Újabb pécsi McDonald’s-ba érkezett meg a „Jövő Élménye”

2021. július 22., csütörtök

A McDonald’s már a második „Jövő Élménye” koncepció alapján átalakított éttermét nyitja újra Pécs városában. Az étterem megújult belső térrel és szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az átalakítás annak a 2017-ben indult nagyszabású fejlesztéssorozatnak a része, melynek célja, hogy az étteremlánc innovatív konyha- és kiszolgálási folyamatokkal, valamint interaktív digitális technológiával támogatott szolgáltatásokkal modernizálja a mekizés élményét.

A magyarországi étteremhálózat negyvenegyedik „Jövő Élménye” koncepció alapján átalakított egysége, július 20-án nyitott meg újra a Pécs Árkád bevásárlóközpontban. Ez már a második felújított étterem a városban.

„A “Jövő Élménye” koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a mekizés élményét és egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. A megújuló éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket. A vendégek számára a fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok. Az ezeken leadott rendelések azonnal megjelennek a konyhai monitorokon, ahol az éttermi kollégák már készítik is frissen, rendelésre a termékeket. – mondta Égi Zsolt, a hazai McDonald’s-okat üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.

A bevásárlóközpontokban található éttermekhez hasonlóan, a Pécs Árkád étterem esetében is a “Food Court” design-t valósította meg a vállalat, amely illeszkedik a bevásárlóközpontok hangulatához. A felújítás során teljesen megújult a konyha és a kiadóterület. Az étteremhez 5 érintőképernyős rendelésfelvevőt telepítettek, így nem csak a kasszánál, de a kioszkokon is lehetősége van a vendégeknek rendelni és fizetni. A személyesség továbbra is fontos eleme marad a kiszolgálásnak: amennyiben az új folyamatok megismerésében, vagy a rendelés lebonyolításában valakinek segítségre lenne szüksége, az újonnan létrehozott Vendégélmény Menedzser pozícióban dolgozó munkatársak készséggel állnak rendelkezésre.

Természetesen, nem csak az új technológia és éttermi folyamatok érkeztek meg a pécsi étterembe. A speciális étkezési igényekkel rendelkező vendégek számára mostantól a teljes gluténmentes portfólió is elérhető. A Pécs Pláza és a Pécs Árkád éttermek modernizálása után még az idén a város harmadik McDonald’s egysége is megújul.

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi & Peters Kft. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.

Noguchi & Peters Kft.,
1093 Budapest, Közraktár utca 30.



[email protected]

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb