Bringázz a Balaton körül "almás" dallamokra!

2013. március 18., hétfő

Az idei év újdonsága egy kifejezetten a családok igényeihez igazított 25 kilométeres Családi Kör. A tempó kényelmes, a táv nem túl hosszú, ideális hétvégi bringás program az egész családnak. Ráadásul a részvétel ezen a túrán a család minden tagjának ingyenes.

A legkisebbeket Balatonföldváron 6 kilométeres vezetett túra, a Köröcske várja. A 25 kilométeres Családi Kör tizenhárom órakor indul a Balatonföldvári Keleti Strandról, majd a kerekesek Siófok felé veszik az irányt. Várhatóan tizenöt órakor érkeznek vissza Balatonföldvárra, ahol a kis túrázókat és családjaikat az Alma Együttes várja majd, egy fergeteges koncerttel és egy különleges dalpremierrel.

Akik komolyabb kihívásra vágynak, tekerhetnek egy 85 kilométeres kört, átkompolva Tihanynál, vagy megkerülhetik a Balatont egy 206 kilométeres túrán. A szervezők egész napos családi programokkal, és játékos bringás közlekedésbiztonsági oktatóprogramokkal is várják az érdeklődőket a balatonföldvári strandon.

A túrák indulása:

  • Köröcske - 6 km – rajt 11:00
  • Családi kör - 25 km – rajt 13:00
  • Kis kör - 85 km – rajt 10:00
  • Nagy kör - 206 km – rajt 6:00

A Mcdonald's BringaMánia Balatonkörről bővebb információ a www.bringamania.hu oldalon található.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb