Nem Kassaiék lesznek az egyetlen magyar résztvevői a labdarúgó EB mérkőzéseinek

2012. június 13., szerda

A McDonald's fontosnak tartja, hogy ne csak szavakkal, hanem tettekkel is támogassa a labdarúgást szerető fiatalokat.
Az étteremlánc ugyanis nem csak szponzorként van jelen a világ legrangosabb futballeseményein, de lehetőséget is biztosít a gyerekeknek ahhoz, hogy részt vegyenek a világ legkedveltebb sportjának fő eseményein. A McDonald's Játékoskísérő programja is azért jött létre, hogy a gyerekek megvalósíthassák futball-lal kapcsolatos álmaikat. A Játékoskísérő program nyertese felnőtt kísérőjével együtt eljuthat a nyári labdarúgó Eb egyik mérkőzésére, ahol sok más esemény és érdekes ajándék mellett a mérkőzés kezdetekor együtt futhat ki a gyepre a két válogatott játékosaival.

A magyarországi nyertes a június 21-i negyeddöntőn lesz majd érdekelt – a párosí-tás értelemszerűen még nem ismert, de az biztos, hogy a lengyel, orosz, görög, cseh összetételű csoport első helyezettje játszik majd a holland, német, portugál, dán kvartett másodikjával, ami már önmagában garantálja az életre szóló élmény lehetőségét. Van Persie, Scweinsteiger, vagy akár Cristiano Ronaldo neve sem cseng rosszul. Reméljük, hogy Prezenszki Ádám is hasonlóan szerencsés lesz, mint a négy évvel ezelőtti magyar nyertes, aki a spanyol-német döntőn épp az európabajnoki címet érő gólt szerző Fernando Torressel léphetett a gyepre. Ádám harmadik osztályos a csömöri Mátyás Király Általános Iskolában, ahol sporttagozatos. Kedvenc tantárgyai - nem meglepően - a testnevelés, és - kissé talán meglepőbben - a matematika. Kitűnő tanuló, nagy önbizalommal jelentkezik a tanulmányi versenyekre és sporteseményekre egyaránt.

Már óvodás korában focizott, 2008 őszén kezdett játszani az Ikarus Sportegyesületnél. A korosztályos csapattal számos tornát megnyert, többször gólkirály is volt. Hobbija focit játszani és focit nézni, kedvenc játékosa Steven Gerrard, a Liverpool és az angol válogatott játékosa. A Liverpool és a Barcelona csapatát élőben is láthatta - ebből következik a család másik hobbija, hogy szeretnek utazni. Amikor pedig Ádám nem focizik, vagy néz focit, nagy csatákat vív az apukájával az XBox FIFA12 játékkal. Minden bizonnyal ezt a negyeddöntőt is lejátsszák majd egymás között, mielőtt a kissrác a valóságban is a gyepre léphet.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb