Győrben is elkezdődött a McDonald’s éttermek modernizációja

2021. július 14., szerda

A pár hete megkezdett átalakítási munkálatok végeztével, a „Jövő Élménye” koncepció alapján teljesen megújult és újra megnyitott a győri Vasvári Pál utcában működő autós McDonald’s étterem. Az átalakítás annak a 2017-ben indult nagyszabású fejlesztéssorozatnak a része, melynek célja, hogy az étteremlánc innovatív konyha- és kiszolgálási folyamatokkal, valamint interaktív digitális technológiával támogatott szolgáltatásokkal modernizálja a mekizés élményét.

A városban ez az első McDonald’s étterem, ahol a vendégek már a „Jövő Élményével” találkozhatnak. Az új éttermi koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. A fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő egységek, az úgynevezett kioszkok, ahol a vendégek a kiválasztott termékeket az igényüknek, elképzelésüknek leginkább megfelelő módon, maguk rendelhetik meg, fizethetik ki, illetve bizonyos fokig testre is szabhatják. Az új egységbe 6 ilyen érintőképernyős rendelésfelvevőt telepítettek, hogy még gyorsabban és hatékonyabban történjen a rendelés és a kiszolgálás. A digitális megoldások mellett a kiszolgálás fontos eleme marad a személyesség. Ennek biztosítása érdekében a vállalat egy új pozíciót is létrehozott: a Vendégélmény Menedzserek feladata gondoskodni a vendégek kényelméről és segíteni a vásárlókat az új folyamatok megismerésében, vagy akár helyet keresni nekik az étteremben.

“Célunk, hogy éttermeinkkel a vendégül látásban folyamatosan kiemelkedőt nyújtsunk. Biztos vagyok abban, hogy megújult győri egységünkkel még gyorsabbá, még kényelmesebbé és még szerethetőbbé tudjuk tenni a Mekizés élményét, így vendégeinknek még több jóízű, élménygazdag pillanatot nyújthatunk.” – mondta Égi Zsolt, a hazai McDonald’s-okat üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. Ügyvezető Igazgatója.

Az étterem átalakítása során olyan dizájnt valósított meg a vállalat, amely jól illeszkedik a környék fiatalos hangulatához. A belső vendégtér mellett teljesen megújult a konyha, a kiadó terület, a terasz, az öltözők és az iroda is. Az új konyhatechnológiának köszönhetően minden termék rendelésre készül, a speciális étkezési igényekkel érkező vendégek pedig már a teljes gluténmentes portfólióból választhatnak. A kávékülönlegességeket – amelyek az egyik leghíresebb barista La Cimbali kávégéppel készülnek – a vendégek laktózmentes tejjel, mandulaitallal vagy koffeinmentes változatban is kérhetik. Az akadálymentesített vendégtérben 78, a teraszon további 76 ülőhely várja az ide érkezőket, akik mostantól még kényelmesebben vásárolhatnak, és akár az asztalukhoz is kérhetik rendelésüket.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb