Sajtburger

Marhahúspogácsa zsemlében, ömlesztett cheddar sajtszelettel, savanyú uborkával, hagymával, ketchuppal és mustárral.

A termék baconnel is kérhető, kivéve Happy Meal® vásárlása esetén.

Tápértékek, allergének

Ismerd meg a Happy Studio® mobilalkalmazást, benne számos szórakoztató és készségfejlesztő játékkal gyermekeknek. Fedezzétek fel együtt a csodák világát! A Happy Meal® dobozokból ismert, vidám karakterek és mókás küldetések várnak rátok!

LETÖLTÖM

Legyen gyermeked is játékoskísérő Moszkvában!

Felejthetetlen élmény vár rá, aminek Te is részese lehetsz! Nem kell mást tenned, csak vásárolj a Mekiben Happy Meal® menüt, regisztrálj, és töltsd fel a blokk alján lévő 12 jegyű kódot a www.jatekoskisero.mcdonalds.hu oldalon. A blokkot őrizd meg!

A játék végén sorsoljuk ki a 8 fődíjat, ami nyertesenként 1-1 kétszemélyes, 3 napos utazás játékoskísérő és útitárs szülője részére, 2018. 06. 15 - 18. között a FIFA Világbajnokság moszkvai helyszínére az Argentína-Izland mérkőzésre!

Megnézem

Meki®. Minőség. Neked.

Hiszünk abban, hogy termékeink határoznak meg bennünket, ezért étel- és italkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás részét képezzék.

Megnézem

Nézz körül a Ronald Házakban!

A Ronald Házakban a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Te is segíthetsz, mert minden Happy Meal® menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel részükre!

Megnézem

A McReggeli® története

Mi történik a Big Mac® és a sült krumpli előtt? A legfontosabb étkezés, vagyis a McReggeli®, mellyel mindenkinek jobban indul a napja. Jöhet egy Tojásos McMuffin® narancs dzsússzal?

Elolvasom a történetet

ÉtteremkeresőMobile app

Töltsd le a McDonald's kupon alkalmazást!

Érdekel

Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerd meg a ​​​​havi 5 db 5000 Ft értékű utalványunk egyikét!

Feliratkozom
5000 Ft ajándékutalvány

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Youtube

További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb