Sajtószoba

Összesen 92 cikk

Túl az 50 milliomodik reggelin

A táplálkozástudományi szakemberek munkájának köszönhetően a reggeli étkezés fontosságát ma már senki sem vitatja. A hétköznapokban mégis sokan elhagyják a reggelit, és inkább már korán reggel a napi feladatokra koncentrálnak. A McDonald's ezen kívánt változtatni, amikor 10 évvel ezelőtt Magyarországon is megjelent a gyorséttermektől akkor még rendkívül szokatlan reggeli koncepcióval. Az évek során olyan termékekkel igyekezett reggelizési alternatívát nyújtani a vendégeknek, mint a joghurt müzlivel, az omlett szendvicsek, a különböző McMuffinok vagy a többféle feltéttel választható tojásrántották. Az 50 millió eladott reggeli és a 3,5 millió liter elfogyasztott reggeli kávé pedig azt bizonyítják, hogy sikerrel.

Újabb lépések a biztos gyógyulásért

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány négymillió forint adományt gyűjtött azon a nemzetközi konferencián, melyet az ACN szervezett Budapesten. A március közepén megtartott rendezvényen befolyt pénzt a miskolci Ronald ház felújítására fordítják.

Bringázz a Balaton körül "almás" dallamokra!

Április 27-én rendezik meg a bringás idény nyitórendezvényét, az ország legnagyobb vezetett kerékpártúráját, a McDonald's BringaMánia Balatonkört. Az idei évben a szervezők külön hangsúlyt fektetnek a családok szórakoztatására, a 25 kilométeres Családi Körrel, és az Alma Együttes dalpremierével.

Macival a gyógyulás is gyorsabb

Február 18-án rendezte meg a Miskolci Jegesmedvék hokicsapata, a már hagyományosnak számító macidobálást, a "Dobj egy macit!" mozgalom keretében. A Fradi elleni hazai mérkőzésen, az előző évekhez híven az első hazai gólnál a szurkolók rekordszámú macit és mindenféle egyéb plüssállatot dobtak a jégre, melyeket a csapat szerdán vitt el a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány miskolci házába. A macik a kórházi kezelésük során családjaikkal a házban megszálló beteg gyermekeknek szereznek örömet.

Évtizedes hűséggel az aranyívek alatt

A magyar McDonald's 1998 óta évente elismeri munkatársai kiemelkedő hűségét. A Törzsgárda kitüntetést a vállalatnál 10, 15, illetve 20 éve dolgozó munkatársak kapják. Tavaly 79-en nyerték el az alkalmazotti hűségért járó díjakat. A McDonald's-nak Magyarországon ma több mint 550 olyan dolgozója van, akik legalább 10 éve kitartanak a vállalat mellett.

Sültkrumpliból gyermeksegély

A McDonald's 18. alkalommal megrendezett jótékonysági hetén minden megvásárolt sültkburgonyával a budapesti és miskolci Ronald házat működtető alapítványt támogatták a vendégek. A hét záró eseményén, a McHappy Day-en hazai sztárok és közéleti szereplők segítették az adománygyűjtést országszerte. A jótékonykodó vendégek többet között Hajdú-Sarka Kata, Brasch Bence, Dukai Regina vagy épp Árpa Attila ajánlására is vásárolhattak ajándékot, hogy a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványt támogassák.

Minden gyerek olvasson!

Közismert tény, hogy napjainkra az olvasás, mint szabadidős tevékenység szerepét átvették a modern kor vívmányai, a televízió, az internet. Ezen szeretne javítani a McDonald's új akciójával, melyben egy hónapon keresztül több tízezer könyvet ad ajándékba a Happy Meal menük mellé. A gyorsétteremlánc célja újra megszerettetni az olvasást a magyar gyerekekkel, és segíteni a családoknak abban, hogy felfedezhessék az együttolvasás örömét.

Kerékpárosok lepték el Szombathely belvárosát

Hétvégén Szombathelyre érkezett a McDonald's BringaMánia Park programsorozat. A Nemzetközi Autómentes Napon kerékpárosok töltötték meg Szombathely főterét, ahol a résztvevők ügyességi és közlekedésbiztonsági feladatokban, játékokban vehettek részt. A 11 órakor induló felvonuláson közösen tekertek végig a város utcáin, és nyeregbe szálltak a Dobó SE versenyzői is. Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas színész, színigazgató pedig a Weöres Sándor Színház előtt buzdította az ott elhaladó bringásokat.

Budapest - Európai Mobilitási Hét Mozdulj! Nap

Kerékpáros közlekedésbiztonsági napot szervezett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Budapest Főváros, a Budapesti Közlekedési Központ és közlekedésbiztonsági partnerei az ÉLET ÚTON program és a McDonald's BringaMánia Program támogatásával. A Budapest - Európai Mobilitási Hét keretében, a Mozdulj! Napon megtartott kerékpáros közlekedésbiztonsági eseményen kisiskolások ismerkedhettek meg a biztonságos kerekezés legfontosabb kérdéseivel, és mérhették össze tudásukat a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum előtti téren.

Királynőt és királyt választott a McDonald's

A McDonald's idén nemcsak a legszebb lányt, de a legsármosabb fiút is megkereste dolgozói között. Az étteremlánc a vendégek segítségével, internetes szavazáson választotta ki két nagykövetét. Egy budapesti lány és fiú, Maja és Tamás kapta a legtöbb szavazatot. Szépek, sportosak, magabiztosak és terveik vannak.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb