Sajtószoba

Összesen 92 cikk

Ahogy mi szeretjük: közösségi szendvicsek a McDonald’s-ban

Ősszel néhány hétig MaMotburgert, McRichit és Ranch McBeefet is kérhetünk a McDonald’s-ban. Az étteremlánc új promóciós szendvicseit most először nem szakmabeliek tervezték, mindannyian online felületen alkottak. A szendvicskészítő játékban létrehozott több mint 21 ezer tervből a közönség szavazta meg 10 kedvencét, melyek közül a legjobb hármat ma zsűri választotta ki. Egyszerű és meggyőző módszerrel dolgoztak: megkóstolták őket.

Hamburgerek csatája

Magyaroszág 10 legkedveltebb virtuális szendvicse csütörtökön végre életre kel. Csirke, marha, bacon, sajt, merész szószkombinációk, paradicsom és hagymakarikák szállnak harcba a zsűri kegyeiért. Hamarosan kiderül, melyik szendvics állja meg a helyét a Meki menüsorában.

Újabb magyar a McDonald's legkiválóbbjai között

Chicagóban ünnepélyesen átadták a McDonald's legjobbjainak járó President's Awardot. A díjazottak elit csapatába 2008 után idén ismét beléphetett egy magyar is. Égi Zsolt, üzemeltetési igazgató 12 éve dolgozik a gyorsétterem-láncnál, elsősorban a kiváló üzemeltetési eredmények érdekében és a tréningrendszer megújításában végzett munkáját díjazták.

Átadták Magyarország legnagyobb csirkehús feldolgozóját

Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter hivatalosan is átadta az OSI Food Solutions Hungary Kft. új csirkehús feldolgozóüzemét. Ezzel a bábolnai feldolgozó egy 5,5 milliárd forint értékű, saját finanszírozású beruházással háromszorosára bővítette kapacitását. Az évi 22 000 tonna minőségi csirkehúsos termék előállítására képes üzemből 90 százalékban a McDonald's európai hálózata számára történik az értékesítés. A feldolgozó üzem hazánk mellett további 15 ország McDonald's éttermeibe szállít Bábolnán gyártott csirkehúsos termékeket.

Nem Kassaiék lesznek az egyetlen magyar résztvevői a labdarúgó EB mérkőzéseinek

Biztosan lesz újabb magyar résztvevője a 2012-es labdarúgó Európa Bajnokságnak, noha a magyar válogatott nem jutott ki az EB-re. A két évvel ezelőtti világbajnoki programhoz hasonlóan a McDonald's az UEFA EURO 2012 kapcsán is meghirdette Játékoskísérő programját. Az idei programban az étteremlánc kis vendégei is "labdába rúghattak", ha részt vettek a Képes Sporttal közösen meghirdetett játékban. A közel félezer jelentkező közül Prezenszki Ádám tízéves kisfiú kapta meg a lehetőséget, hogy kísérőjével együtt eljusson az egyik negyeddöntőre.

Kívül-belül megújult a kaposvári McDonald's Modern design, tágasabb belsőterek várják a vendégeket

Megújult az idén 15. évébe lépő kaposvári McDonald's étterem. A 28 napig tartó átépítés során 20 m2-rel növekedett az egység belső tere, környezetkímélőbb LED-es lámpák kerültek a külső felületek és reklámok megvilágítására, valamint a berendezés is frissebb, modernebb lett. A beruházást az üzemeltető partner és a McDonald's Kft közösen, mintegy 102 millió forintból finanszírozta.

A magyar bringások nyertek Veszprémben a McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíjon

Vasárnap Veszprém belvárosában, várlépcsőn való leereszkedéssel és patak átkeléssel tarkított különleges útvonalon zajlott a McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíj mountain bike olimpiai krossz viadala, melyen a női és a férfi mezőnyben is magyar versenyző állhatott a dobogó legfelső fokára. A rendezvény magyar résztvevői hazai pályán, nemzetközi mezőnyben utoljára mérettettek meg a londoni világverseny előtt.

Odacsaptak a májusi hidegnek a debreceni extrém bringások

Vagány bringásoknak extrém időjárás: a hideg eső, a szél és a 12 fokos hőmérséklet sem tántorította el a debreceni bringásokat hétvégén, a McDonald's BringaMánia Extrém Napon. Az eseményen a kerekezés legextrémebb műfajai: BMX, freestyle, flatland és trial stílus mutatkozott be. A bringamániások bebizonyították, tekerni földön, vízen és levegőben is lehet.

Rekordot döntöttek a hazai bringások!

Újra kritikus tömeget értek el a hazai bringások a már hagyományosnak számító McDonald's BringaMánia Balatonkörön. A balatoni idénynyitó kerékpáros túrán, rekordszámú, több mint ezerötszáz résztvevő vágott neki a "magyar tenger" megkerülésének. Igazán kitettek magukért, hiszen a közösen megtett táv - mintegy 240000 kilométer - a Föld hatszori megkerüléséhez is elegendő lenne.

Tekerj Pindroch Csabával!

Pindroch Csaba színművész elsőként rajtol majd el a 2011. április 16-án megrendezendő McDonald's BringaMánia Balatonkör 86 kilométeres távján.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb