Huszadszor is hírességek a Ronald Házakért

2014. október 18., szombat

Az idén 20 éves hazai Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány többszörösen is jubilál. Éppen 15 éve nyílt meg a budapesti és 10 éve a miskolci ház, amelyek beteg, hosszú kórházi kezelés alatt álló gyermekeknek és családjaiknak biztosítanak otthont, távol az otthontól. A két ház együtt eddig már több mint 7500 családnak segített a legnehezebb időszakban.

Az étteremlánc minden ősszel jótékonysági héttel támogatja az alapítvány munkáját, idén huszadik alkalommal indult el a kampány. Szombati nyitónapján, a McHappy Day-en a McDonald’s éttermek vendégeit kellemes meglepetés várta. A pultok mögött az éttermi dolgozók mellett ismert személyiségek is megjelentek, akik a jótékony célú ajándékok megvásárlására és az alapítvány támogatására buzdították a vendégeket. A hírességek őszinte lelkesedésükkel vonták be a vendégeket az adományozásba.

A McHappy Day-en 2014-ben a közel száz segítő között ott volt Ada, Koós Réka, Gájer Bálint, Horváth Éva, Solti Ádám, Fluor és Diaz, Harsányi Levente, Csonka András, Németh Kristóf és a Játékszín művészei, a Sugarloaf, Szentgyörgyi Rómeó, DJ Dominique, az Animal Cannibals, valamint az Irigy Hónaljmirigy tagjai: Varga Győző és Uszkó László is. Népszerű ajándéknak bizonyult a több változatban is kapható érintőképernyő toll, amelynek bevétele az alapítványt segíti. A jókedvű támogatók piros csíkos zoknival is jelezték elkötelezettségüket.

„Legalább 10 éve támogatom a Ronald Házak munkáját – mondta el a showman Harsányi Levente, aki több sztárhoz hasonlóan videóüzenettel is hozzájárult a kampány népszerűsítéséhez. – Amikor ilyenkor beállok a pult mögé, mindig csak adományozni kész, kedves emberekkel találkozom. Elég egy mondat, egy tréfa, és egy pillanatra mindenki kilép a rutinból, és belegondol, mit jelent segíteni.”
„Mindig szívesen jövök, mert nagy élmény részese lenni ennek az ügynek – árulta el Ada, a műsorvezető – Anyaként át tudom érezni azoknak a szülőknek a helyzetét, akiknek a Ronald Házak segítenek, hogy gyerekeik mellett lehessenek a betegség idején.”

Az alapítványt és az ügyet idén virtuálisan, a közösségi médiában is lehet támogatni. Aki ebben a formában segítene, a Ronald Házakhoz, vagy a McHappy Day-hez kapcsolódó képét vagy történetét oszthatja meg a barátaival – #ronaldhaz hashtaggel ellátva. Megosztásra méltó posztok olvashatók az alapítvány Facebook-oldalán is: https://www.facebook.com/ronaldhaz

Az Alapítvány weboldala: http://www.ronaldhaz.hu/

A McHappy Day-en készült felvételeinket ezen a linken érhetik el: https://www.flickr.com/photos/noguchi/sets/72157648440677990/

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb