Természetbúvár kerestetik!

2013. május 22., szerda

A McDonald's évtizedek óta komoly erőfeszítéseket tesz világszerte azért, hogy csökkentse ökológiai lábnyomát, valamint az energia és vízfogyasztását. A vállalat tudatos lépéseket tesz annak érdekében is, hogy fogyasztóit a lehető legteljesebb és átlátható módon tájékoztassa minden, a vállalattal és termékeivel kapcsolatos történésről. Emellett folyamatosan törekszik arra is, hogy pozitív kezdeményezéseket karoljon fel. Ennek egyik sikeres állomása volt, amikor Magyarország is csatlakozott tavaly novemberben az Észak-Európából induló akcióhoz, mely megpróbálta a hazai gyerekeket is az olvasás örömére ösztönözni. Ekkor, egy teljes hónapon keresztül a Happy Meal menüt választó gyermekek és családjaik a Dorling Kindersley (DK) ismeretterjesztő könyvkiadó könyveit kapták ajándékba.

A sikeres akciót követően az étteremlánc ismét új ismereteket és élményeket kíván nyújtani az éttermek legifjabb vendégei számára. Ezért májusban a Happy Meal menük mellé természetről szóló album, levél- és virágnyomat ráma, madáretető vagy rovar-vizsgáló jár ajándékba.

"A természetet felfedezni igazán izgalmas dolog – ezt a legtöbb gyerek tudja! Mi most olyan játékokat kínálunk nekik, melyekkel megtapasztalhatják, hogy milyen érdekes és sokszínű is a minket körülvevő élővilág. A McDonald's számára a gyermekek élménygyűjtése és tapasztalatszerzése mindig fontos szempont volt" – mondta Laczó Eszter, a McDonald's Magyarország marketing igazgatója.

A természet szeretetére már fontos, hogy gyerekkorban elkezdjük a nevelést. Ebben kíván segíteni a McDonald's a Happy Meal menüben kínált játékokkal. Hiszen így a kicsik nemcsak a bennük rejlő tudásvágyat és kíváncsiságot élhetik ki, hanem egyúttal kreatívan fejleszthetik is azokat.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb