Debreceni étteremvezető kapta a McDonald's nemzetközi kitüntetését

2013. május 8., szerda

Koleszár Éva egyike annak a 73 európai étteremvezetőnek, akik idén megkapták a Ray Kroc-díjat. Éva több mint húsz éve munkatársa a McDonald's-nak. Az évek során széleskörű tapasztalatokat gyűjtött, hiszen többféle munkakört is ellátott az étteremláncnál, míg a debreceni Kishegyesi úti McDonald's étteremvezetője lett. A pénzjutalommal járó kitüntetést a díjazottak június 26-án, a barcelonai Ray Kroc Díjátadó Gálán vehetik át Doug Goare-tól, a McDonald's Europe vezetőjétől.

"Örülök, hogy meghálálhatjuk azt az erőfeszítést, melyet az étteremvezetők munkájuk során végeznek a McDonald's-ért. Hiszen az ő feladatuk, hogy gondoskodjanak a vendégek kényelméről, megelégedettségéről és inspiráló, pozitív munkakörnyezetet teremtsenek kollégáik számára. Rendkívül büszkék vagyunk sokoldalúságukra, mellyel a McDonald's-ot képviselve kiemelik vállalatunkat a többi iparági szereplő közül" – mondta el a díjazás kapcsán Doug Goare, a McDonald's Europe vezetője.

"Boldog vagyok, hogy megnyerhettem a Ray Kroc-díjat, melyre a McDonald's-ban eltöltött 20 év munkájának elismeréseként tekintek. Örülök, hogy egy sikerorientált csapat tagjaként én is hozzájárulhattam munkatársaim elkötelezettségéhez és a vendégek elégedettségéhez. Remélem, hogy az így megszerzett tudásom biztos alapot jelent a további eredményes és gyümölcsöző munkavégzéshez" – fejezte ki örömét a díj kapcsán Koleszár Éva.

Éva 1991-ben kezdte karrierjét az ország ötödikként alapított McDonald's éttermében, mely az első debreceni gyorsétterem volt. 1999-ben már a Debrecen Plázában működő McDonald's vezetője volt. Ezek után a Füredi úton lévő autós étteremért felelt. Később, a 2007-ben megnyíló Kishegyesi úti autós McDonald's irányításánál újra bizonyította rátermettségét. Az általa vezetett étterem a tavalyi évben kiváló eredményeket ért el az üzemeltetés, az emberi erőforrás rendszerek és az üzletépítés területein egyaránt.

A kitüntetésre a tulajdonosok és a regionális franchise partnerek ajánlhatták az étteremvezetőket. A díj elszántságuknak és kitartó munkájuknak elismerése, mely nemcsak a munkatársak felé, hanem a vendégek irányába is megmutatkozott. A nyerteseket a McDonald's Europe HR, tréning és üzemeltetési csapata választotta ki.

"Éva két évtizede meghatározó tagja csapatunknak. Dinamizmusával, elkötelezett munkájával mindig olyan csapatot épített maga köré, amely üzletileg sikerre vitte az általa vezetett éttermeket. Példaképnek tekintjük, aki amellett, hogy elkötelezett a McDonald's értékek iránt, folyamatosan magas szinten motiválja kollégáit, ezért örömmel javasoltuk a 2013-as Ray Kroc díjra" - indokolta meg a választást Horváth Ágnes, a McDonald's Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Ray Kroc-díj csak egy azok közül a munkahelyi kezdeményezések közül, mellyel a McDonald's európai hálózata ösztönzi alkalmazottait. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a McDonald's-nál történő munkavállalás remek lehetőséget nyújt a fejlődésre és továbblépésre, hiszen az étteremvezetők 90%-a éttermi dolgozóként kezdte karrierjét. A McDonald's mint Európa egyik legnagyobb munkáltatója úgy véli, hogy a hatékony és eredményorientált munkavégzés egyértelműen növeli a vásárlói elégedettséget.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb