Kívül-belül megújult a kaposvári McDonald's Modern design, tágasabb belsőterek várják a vendégeket

2012. június 6., szerda

A felújítás során a legszembetűnőbb változtatás a vendégtér növelése volt. A kisgyerekes szülők igényeit figyelembe véve, a terasz irányába történő bővítésnek köszönhetően a korábbi kültéri játékok mellett immár egész évben használható 20m2 nagyságú beltéri játszóház is várja a családokat. A belső teret a McDonald's európai design stúdiója által képviselt belsőépítészeti normák alapján alakították ki a tervezők, így a jókedvet és vidámságot képviselő Lim Food stílus jegyeit viseli, amely a fiatalos színek és formák használata mellett a kényelmes, modern bőrbútorok alkalmazására is figyelemet fordít. A vendégtér megvilágítása is modern és környezetkímélő: a külső fényviszonyokhoz igazodó automatikusan vezérelt LED-es világítással valósul meg az újranyitást követően.

 

A felújítás során a külső tér is több funkcionális technikai újítással bővült. Ilyen például az autós kiszolgálást jelentősen meggyorsító rendelésfelvevő oszlop és az automata kiadó ablakos fülke. Az autósok minőségi ellátását mindemellett új, három oszlopos, forgatható menütáblák, magasságkorlátozók, és egyéb újítások teszik teljessé. Az épület, homlokzata a környezethez harmonikusan illeszkedő visszafogottabb színt kapott, a renovált tetőszerkezetre pedig a korábbinál jóval gazdaságosabb és környezetkímélőbb LED-alapú reklámok kerültek. Az étterem körüli megvilágítást is az előtetőbe süllyesztett LED-es lámpák biztosítják.

Az üzemeltető partner saját beruházásának köszönhetően az épület előtti, magas oszlopon lévő reklámok világítása is energiatakarékos módszerrel üzemel a jövőben. Az étterem vendégei a nyár közeledtével a terasz 76 férőhelyes új bútorzatát és a nagyméretű napernyőket is birtokba vehetik a kinti étkezések alkalmával.


Érdekesség, hogy a nagyszabású felújítás során párhuzamosan zajló beltéri és kültéri munkálatok ellenére a 30 dolgozót foglalkoztató étterem mindössze 4 napig kényszerült zárva maradni. Az idő többi részében egy-egy téregység ideiglenes fallal történő légmentes leválasztásával és a munkák átgondolt ütemezésével oldották meg a folyamatos kiszolgálást.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb