Termékek

Összesen 0 termék
Összesen 0 menü
Próbáld meg kevesebb szűrési feltétellel.
Szűkítés:ÚjdonságBaconnel is kérhetőGluténmentes

Menük

 • Happy Meal® menü

  A Happy Meal®-t elsősorban gyerekeknek ajánljuk, akiket a menü mellé egy választható játékkal is megajándékozunk aktuális, az adott étteremben elérhető kínálatunkból. A Happy Meal® ajánlat tartalma 1 db Hamburger vagy Sajtburger vagy Chicken Burger vagy Halrudak vagy egy 4db-os Chicken McNuggets® + 1 db választható köret (kis burgonya, Kertész saláta vagy sárgarépa korongok) + 1 db 0,25 l-es szénsavas üdítő vagy jegestea vagy 0,25 l-es 100% Cappy narancs dzsúsz vagy 0,3 l-es Kubu 42% vegyes gyümölcslé vagy 0,2 l-es 100% Sió almalé vagy 0,25 l-es Bio tej vagy 0,5 l-es NaturAqua ásványvíz. A reggeli időszakban, 10:30-ig a McReggelit árusító éttermekben a reggeli termék kínálatból lehet választani. Így a Happy Meal® menü összetétele eszerint variálható Sajtburger, Sonkás toast, Dupla sajtos toast, Baconös toast vagy Tojásos McMuffin® + 1 db választható köret (kis burgonya, sárgarépa korongok, Kertész saláta) + 1 db 0,25 l-es szénsavas üdítő vagy jegestea vagy 0,25 l-es 100% Cappy narancs dzsúsz vagy 0,3 l-es Kubu 42% vegyes gyümölcslé vagy 0,2 l-es 100% Sió almalé vagy 0,25 l-es Bio tej vagy 0,5 l-es NaturAqua ásványvíz.

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

  Happy Meal® játékainkat és aktualitásainkat itt megnézheted!

 • McMenü® és McMenü® Plusz

  McMenü® ajánlatunk tartalma egy választható szendvics (Big Mac®, Sajtos McRoyal®, Dupla Sajtos McRoyal®, Sertés McFarm®, Filet-O-Fish®, McChicken®, 6 vagy 9 vagy 20 db-os Chicken McNuggets®, Dupla Sajtburger, Csirkés Cézár Szendvics, Csirkés Cézár McWrap®) + 1 db közepes burgonya + 1 db 0,4 l-es szénsavas üdítő vagy jegestea vagy 0,25 l-es narancs dzsúsz. McMenü® Plusz ajánlatunk részeként a McMenü®-ben ajánlott szendvicsek mellé köretként 1 db nagy burgonyát vagy kertész salátát kínálunk, italként pedig 0,5 l-es nagy szénsavas üdítőt vagy jegesteát vagy 0,4 l-es narancs dzsúszt vagy 0,4 l-es nagy shake-et választhatsz!

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

 • Párszázas menü

  Ha Párszázas menüt vásárolnál válassz 1 db Sajtburgert, Chicken Burgert, Hamburgert, Spicy sertésburgert vagy bundázott Csirkés Snack Wrap-et, italok közül pedig egy 0,25 l-es szénsavas üdítőt vagy jegesteát vagy pedig egy 0,25 l-es narancs dzsúszt. Az ajánlat tartalma továbbá egy kis burgonya.

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

 • Ebédmenü

  Az ebédmenü egyes éttermeinkben munkanapokon 12-15 óra között vehető igénybe 990 Ft-ért. Az ajánlat tartalma: 1 db Big Mac® vagy McChicken® vagy Sertés McFarm® vagy Sajtos McRoyal® + 1 db kis burgonya + 1 db 0,25 l-es szénsavas üdítő vagy jegestea. Az ajánlat elérhetőségéről érdeklődj az éttermekben!

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

  További információért és az ajánlatban részt nem vevő éttermek listájáért kattints ide!

 • Reggeli menü

  Reggelit árusító éttermeinkben reggel 10:30-ig a „Kérd menüben” logóval jelzett menütáblákról válassz egy Bacon toast-ot, Tojásos-Baconös McMuffin®-t vagy Sajtburgert és termékenként (akár több terméket is választva) +200 Ft-ért kínáljuk mellé az alábbiakat: 0,2 –l-es forró ital vagy eszpresszó, McBuri, kis burgonya, sárgarépa korongok vagy pedig egy 0,25 l-es szénsavas ital vagy jegestea. Az ajánlat elérhetőségéről érdeklődj az éttermekben!

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

  A McReggeli®-t árusító éttermek listáját itt találod.