A McReggeli története

​Mi történik a BigMac és a sültkrumpli előtt? A legfontosabb étkezés, vagyis a McReggeli, mellyel mindenkinek jobban indul a napja. Jöhet egy tojásrántotta narancs dzsúzzal?

A McDonald's történetének legnagyobb választékfrissítése nem egy termékhez, hanem a nap legfontosabb étkezésének, a reggelinek bevezetéséhez fűződik.

Jim Deligatti, miután a BigMac kitalálásával és országos elterjesztésével nagy népszerűségre tett szert, újabb ötlettel állt elő. Ő érzett rá először, hogy a reggeli még hiányzik a McDonald's kínálatából. Mivel tizenegy előtt nem volt túl nagy mozgás az éttermekben, ki akarta használni az egész napot, ezért reggel héttől kávét, fánkot és péksüteményeket kezdett árulni. Az étlapbővítés nem vonzotta el a már meglévő termékektől a vásárlókat, inkább újakat hozott be. Így került az étlapra a tojásrántotta, a TojásosMcMuffin, vagy a McBuri, és váltak a Meki reggeli forgalmának jelentős összetevőjévé.

Tekintsd meg a McReggeli termékeinket

További történetek

  • A Big Mac® Története

    ​A világ legnépszerűbb hamburgere és ami mögötte van. Ismerd meg a Big Mac™ eredettörténetét, alkotóját, és a Big Mac™ Indexet, mely 1986 óta a világgazdaság egyik legfontosabb mutatójává vált.

  • ​Az almás pite története

    ​A McDonald's első desszertje, a világhír előtt az egyik étterem üzemeltetőjének és még sok más amerikainak a gyerekkori kedvence volt.

  • ​A Filet-O-Fish® története

    ​Bemutatjuk a halas szendvicsek ikonját, melynek megszületése előre meg volt írva a nagykönyvben. Az alapanyagául szolgáló hal kiválasztása felért egy tehetségkutató versennyel.

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Youtube

További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb