Közelebb a karrierhez - Új karrier központtal várja az álláskeresőket a McDonald’s

2017. február 24., péntek

A vállalat új karrier központjában mostantól mindent egy helyen megtalálnak, akik a McDonald’s éttermeiben szeretnének munkát vállalni. Az irodában nemcsak tájékozódni lehet a lehetőségekről, de a látogatók azonnal be is nyújthatják jelentkezésüket, ha az elképzelésüknek megfelelő ajánlattal találkoznak. A Karrier Center munkatársai a teljes felvételi folyamatról felvilágosítást adnak az érdeklődőknek, és ide várják vissza azokat, akiknek a jelentkezését elfogadta a cég. Az irodában nemcsak felvételi beszélgetések zajlanak, de a csoportos tájékoztatókat, interjúkat is itt tartják majd a pályázóknak.

Azoknak is érdemes lesz betérni, akik egyelőre csak magával a vállalattal, a márkával, a cég kultúrájával vagy a munkatársakkal szeretnének jobban megismerkedni. A Karrier Centerben a McDonald’s csapatát régóta erősítő szakemberek várják a leendő kollégákat, akik a cég bemutatása mellett a karriertervezésről, a munkavégzés körülményeiről, az éttermekben zajló folyamatokról is szívesen beszélgetnek velük. A kialakításával is nyitottságot sugalló iroda minden igényt kielégít, ami a leendő kollégák fogadásához szükséges, de a tervezésnél kiemelt szempont volt a McDonald’s meglévő munkatársainak magas színvonalú kiszolgálása is.

A cég egyre több figyelmet fordít arra, hogy a munkakörülmények javítása mellett egyéb tekintetben is vonzóvá tegye az éttermi munkát. Az elmúlt évben a McDonald’s Kft. bővítette a juttatások és béren kívüli egyéb ösztönzők körét, emellett 2016-ban két alkalommal is átlagosan 10-10%-kal emelte az éttermi dolgozók bérét. A havi teljes nettó juttatás egy új belépő munkatárs esetében elérheti a nettó 140.000 forintot is a McDonald’s Kft. által üzemeltetett éttermekben.

A Karrier Center a McDonald’s központi irodájának épületében, a kilencedik kerületi Haller Gardens Irodaház Szent Benedek utcára nyíló bejáratánál található, ahol hétfőtől csütörtökig 8.00 és 16.30, pénteken 8.00 és 14.00 óra között várják az érdeklődőket.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb