Könyvet hozott a mikulás a gyermekmenühöz a mekiben

2016. december 10., szombat

Az idei év különösen mozgalmas volt a McDonald’s olvasásnépszerűsítő programjában. A nyári hónapokban felolvasások helyszínévé változtak az éttermek: a gyerekek a meseírás legendás kortárs szerzője, Csukás István és feledhetetlen mesealakjai – köztük Süsü és Pom-Pom – történeteivel ismerkedhettek meg országszerte. Emellett ismét kapható volt a McDonald’s nagysikerű labirintus könyve, a fiatal szerzőpáros, Mán-Várhegyi Réka író és Timkó Bíbor grafikus alkotása, a „Dóri és Marci nyomoz”. Az étteremlánc Happy Studio alkalmazásában pedig immár folyamatosan elérhetők a Happy Meal akciókhoz kapcsolódó digitális könyvek, amelyek az interaktív olvasási élménnyel ismertetik meg a kicsiket.

Az adventi időszakban három hétig újabb gyermekkönyvek társulnak a Happy Meal menükhöz. Az újragondolt klasszikus történetek, mint a Pán Péter vagy Pinokkió kalandjain túl a legújabb kedvencek, például Shaun, a bárány is feltűnnek a könyvek lapjain. A mesehősök mellett ismeretterjesztő könyvek kalauzolják a kis olvasókat földön, vízen, levegőben, vagy akár az őslények világában.

Valamennyi könyv úgy készült, hogy gyermek és szülő közös, tartalmas időtöltését segítse elő. Van közöttük olyan, melyek lapjain 3D szemüveggel elevenednek meg a történetek, van, amelyikben egy kis nagyítóval figyelhetők meg az apró részletek, máshol pedig matricák és felhajtható fülecskék segítik a fantázia szárnyalását.

A könyvek nagy népszerűségnek örvendenek a hozzánk ellátogató gyerekek és szüleik körében” – mondta Horváth Ágnes, a McDonald’s Magyarország ügyvezető igazgatója. „Családi étteremként örülünk, ha a könyvekkel is hozzájárulhatunk a közös élményekhez, és segíthetünk elmélyíteni az olvasás szeretetét már gyermekkorban.

A McDonald’s-ról

A McDonald's a világ egyik legnagyobb étteremlánca. A cég Európában 38 országban közel 8000 éttermet üzemeltet, 425 000 embernek ad munkát és több mint 15 millió vendéget szolgál ki naponta. Az európai McDonald's éttermek 73%-át független helyi vállalkozók üzemeltetik. Magyarországon 1988-ban nyílt az első McDonald's étterem. A jelenleg működő 89 étteremben dolgozó több mint 4600 munkatárs évente átlagosan 80 millió vendéget szolgál ki. A hazai éttermek több mint felét helyi vállalkozók franchise rendszerben üzemeltetik. További információ a McDonald’s Magyarország weboldalán található (www.mcdonalds.hu).

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb