Termékek

Szűkítés
Újdonság Marha Csirke Hal Sertés Gluténmentes Baconnel is kérhető
Kategória
Szendvicsek és wrapek Harapnivalók Saláták, köretek, szószok Desszertek Italok McReggeli McCafé Menük
Összesen0 termék
Összesen0 menü
Próbáld meg kevesebb szűrési feltétellel.

Menük

 • Happy Meal® menü

  A Happy Meal®-t elsősorban gyerekeknek ajánljuk, akiket a menü mellé egy választható játékkal is megajándékozunk aktuális, az adott étteremben elérhető kínálatunkból. A Happy Meal® ajánlat tartalma 1 db Hamburger vagy Sajtburger vagy Chicken Burger vagy Halrudak vagy egy 4db-os Chicken McNuggets® + 1 db választható köret (kis burgonya, Kertész saláta vagy sárgarépakorongok) + 1 db 0,25 l-es szénsavas üdítő vagy jegestea vagy 0,25 l-es 100% Cappy narancsdzsúsz vagy Kubu Sárgarépa-Málna-Alma ital 0,3 l vagy 0,2 l-es 100% Sió almalé vagy 0,25 l-es Bio tej vagy 0,5 l-es NaturAqua ásványvíz. A reggeli időszakban, 10:30-ig a McReggelit árusító éttermekben a reggeli termék kínálatból lehet választani. Így a Happy Meal® menü összetétele eszerint variálható Sajtburger, Sonkás toast, Dupla sajtos toast, Baconös toast vagy Tojásos McMuffin® + 1 db választható köret (kis burgonya, sárgarépakorongok, Kertész saláta) + 1 db 0,25 l-es szénsavas üdítő vagy jegestea vagy 0,25 l-es 100% Cappy narancsdzsúsz vagy Kubu Sárgarépa-Málna-Alma ital 0,3 l vagy 0,2 l-es 100% Sió almalé vagy 0,25 l-es Bio tej vagy 0,5 l-es NaturAqua ásványvíz.

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

  Happy Meal® játékainkat és aktualitásainkat itt megnézheted!

 • McMenü® és McMenü® Plusz

  McMenü® ajánlatunk tartalma egy választható szendvics (Big Mac®, Sajtos McRoyal®, Dupla Sajtos McRoyal®, Sertés McFarm®, Filet-O-Fish®, McChicken®, 6 vagy 9 vagy 20 db-os Chicken McNuggets®, Dupla Sajtburger, Csirkés Cézár Szendvics, Csirkés Cézár McWrap®) + 1 db közepes burgonya + 1 db 0,4 l-es szénsavas üdítő vagy jegestea vagy 0,25 l-es narancsdzsúsz. McMenü® Plusz ajánlatunk részeként a McMenü®-ben ajánlott szendvicsek mellé köretként 1 db nagy burgonyát vagy kertész salátát kínálunk, italként pedig 0,5 l-es nagy szénsavas üdítőt vagy jegesteát vagy 0,4 l-es narancsdzsúszt vagy 0,4 l-es nagy shake-et választhatsz!

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

 • Párszázas menü

  Ha Párszázas menüt vásárolnál válassz 1 db Sajtburgert, Chicken Burgert, Hamburgert, Spicy sertésburgert vagy bundázott Csirkés Snack Wrap-et, italok közül pedig egy 0,25 l-es szénsavas üdítőt vagy jegesteát vagy pedig egy 0,25 l-es narancsdzsúszt. Az ajánlat tartalma továbbá egy kis burgonya.

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

 • Reggeli menü

  Reggelit árusító éttermeinkben reggel 10:30-ig a „Kérd menüben” logóval jelzett menütáblákról válassz egy Bacon toast-ot, Tojásos-Baconös McMuffin®-t vagy Sajtburgert és termékenként (akár több terméket is választva) +200 Ft-ért kínáljuk mellé az alábbiakat: 0,2 –l-es forró ital vagy eszpresszó, McBuri, kis burgonya, sárgarépakorongok vagy pedig egy 0,25 l-es 100% narancsdzsúsz, szénsavas ital vagy jegestea. Az ajánlat elérhetőségéről érdeklődj az éttermekben!

  Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

  A McReggeli®-t árusító éttermek listáját itt találod.