Makóra is megérkezik a McDonald’s

2022. június 23., csütörtök

Makón elkezdődtek a város első McDonald’s éttermének építési munkálatai, összhangban a vállalat növekedési stratégiájával, melynek két pillére az új egységek nyitása, valamint a meglévő éttermek átalakítása a „Jövő Élménye” koncepció jegyében.

Várhatóan már hónapokon belül birtokba vehetik a vendégek Makó első McDonald’s éttermét a Kossuth utca mellett. A beruházás megvalósítása több mint 100 ember összehangolt munkáját igényli, az új étteremben pedig közel 70 főnek lesz lehetősége teljes- vagy részmunkaidőben munkát vállalnia.

„Hálózatfejlesztésünk célja, hogy a vendégeink számára legkényelmesebben elérhető helyeken, hosszú távon, magas színvonalú szolgáltatásokkal és kiemelkedő vendégélményt nyújtó kiszolgálással üzemeltessünk éttermeket. Ennek érdekében folyamatosan keressük az új helyszíneket. Nagy öröm számunkra, hogy növekedési programunk részeként immár Makóra is elhozhatjuk a Mekizés élményét. A régió azért is különleges számunkra, hiszen az éttermeinkben felhasznált egyik alapanyag, a szárított hagyma is a makói térségből származik.” – mondta Égi Zsolt, a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezető igazgatója.

„Nagy örömmel fogadtuk hírt, hogy a világ egyik vezető étteremhálózata városunkban gyorséttermet kíván nyitni, új munkalehetőséget is teremtve ezáltal a térségben élők számára. Bízom benne, hogy a hamarosan felépülő McDonald’s étterem Makó és a térség lakóinak, valamint a hozzánk érkező turisták örömére és megelégedésére szolgál majd.” – emelte ki Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere.

A több mint 120 négyzetméteres vendégtérrel rendelkező étterem körül több mint 600 négyzetméter zöldfelületet, valamint pihenőszigeteket is kialakítanak. Az autóval érkezőket McDrive, a kávérajongókat McCafé, a családosokat pedig játszótér is várja majd.

Természetesen a makói Mekiben is a digitalizációra épülő „Jövő Élménye” koncepció jelenik majd meg. A digitalizáció nemcsak a technológiát érinti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az étterem külső és belső környezetére, megjelenésre is. Ennek köszönhetően érintőképernyős rendelésfelvevők, digitális menütábla és digitális drive biztosítja majd a hamisítatlan Meki élményt.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb