Királynőt és királyt választott a McDonald's

2012. szeptember 19., szerda

A McDonald's közel ötezer alkalmazottja közül idén már nem csak a mintegy háromezer hölgy indulhatott a vállalat arcának címéért. A pult mögött ugyanis nemcsak szép lányok, de helyes fiúk is várják a vendégeket, az ő barátságos, gyors és pontos munkájuk, jókedvük ugyanannyit ad hozzá a vendégek élményéhez, mint a lányok szépsége és ügyessége.

Modell, szerepmodell
A nyári elődöntőben a jelentkezők utcai öltözetben és fürdőruhában is megmutatták magukat a Horváth Éva vezette zsűrinek. A zsűri a versenyző stílusát, megjelenését, kisugárzását, rátermettségét és kommunikációs készségét is értékelte. Az 5-5 legjobban szereplő lány és fiú fényképe került fel azután a "McDonald's Arca" hivatalos weboldalára. Az érdeklődők két hétig szavazhattak a legcsinosabb lányra és a legvonzóbb fiúra. Ebben az időszakban az éttermi tálcabetétek is a versenyt népszerűsítették, így a döntésben a McDonald's vendégeinek véleménye meghatározó szerepet játszott.
A legszebb lányokra, és a legsármosabb fiúkra is 16 ezer szavazat érkezett, és két sokban különböző, egyben-másban hasonló fiatal, Fekete Maja és Proksa Tamás lett a győztes.


Maja: sose hátrálj meg
A 18 éves Fekete Maja 2009-ben csatlakozott a McDonald's-hoz, a fővárosi Pesti úti étterem dolgozója. Azt tervezi, hogy fogtechnikusnak tanul. Hobbyja a jetski és a tánc, kedvenc együttese a Pussycat Dolls, kedvenc filmje pedig a Sose hátrálj meg (Never back down), amelynek címe személyes jelmondatnak sem rossz.
Ami Mekis profilját illeti, tudjuk, hogy legjobban a Csibeburgert szereti, előbb mindig a krumplit eszi meg, és csak utána a szendvicset, és bizony, kérte már el vendég a telefonszámát.


Tamás: testépítés és zongora
A 24 éves Proksa Tamás a budapesti Árkádban oktatóként dolgozik, 2007-ben csatlakozott a Mekihez. Szabadidejében testépítéssel foglalkozik, de zongorázni is tud és szeret. Terve a jövőre, hogy villamosmérnök lesz. Kedvenc filmje az Eredet, zenében pedig a Sum 41-et bírja leginkább.
A McDonald's kínálatából kedvence a McChicken, és nála előbb jön a szendvics, utóbb a krumpli.


A McDonald's Arcai 2012-ben fiatal, felszabadultak, imádnak sportolni, és komoly hivatást terveznek maguknak. Maja és Tamás 100-100 ezer forint értékű utazást nyertek, s a következő választásig ők lesznek az étteremlánc nagykövetei.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb