Idén is várják a bringamániásokat a Mobilitási héten

2014. szeptember 18., csütörtök

A McDonald’s BringaMánia Program célja, hogy a kerékpározást, mint mindenki számára elérhető tömegsportot népszerűsítse, a kerékpározással kapcsolatos legfontosabb információkat megossza a közösségekkel, hozzájáruljon a közlekedésbiztonság javításához, és a legkisebbek bringás oktatásához is. Ezt a célt szolgálják a Mobilitási Hétre kilátogató BringaMánia Park programjai is.
A kerékpárosoknak az autósokkal ellentétben nem kell semmilyen előképzettségben részt vennie, ugyanakkor nagyon fontos, hogy saját és más, a közlekedésben résztvevők biztonsága érdekében a KRESz rájuk vonatkozó részével tisztában legyenek. Ezért a program szervezői a helyszínen KRESz játékokat és teszteket szerveznek, illetve egy oktató filmecskét is levetítenek.
A legkisebbek egy ügyességi pályát teljesíthetnek, a játékos feladatokból álló túrát teljesítve minden játéknál tallérokat gyűjthetnek, a megszerzett tallérokat pedig érdekes és hasznos apró ajándékokra válthatják be. A kicsit nagyobb társaik Bringapárbajon vehetnek részt, ahol párosával mérhetik össze erejüket és gyorsaságukat a rögzített kerékpárokon.
A felnőtteknek is kikapcsolódást jelenthet a számos látványos, extrém bringás bemutató: lesz freestyle, trial, egykerekű és BMX flatland bemutató is, a legnevesebb versenyzők részvételével.
Budapesten idén is az Andrássy út lesz a központi helye a szabadtéri programoknak szeptember 20-án és 21-én, szombaton és vasárnap. Érdemes ide akár gyalog, akár kerékpárral kilátogatni, mert sok látványos és érdekes programmal lehet találkozni – köztük az egyik legizgalmasabb, a McDonald’s BringaMánia Park az Andrássy út Deák tér felőli végénél található.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb