Burgonya

Burgonyahasábok olajban sütve

Tápértékek, allergének

Ismerd meg a Happy Studio® mobilalkalmazást, benne számos szórakoztató és készségfejlesztő játékkal gyermekeknek. Fedezzétek fel együtt a csodák világát! A Happy Meal® dobozokból ismert, vidám karakterek és mókás küldetések várnak rátok!

LETÖLTÖM

Legyen gyermeked is játékoskísérő Moszkvában!

Felejthetetlen élmény vár rá, aminek Te is részese lehetsz! Nem kell mást tenned, csak vásárolj a Mekiben Happy Meal® menüt, regisztrálj, és töltsd fel a blokk alján lévő 12 jegyű kódot a www.jatekoskisero.mcdonalds.hu oldalon. A blokkot őrizd meg!

A játék végén sorsoljuk ki a 8 fődíjat, ami nyertesenként 1-1 kétszemélyes, 3 napos utazás játékoskísérő és útitárs szülője részére, 2018. 06. 15 - 18. között a FIFA Világbajnokság moszkvai helyszínére az Argentína-Izland mérkőzésre!

Megnézem

Nézz körül a Ronald Házakban!

A Ronald Házakban a szülők beteg gyermekeik közelében lehetnek a kórházi kezelés alatt. Te is segíthetsz, mert minden Happy Meal® menü árából 5 Ft támogatást ajánlunk fel részükre!

Megnézem

A sült krumplitok mirelitből készül?

Magyarországon az "Innovator" fajtát használjuk fel a sült burgonya készítéséhez. A burgonyát betakarítás után nagy nyomású gőz alatt a héjat eltávolítják. Aztán következik a minőségi válogatás. Víznyomással a burgonya keresztül áramlik egy úgynevezett víz késen, ami csíkokra vágja, - ez egy csőben, zárt rendszerben zajlik.

Tovább a mekilexikonra

ÉtteremkeresőMobile app

Töltsd le a McDonald's kupon alkalmazást!

Érdekel

Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerd meg a ​​​​havi 5 db 5000 Ft értékű utalványunk egyikét!

Feliratkozom
5000 Ft ajándékutalvány

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Youtube

További oldalaink


McDonald's kupon alkalmazás

App store letöltés gomb
Google play letöltés gomb