órakor mindenki biciklire pattant, hogy a város utcáin kanyarogva közösen tegyék meg az öt kilométeres távot. Az atlétikai stadionnál a jövő reménybeli olimpiai bajnokai, a Dobó SE versenyzői is nyeregbe szálltak, hogy a felvonulókhoz csatlakozzanak. A bringások elhaladtak a Weöres Sándor Színház előtt is, ahol a résztvevőket Jordán Tamás színigazgató üdvözölte. A verőfényes őszi bringás napot sorsolás zárta, ahol számos ajándékcsomag és 5 bicikli talált gazdára.

BringaMánia a Városligetben is
A szombathelyi esemény a Mobilitási Hét programsorozatának része volt, melynek keretében országszerte több kerékpáros programot is szerveztek. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Budapest Főváros, a Budapesti Közlekedési Központ és közlekedésbiztonsági partnerei az Élet Úton program és a McDonald's BringaMánia Program támogatásával Kerékpáros közlekedésbiztonsági napot szervezett csütörtökön a fővárosban. A Mozdulj! Napon megtartott kerékpáros közlekedésbiztonsági eseményen kisiskolások ismerkedhettek meg a biztonságos kerekezés legfontosabb kérdéseivel, és mérhették össze tudásukat a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum előtti téren.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb