Mindennapos lett az extra

2015. november 25., szerda

Jön, Jön! És marad is a Bacon Clubhouse

Az Egyesült Államok, és Európa nagyobb piacai után holnaptól a hazai vendégek számára is elérhető a Bacon Clubhouse szendvics. A nemzetközi termékfejlesztő csapat által megálmodott újdonság nem csak egy promóciós időszakra érkezik, hanem az állandó kínálatnak is a részévé válik a magyarországi hálózat 92 éttermében.
A Bacon Clubhouse az amerikai és nyugat-európai bisztrók világából, illetve a streetfood közeg lelkes hamburger-kultúrájából merít. A 112,5 grammos marhahúspogácsához fehér ömlesztett cheddar sajt szelet, egy szelet friss paradicsom, batávia saláta, 4 szelet bacon, grillezett hagyma, és Big Mac szósz társulnak, a burger a kifejezetten hozzá kifejlesztett, fényes tetejű Clubhouse zsemlében érkezik.
A Bacon Clubhouse szendvics egyedi csomagolást kapott, sőt, a Nyugati téri Mekiben speciális pop-up elemekből bisztrósarkot is létesítettek, hogy a Clubhouse élményt még teljesebbé és izgalmasabbá tegyék.
A szendvicset bevezető reklámfilm itt érhető el: https://youtu.be/uTyFuPP_dKg
Az eseményhez kapcsolódó fotók itt: https://www.flickr.com/photos/noguchi/albums/72157659315713603

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb