Sajtószoba

Összesen 138 cikk

Évtizedes hűséggel az aranyívek alatt

A magyar McDonald's 1998 óta évente elismeri munkatársai kiemelkedő hűségét. A Törzsgárda kitüntetést a vállalatnál 10, 15, illetve 20 éve dolgozó munkatársak kapják. Tavaly 79-en nyerték el az alkalmazotti hűségért járó díjakat. A McDonald's-nak Magyarországon ma több mint 550 olyan dolgozója van, akik legalább 10 éve kitartanak a vállalat mellett.

Sültkrumpliból gyermeksegély

A McDonald's 18. alkalommal megrendezett jótékonysági hetén minden megvásárolt sültkburgonyával a budapesti és miskolci Ronald házat működtető alapítványt támogatták a vendégek. A hét záró eseményén, a McHappy Day-en hazai sztárok és közéleti szereplők segítették az adománygyűjtést országszerte. A jótékonykodó vendégek többet között Hajdú-Sarka Kata, Brasch Bence, Dukai Regina vagy épp Árpa Attila ajánlására is vásárolhattak ajándékot, hogy a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványt támogassák.

Minden gyerek olvasson!

Közismert tény, hogy napjainkra az olvasás, mint szabadidős tevékenység szerepét átvették a modern kor vívmányai, a televízió, az internet. Ezen szeretne javítani a McDonald's új akciójával, melyben egy hónapon keresztül több tízezer könyvet ad ajándékba a Happy Meal menük mellé. A gyorsétteremlánc célja újra megszerettetni az olvasást a magyar gyerekekkel, és segíteni a családoknak abban, hogy felfedezhessék az együttolvasás örömét.

Kerékpárosok lepték el Szombathely belvárosát

Hétvégén Szombathelyre érkezett a McDonald's BringaMánia Park programsorozat. A Nemzetközi Autómentes Napon kerékpárosok töltötték meg Szombathely főterét, ahol a résztvevők ügyességi és közlekedésbiztonsági feladatokban, játékokban vehettek részt. A 11 órakor induló felvonuláson közösen tekertek végig a város utcáin, és nyeregbe szálltak a Dobó SE versenyzői is. Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas színész, színigazgató pedig a Weöres Sándor Színház előtt buzdította az ott elhaladó bringásokat.

Budapest - Európai Mobilitási Hét Mozdulj! Nap

Kerékpáros közlekedésbiztonsági napot szervezett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Budapest Főváros, a Budapesti Közlekedési Központ és közlekedésbiztonsági partnerei az ÉLET ÚTON program és a McDonald's BringaMánia Program támogatásával. A Budapest - Európai Mobilitási Hét keretében, a Mozdulj! Napon megtartott kerékpáros közlekedésbiztonsági eseményen kisiskolások ismerkedhettek meg a biztonságos kerekezés legfontosabb kérdéseivel, és mérhették össze tudásukat a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum előtti téren.

Királynőt és királyt választott a McDonald's

A McDonald's idén nemcsak a legszebb lányt, de a legsármosabb fiút is megkereste dolgozói között. Az étteremlánc a vendégek segítségével, internetes szavazáson választotta ki két nagykövetét. Egy budapesti lány és fiú, Maja és Tamás kapta a legtöbb szavazatot. Szépek, sportosak, magabiztosak és terveik vannak.

Ahogy mi szeretjük: közösségi szendvicsek a McDonald’s-ban

Ősszel néhány hétig MaMotburgert, McRichit és Ranch McBeefet is kérhetünk a McDonald’s-ban. Az étteremlánc új promóciós szendvicseit most először nem szakmabeliek tervezték, mindannyian online felületen alkottak. A szendvicskészítő játékban létrehozott több mint 21 ezer tervből a közönség szavazta meg 10 kedvencét, melyek közül a legjobb hármat ma zsűri választotta ki. Egyszerű és meggyőző módszerrel dolgoztak: megkóstolták őket.

Hamburgerek csatája

Magyaroszág 10 legkedveltebb virtuális szendvicse csütörtökön végre életre kel. Csirke, marha, bacon, sajt, merész szószkombinációk, paradicsom és hagymakarikák szállnak harcba a zsűri kegyeiért. Hamarosan kiderül, melyik szendvics állja meg a helyét a Meki menüsorában.

Újabb magyar a McDonald's legkiválóbbjai között

Chicagóban ünnepélyesen átadták a McDonald's legjobbjainak járó President's Awardot. A díjazottak elit csapatába 2008 után idén ismét beléphetett egy magyar is. Égi Zsolt, üzemeltetési igazgató 12 éve dolgozik a gyorsétterem-láncnál, elsősorban a kiváló üzemeltetési eredmények érdekében és a tréningrendszer megújításában végzett munkáját díjazták.

Átadták Magyarország legnagyobb csirkehús feldolgozóját

Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter hivatalosan is átadta az OSI Food Solutions Hungary Kft. új csirkehús feldolgozóüzemét. Ezzel a bábolnai feldolgozó egy 5,5 milliárd forint értékű, saját finanszírozású beruházással háromszorosára bővítette kapacitását. Az évi 22 000 tonna minőségi csirkehúsos termék előállítására képes üzemből 90 százalékban a McDonald's európai hálózata számára történik az értékesítés. A feldolgozó üzem hazánk mellett további 15 ország McDonald's éttermeibe szállít Bábolnán gyártott csirkehúsos termékeket.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb