Hamburgerek csatája

2012. augusztus 15., szerda

Júniusban a McDonald's virtuális konyhájába invitálta a legnagyobb hamburger fanatikusokat. Az "Én hamburgerem" játék résztvevői szendvics-alapanyagok tucatjaiból tervezhettek új hamburgereket, kedvükre való méretben, összeállításban és ízesítéssel. Az online szendvicstervező alkalmazás egy hónapon át fogadta az ötleteket, a feltöltött közel 21 ezer tervre végül több mint 280 ezer szavazat érkezett. A közönség döntött, a 10 legnépszerűbb szendvics a döntőbe került.

Most a zsűrin a sor, hogy egy izgalmas és ízletes kóstolás keretében ezek közül is kiválassza a legjobbakat. A döntőn igazi celebparádé várható. A tehetségek felfedezésében már jártas Nagy Feróhoz ezúttal a gyomrán keresztül vezet majd az út. Az értékelésben segítségére lesz Tóth Gabi és Szekeres Nóra. Az előbbitől kizárólag őszinte, egyenes véleményre számítunk, Nóra pedig biztos favoritunk a barátságos és megértő ítész szerepére. A zsűriben szakavatott Mekis szemek is értékelik majd az összeállításokat. Ki tudná jobban mit kedvelnek a magyarok leginkább, mint a McDonald's cégvezetője, Horváth Ágnes, és a rutinos Franchise partner Héjja János.

A tét nem kicsi, a három győztes szendviccsel ősszel a McDonald's éttermekben is találkozhatunk, tervezőiket pedig az egész ország megismerheti.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb