Sajtószoba

Összesen 92 cikk

Az erő a bringásokkal van

Tévés sztárok, celebek, profi és amatőr bringások együtt tekertek a föld alatt az éves McDonald's Bringamánia Vakond futamon. Vasárnap második alkalommal rendezték meg a kőbányai bányarendszerben a földalatti családi rendezvényt. A farsangi, bringás kalandon többek között megjelent Darth Vader és egy teljes rohamosztag, és több mint ezer kerékpáros is kipróbálta magát a harminc méter mélyen meghúzódó mészkőbányában kialakított 1200 méteres körpályán.

A mintaszerű franchise-partner

A Magyar Franchise Szövetség január végén kiosztotta a 2011-es év legkiemelkedőbb franchise-teljesítményeit elismerő díjait. Az Év franchise átvevője kategóriában minden Magyarországon működő lánc nevezhette valamely partnerét, a pályázatok közül a Szövetség elnöksége választott. Döntésük szerint 2011-ben Komondi István, a McDonald’s franchise- partnere végezte a legkiemelkedőbb munkát. A három éttermet irányító üzletember 15 éve partnere a gyorsétteremláncnak.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb