Újabb magyar a McDonald's legkiválóbbjai között

2012. július 23., hétfő

Az 1973-ban alapított President's Awardot minden évben a McDonald's legkiemelkedőbb munkavállalóinak ítélik oda. A vállalat 1,7 millió alkalmazottjának csupán egyetlen százaléka részesülhet a különleges elismerésben. A díjazottak változatos pozíciókban, osztályokon és feladatkörökben dolgoznak, egy azonban közös bennük: kulcsfontosságú stratégiai kezdeményezéseket vezetnek, kimagasló üzleti sikereket érnek el, eredményeikben egyértelműen megmutatkoznak a vállalat alapértékei. A díjakat Don Thompson, a McDonald's Corporation vezérigazgatója adta át Chicagóban. Idén 31 ország McDonald's alkalmazottai közül kerültek ki a díjazottak, a 114 elismerésből 34-et európai vezetőknek osztottak ki.

A díj közel 40 éves történetében eddig Égi Zsolttal együtt négy magyar részesült az elismerésben, legutóbb - 2008-ban- Horváth Ágnes, az étteremlánc hazai ügyvezetője. Idén Égi Zsolt, üzemeltetési igazgató is bekerült a legsikeresebb McDonald's-osok elitklubjába. A magyar szakember 2000-ben csatlakozott a gyorsétterem-lánc vezetői tréningprogramjához, karrierje azóta is töretlen. Pályáját az első hazai McDonald's (Budapest, Régiposta utca) étteremvezető-helyettes tréningeseként kezdte, két évre rá étteremvezetővé, majd üzemeltetési konzultánssá nevezték ki. 2010 novemberében szenior üzemeltetési menedzserből üzemeltetési igazgatóvá lépett elő. Mint a President's Award is mutatja, a stabil üzemeltetési és tréning csapat felállításáért és az E-learning rendszerszintű bevezetésért felelős szakember teljesítménye nem csupán hazai viszonylatban, de nemzetközileg is kiemelkedő.

A díjazott nagy örömmel fogadta az elismerést: "Mindig csapatban dolgozó emberként fontos bíztatásnak tartom, hogy munkámra nemcsak azoktól érkezik pozitív visszajelzés, akikkel nap, mint nap együtt dolgozunk, hanem a McDonald's látszólag távoli központjából is. A vállalat mindenütt közös értékeihez, elvárásaihoz valóban globális odafigyelés és elismerés is tartozik." – mondta Égi Zsolt a díj átvétele után.

A mellékelt képen balról jobbra az alábbi személyek láthatók:

  • Don Thompson – CEO McD
  • Égi Zsolt – üzemeltetési igazgató McDonald's Magyarországi Étteremhálózat Kft.
  • Timothy Fenton – COO McD
  • Doug Goare – President of Europe McD

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb