A McCafé története

Időnként mindannyiunknak szüksége van egy kis kikapcsolódásra, amikor egy finom kávé mellett a barátainkkal, kollégáinkkal, vagy szerelmünkkel megbeszélhetjük az élet nagy vagy éppen apró dolgait.

Az első McCafé-t azzal a céllal alapítottuk meg 1993-ban Melbourne-ben, Ausztráliában, hogy a kávézás örömét és a legfinomabb Arabica kávét az éttermeinkbe járó vendégekkel is megismertessük.

Azóta már Japántól Kanadáig a világ 32 országában több mint 1300 McCafé-ban kínáljuk minőségi kávéinkat, és hódítjuk meg egyre több rajongó szívét különleges alkotásainkkal. Magyarországra 2003 júniusában érkeztünk meg, amikor első McCafé kávézónkat megnyitottuk a budapesti Régiposta utcában.

Azóta Budapesten már huszonegy, vidéki városokban (Debrecen, Győr, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szekszárd) és a Budapest környéki településeken pedig további tizenhat McCafé-ban várjuk vendégeinket . Így a 31 egységes McCafé hálózattal az ország első és legnagyobb kávézóláncává nőttük ki magunkat.

Megtekintem a McCafe-s termékeket

További történetek

  • A McDonald's története

    Az 1950-es évek elején egy voltunk az Egyesült Államokban születő gyorskiszolgáló éttermek közül. Azóta alapjaiban értelmeztük újra a vendéglátást, és ma mi vagyunk Európa legnagyobb étteremlánca.

  • Ray Kroc

    Étteremhálózatunk alapítója, mindössze három évtized alatt az Egyesült Államok egyik legnagyobb üzleti legendájává vált. Újraértelmezte és megreformálta a vendéglátóipart, véghezvitte azokat a célokat, ami senki másnak nem sikerült a gyorséttermek vezetői közül.

  • ​A Filet-O-Fish® története

    ​Bemutatjuk a halas szendvicsek ikonját, melynek megszületése előre meg volt írva a nagykönyvben. Az alapanyagául szolgáló hal kiválasztása felért egy tehetségkutató versennyel.

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Youtube

További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb