Sajtószoba

Összesen 135 cikk

Hírességek is segítettek a beteg gyermekeknek

A McDonald’s november 18 és 24 között már 19. alkalommal rendezte meg jótékonysági hetét a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány javára. A hét kiemelt eseményén, a McHappy Day-en hazai hírességek, sportolók és közéleti szereplők segítették az adománygyűjtést országszerte. A jótékonykodó vendégek egy kis ajándékot, egy mobilképernyő-törlőt vásárolhattak, amelyek megvételével a Ronald Házakban lakó gyermekeket és családjaikat támogatták. Az alapítvány jelenleg egy-egy Ronald Házat üzemeltet Budapesten és Miskolcon, ahol beteg kisgyermekek és családjaik térítésmentesen találhatnak „otthonra távol az otthontól” a hosszan tartó korházi kezelések ideje alatt.

Új autóikba ülhettek a McDonald’s hűséges vendégei

A 25 éves magyar McDonald’s születésnapi játékában több mint 300 nyereménnyel kedveskedett hűséges vendégeinek. A nyár elején indult nyereményjáték fődíjait, összesen öt darab hófehér Toyota Yaris személyautót tegnap vehették át a szerencsés nyertesek Budapesten.

Újra fogyatékosság-barát munkahely elismerést nyert a McDonald’s

A napokban immár negyedik alkalommal adták át a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést Budapesten. A McDonald’s vállalati kultúrájának fontos része a „sokszínűség”, melynek szellemében már 2006 óta biztosít munkalehetőséget hazai megváltozott munkaképességű álláskeresőknek. Jelenleg – a Franchise üzemeltetésű éttermekkel közösen – mintegy 100 megváltozott munkaképességű dolgozót foglalkoztatnak az éttermek. A Salva Vita Alapítvány már második alkalommal jutalmazta elismeréssel a vállalat ezirányú törekvéseit.

Sztároknak is ízlett a szürkemarha burger

Hien, Kállay-Saunders András és Lotfi Begi szokatlan helyszínen, az OMÉK-on töltötte a délutánt. Előbb megismerkedtek őshonos magyar állatfajtánkkal, a szürkemarhával, majd megkóstoltak egy különleges szendvicset, amely szürkemarha húspogácsával készült. Hien szívét az élő állat ejtette rabul, legszívesebben hazavitte volna új kedvencét. Lotfi a szelidítés férfias módját választotta, és bátran felült a hatalmas állat hátára. Kállay-Saunders Andrást sem hagyta hidegen a találkozás, megilletődötten és mély tisztelettel szemlélte a tekintélyes szarvakat. Az élmény nem lehetett volna teljes a szürkemarhaburger megkóstolása nélkül. Az első találkozás a szürkemarhával jól sikerülhetett, mert a kóstolás után mindhárom híresség kezében egy újabb szendvicses dobozzal távozott. A kétféle ízben is kapható szürkemarha burgerrel a nemes magyar alapanyag népszerűsítését segíti a McDonald’s. Az itthon 25 éves születésnapját ünneplő étteremlánc vasárnapig hazai beszállítóit mutatja be a mezőgazdasági vásár közönségének.

Hazai termelőivel mutatkozott be a McDonald’s a 76. OMÉK-on

A McDonald’s 25 éves hazai történetében most először jelenik meg a magyar mezőgazdaság legnagyobb seregszemléjén, standján a hazai beszállítók, a termelő gazdák és termékeik a főszereplők. A látogatók vasárnapig megismerkedhetnek a külföldi piacokra is kiterjedő sikertörténetekkel, az Európa számos országának McDonald’s-aiban is jelen lévő magyar mezőgazdasági termékek előállításának és feldolgozásának körülményeivel. A 25 éves évfordulóra a McDonald’s igazi magyar különlegességgel teszi fel a koronát: az éttermekben már kapható és a standon is megkóstolható a kétféle ízváltozatban készült magyar szürkemarha burger – egyenesen a Hortobágyról. Az OMÉK nyitónapján Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter is felkereste a McDonald’s standját, elbeszélgetett az étteremláncnak beszállító magyar termelőkkel, és megkóstolta a szürkemarhából készült szendvicset.

Idén is bizonyítottak az amatőr szendvicstervezők

Másodszor is sokakat magával ragadott az alkotói szenvedély: több mint 19 ezren kapcsolódtak be a McDonald’s „Az én hamburgerem” 2013-as online versenyébe. A játék weboldalán létrehozott több mint 23 ezer tervből a közönség szavazatai alapján 5 kedvenc juthatott a döntőbe, közülük zsűri választotta ki azt a két szendvicset, amelyeket hamarosan a McDonald’s éttermek kínálatában is viszontláthatunk. Idén a McTipszmiksz és a Nyamiburger a befutó, és született egy különdíj is.

Negyedszázada Mekizünk

Hosszú kígyózó sorok hetekig, sajtburger 26 forintért és eladási rekordok: 1988-ban így nyílt meg az első McDonald’s gyorsétterem Magyarországon. Budapesten a Régiposta utcában a nyitás utáni hetekben csak úgy özönlöttek az emberek – naponta 10-11 ezren. Volt, hogy az étterem lelkes csapata 10-15 vevőt is kiszolgált egy perc alatt. A McDonald’s megjelenésével nemcsak újszerű, finom ízekhez jutottak a vevők, de a gyorsétteremlánc jelenléte egyértelműen jelezte, új korszak kezdődött.

Dupla csúcstámadás és országos premier az első BringaMánia Fesztiválon

Egy hónap múlva igazi bringás fergeteg várja a tekerés szerelmeseit a Mátrában. Az első BringaMánia Fesztiválon együtt pöröghetnek az amatőr és profi, országúti, cross, triál és BMX bringások. Augusztus 31. és szeptember 1. között hét bringás esemény mutatkozik be a sástói Adrenalin Parkban.

Újra hamburgertervezés a McDonald'snál!

2013. június 3-tól ismét mindenki olyan szendvicset készíthet McDonald's alapanyagokból, amilyenre mindig is vágyott. Az "Én hamburgerem" versenyre online megtervezett szendvicsekkel lehet nevezni. Az öt legtöbb szavazatot kapott alkotást zsűri kóstolja és értékeli. A két nyertes szendvics az év második felében a promócióban részt vevő magyarországi McDonald's éttermekben is kapható lesz.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb