A mintaszerű franchise-partner

2012. február 3., péntek

Komondi István, 1997 óta része a McDonald’s világának, és ma már három étterem üzemeltetője (Zalaegerszeg, Sopronban, Keszthely). Az elmúlt évek nehéz gazdasági körülményei ellenére, 2011-ben is sikeres évet zártak az által üzemeltetett éttermek. Az elmúlt évben mindhárom étterem a McDonald’s átlaga felett teljesített költséggazdálkodásban és a szolgáltatás fejlesztésében egyaránt.

A sikerek mellett a beruházások sem maradtak el, hiszen felfrissült a géppark, és a belsőépítészeti felújítás is megindult (a munkálatok a zalaegerszegi és a soproni éttermekben már be is fejeződtek).

Komondi István a díj kapcsán elmondta: „Teljes meglepetésként ért, a McDonald’s nem árulta el előre, hogy pályázik, így azt sem tudtam, hogy velem. A hálózaton belül mindig voltak pozitív visszajelzések, kétszer az Év franchise-partnerévé is választott a hálózat. De magam is csak most kezdem felmérni, milyen hatalmas megtiszteltetés, hogy a szakmai szövetség nemcsak a saját gyorséttermi piacunkról, hanem a teljes magyar franchise mezőnyből engem emelt ki.”

Ezúton is szeretnénk gratulálni Istvánnak az elismeréshez és a kiváló munkához!

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb