Bevették a bringások a magyar tengert

2013. április 27., szombat

Lassan maga mögött hagyja a gyerekkort a McDonald's BringaMánia Balatonkör, idén tizennegyedik alkalommal, ezúttal már négy távon tekerhettek a résztvevők. A Köröcske (6 km), a Kiskör (85) és a Nagykör (206 km) mellett a Családi kör (25 km) táv is bekerült a programba. Az új, 25 km-es kör ideális hétvégi sportprogramot kínált a családoknak a napsütéses áprilisi hétvégén - Rákóczi Feri és családja is ezt a távot választotta. A legfiatalabb résztvevő vasárnap lesz másfél éves, szülei négy éve a Balatonkörön ismerkedtek meg, és a "szülinap" mellett évfordulójukat is a túrán ünnepelték.

A gyakorlottabb bringások a 85 km-es túrán vettek részt, Tihanyból komppal tértek vissza Balatonföldvárra. Aki pedig igazi kihívásra vágyott, hajnalban rajtolt, és a teljes 206 kilométeres partszakaszon kerülte meg a Balatont - az első három kerékpáros háromnegyed háromkor, bő hét órányi kerekezés után ért célba.

A rendezvény központja Balatonföldváron volt, innen indultak és ide is tértek vissza a túrák. A családok siettek, hogy a gyerekek kedvéért visszaérjenek az Alma Együttes különleges koncertjére. A BringaMánia közönsége előtt debütált ugyanis a banda új dala, a "Nyisd ki a szíved" – jókedvű koncertjüket a gyerekek és szüleik együtt tapsolták végig. A földvári strandon egész nap játékos bringás közlekedésbiztonsági oktatóprogramokkal várták a lelkes túrázókat és érdeklődőket, és a helyszínen készült "bringás és gazdája" portréfotókkal minden résztvevő megörökíttethette magát kerékpárjával.

A McDonald's BringaMánia Balatonkörről bővebben a www.bringamania.hu oldalon olvashat.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb