Magyarországra is megérkezett a Chicken Big Mac®

2022. január 21., péntek

Immár Magyarországon is kapható az ikonikus Big Mac® csirkehúsos változata, a Chicken Big Mac®. A McDonald's® itthon elérhető csirkés fogásaihoz hasonlóan az új szendvics húspogácsája is 100%-ban hazai csirkehúsból készül.

A McDonald’s® év eleji ajánlatával egy világszerte ismert és népszerű szendvicsét, a Big Mac®-et gondolta újra. Magyarországon most először mutatkozik be a McDonald’s® ikonikus emeletes szendvicsének csirkehúsos változata, mellyel az étteremhálózat célja, hogy új, izgalmas Big Mac®-élményt nyújtson a rajongóknak. Különlegessége, hogy marhahúspogácsa helyett két, bundázott csirkehúspogácsát tartalmaz. Ezek a húspogácsák – csakúgy, mint a hazai Mekiben kapható összes csirkés termék – 100%-ban magyar csirkehúsból készülnek.

A csirkehúsos szendvicsek kedvelői mellett a Meki® a bacon rajongókra is gondolt, így újra kapható a jól ismert Big Mac® Bacon, a klasszikus Big Mac® baconös változata. Természetesen mindkét Big Mac®-variáció emeletes, két húspogácsát tartalmaz, és természetesen a híres Big Mac® szósz sem hiányozhat belőlük. Utóbbi receptje – és ezt talán még mindig kevesen tudják – csak a városi legendák szerint titkos, a különleges szósz összetétele a vállalat által létrehozott Mekilexikonban is elérhető.

A Big Mac® története több mint fél évszázaddal ezelőtt kezdődött. Az 1968-ban forgalomba hozott új, emeletes hamburger ötlete Jim Delligatti, az egyesült államokbeli McDonald's®-hálózat egyik franchise-partnerének fejéből pattant ki azért, hogy egy, kifejezetten felnőtteknek szóló termékkel lendítse fel étterme forgalmát. Az elképzelés fényesen bevált, hiszen a Big Mac® máig a világ egyik legnépszerűbb hamburgere, amely több mint 100 ország McDonald's®-éttermének a kínálatában szerepel.

A Chicken Big Mac® és a Big Mac® Bacon limitált ideig, január 18-tól érhető el a magyarországi McDonald's® éttermekben vagy házhoz szállítással.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb