A McReggeli® története

Mi történik a Big Mac® és a sült krumpli előtt? A legfontosabb étkezés, vagyis a McReggeli®, mellyel mindenkinek jobban indul a napja. Jöhet egy Tojásos McMuffin® narancs dzsússzal?

A McDonald's történetének legnagyobb választékfrissítése nem egy termékhez, hanem a nap legfontosabb étkezésének, a reggelinek bevezetéséhez fűződik.

Jim Deligatti, miután a Big Mac® kitalálásával és országos elterjesztésével nagy népszerűségre tett szert, újabb ötlettel állt elő. Ő érzett rá először, hogy a reggeli még hiányzik a McDonald's kínálatából. Mivel tizenegy előtt nem volt túl nagy mozgás az éttermekben, ki akarta használni az egész napot, ezért reggel héttől kávét, fánkot és péksüteményeket kezdett árulni. Az étlapbővítés nem vonzotta el a már meglévő termékektől a vásárlókat, inkább újakat hozott be. Így került az étlapra a Tojásos McMuffin® vagy a McBuri®, és váltak a Meki reggeli forgalmának jelentős összetevőjévé.

Ismerd meg a McReggeli termékeinket!

További történetek

  • A Big Mac® Története

    A világ legnépszerűbb hamburgere 2018-ban 50 éves. Ismerd meg a Big Mac® eredettörténetét, alkotóját, és a Big Mac® Indexet, mely 1986 óta a világgazdaság egyik legfontosabb mutatójává vált.

  • ​A Happy Meal® története

    ​A Happy Meal sikertörténete egy Dick Brams nevű férfival kezdődött 1977-ben, aki a McDonald's regionális reklámigazgatója volt Amerikában.

  • ​Az almás pite története

    ​A McDonald's első desszertje, a világhír előtt az egyik étterem üzemeltetőjének és még sok más amerikainak a gyerekkori kedvence volt.

Kövess minket a közösségi oldalakon is!


További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb