Évtizedes hűséggel az aranyívek alatt

2013. február 1., péntek

A McDonald's-nak tavaly 39 olyan munkatársa volt, akik éppen 10 éve erősítik a vállalatot, 36 alkalmazott 15 éve, 4 pedig már 20 éve tart ki hűségesen munkaadója mellett. A program keretében 2012-ben kitüntetettek között 7 irodai és 72 éttermi kolléga volt, közülük 5-en vezetők, 67-en pedig különböző éttermi beosztású dolgozók. A jutalmazottak együtt több mint 200 évet töltöttek a vállalatnál, ennyi idő alatt már közel 55 millió sajtburger készíthető el. A kitüntetéshez több mint 10 millió forint értékű összjutalom is járt, a programban elismert dolgozók ezen felül minden 10 év után 1 hónap, a vállalat által fizetett szabadságot is kapnak. A vállalat nagyon büszke rá, hogy több mint 550 dolgozóját, a teljes alkalmazotti állomány több mint 10 százalékát legalább egy évtizedes lojalitás fűzi a McDonald's-hoz.

A legújabb, 2012-es Törzsgárda tagok között akad fiatalos nyugdíjas, aki 63 évesen lépett be a vállalathoz és 10 éves tagságát ünnepelhette, egy békéscsabai ikerpár pedig már 15 éve dolgozik testvéri egyetértésben a gyorsétterem-láncnál.

"A kezdetektől fogva nagyra értékeljük a lojalitást, és igyekszünk megőrizni, erősíteni munkatársaink bizalmát. A hosszú távú elköteleződés sokat jelent számunkra és persze nem titkolt célunk az sem, hogy a jelenlegi dolgozóink megtartása mellett a McDonald's a jövőben is vonzó munkahely maradjon az álláskeresők számára. A 10, 15, 20 éve itt dolgozók mellett ezért a 3 és 5 éve a céghez tartozók hűségét is évről évre honorálja a vállalat." - mondta Gáspár Ferenc, a cég HR igazgatója.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb