Sajtószoba

Összesen 92 cikk

Átalakítja Happy Meal menüit a McDonald's

A McDonald’s globális központja a családok iránti elkötelezettségét ma új vállalások bejelentésével erősítette meg. Az étteremhálózat hosszú távú növekedési stratégiájában fontos szerepet játszanak azok a kezdeményezések, amelyek a márka ismertségét és lehetőségeit pozitív változások szolgálatába állítják.

Közelebb a karrierhez - Új karrier központtal várja az álláskeresőket a McDonald’s

Budapest, 2017. február 24. – A McDonald’s hazai vállalata február 1-jén megnyitotta új Karrier Centerét a kilencedik kerületi Haller Gardens irodaház földszintjén. Az utcáról is könnyen megközelíthető iroda nyitva áll mindenki előtt, aki a McDonald’s Kft. éttermi állásajánlatairól és a vállalati kultúráról, a munkavégzés körülményeiről vagy éppen a hosszú távú karrierlehetőségekről szeretne felvilágosítást kapni.

Gyermekmenükkel a beteg gyermekekért

Január elsejétől azok, akik Happy Meal menüt vásárolnak bármely hazai McDonald’s étteremben – amellett, hogy a megszokott finom falatokat és kedvelt játékokat találják meg a színes papírdobozban – egy jó célt is támogatnak. A McDonald’s és franchise partnerei mostantól ugyanis minden megvásárolt gyermekmenü árából öt forintot a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány javára ajánlanak fel.

Itt a myMeki kupon alkalmazás!

A McDonald’s január elején indította el digitális kupongyűjtő alkalmazását, a myMeki appot, amit alig egy hónap alatt több mint százezren töltöttek le. Mostantól elég csak a mobilunkat felmutatni a kasszánál.

Könyvet hozott a mikulás a gyermekmenühöz a mekiben

A McDonald’s évek óta - időszakosan - játékok helyett könyveket ad a Happy Meal menük mellé, így népszerűsítve az olvasást a gyerekek körében. Az olvasásnépszerűsítő program idén a megszokottnál hosszabb időszakot fed le. Nyáron újra a Dóri és Marci Nyomoz című saját fejlesztésű mesekönyvvel találkozhattak, és Csukás István műveivel ismerkedhettek az étteremlánc vendégei, most az ünnepi időszakban pedig klasszikus történetekkel, foglalkoztató könyvekkel és ismeretterjesztő művekkel találkozhatnak a gyerekmenük vásárlói.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb