Újra kötényt kötöttek a sztárok a Mekikben

2016. november 21., hétfő

A Ronald Házak támogatására szervezett adománygyűjtő akciót idén is számos hazai híresség támogatta

A november 26-ig tartó jótékonysági hét folyamán az ország valamennyi McDonald’s éttermében megvásárolt sült burgonya árából az étterem 40 forintot az Alapítványnak ajánl fel, emellett a vendégek a jótékonysági céllal 200 forintért árusított színes karkötők megvásárlásával is segíthetik az alapítvány működését.

Az adománygyűjtő hét sikerét a nyitó napon számos híresség a személyes jelenlétével is támogatta: a nagy sikerrel megrendezett McHappy Day idei segítői között voltak többek között a visszatérő támogatóknak számító Animal Cannibals tagjai és Sarka Kata, az Alapítvány ügyét élő bejelentkezéssel is segítő Music FM műsorvezetői és DJ-i, Oláh Gergő énekes, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel olimpikonok, Szász Emese, Szabó Gabi és Csipes Tamara olimpiai bajnokok, a Barátok Közt színészei Pribelszki Norbert és Seprenyi László, a Játékszín színművésze Szőlőskei Tímea, valamint az Éjjel-Nappal Budapest szereplői Kristóf, Lali és Maja. A vloggerek közül OhMyBrush-sal, Viszkok Fruzsival, Inezzel és Marissal, Varázslóval, OwnMcKendry-vel, a TS Channellel, a GameGeek csapatával, Zsozéatyával valamint Nasz Dániellel és Nosikával találkozhattak a Mekizők. A McHappy Day-en készült fotók itt tekinthetők meg.

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány magyarországi vállalkozások – köztük a McDonald’s és üzleti partnerei –, valamint magánszemélyek adományainak köszönheti létezését. A McDonald’s éttermekben kihelyezett perselyek, az szja 1% felajánlások és a jótékonysági akciók bevételei mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az alapítványi házak évről-évre egyre több rászoruló családnak tudjanak térítésmentesen segítséget nyújtani a betegség nehéz időszakaiban. Az adománygyűjtés részleteiről az alábbi weboldal ad bővebb tájékoztatást: http://www.ronaldhaz.hu/tamogatom

Minden segítőnek a Ronald Házakban otthonra találó családok nevében is köszönet a támogatásért! További info: www.ronaldhaz.hu

Sajtókapcsolat

A McDonald’s PR ügynöksége a Noguchi Porter Novelli. Az alábbi elérhetőségek a sajtó munkatársai számára, sajtókapcsolataink fenntartására szolgálnak.1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Citibank toronymcd@noguchi.hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb